Visszajelzés Vitaszoba: Foci esemény.

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 9.10.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Ide írjátok meg véleményeiteket a Foci eseménnyel kapcsolatban, ill ötleteiteket a jövőbeli foci eseményekhez.

  DE: Kérlek Benneteket, hogy ügyeljetek arra, hogy hogyan és mit is írtok.

  • Mielőtt a postotokat elkülditek, olvassátok át a leírtakat mégegyszer:
  • Mit is írtam
  • Érthető -e amit írtam
  • Ugyanezt merném -e szemtől-szembe mondani egy barátomnak, családtagomnak, játékostársamnak
  • Amit leírtam megfelel-e a fórumszabályzatnak....
  A Seafight csapata

  Azokat a hozzászólásokat, amelyek nem a témához tartoznak figyelmeztetés nélkül töröljük!
   
 2. **MaXł**

  **MaXł** Járnitanuló

  Hasonló lehetne mint a jolly roger nap! foci golyóval lőhető npc.. két csapat versenyezne egymás ellen. ki tud több npc-t elsüllyeszteni! A jutalmak a fejlesztőkre van bízva!
   
 3. -bumeráng-

  -bumeráng- Járnitanuló

  Én úgy képzelem el mint a "titánok harca" eventnél , mindkét csapatnak lenne 1-1 NPC-je és ha az ellenfél NPC-jét kilövöd kapnál egy pontot . Az event hajókat kb 70 millió életerővel rendelkeznének , bejelentés nélkül minden PVP térképen megjelennének és foci lőszerrel lennének plusszosak gyöngyben , és ha már belelősz kapnál egy pontot. (azért így hogy lehessen pontokat gyűjteni mert ha 300-400 millió az élete bárhonnan oda érnének és nem lenne olyan nehéz pontot szerezni)
  Amelyik csapat több pontot szerez az kapna jutalmat , és lenne egy fal akik legjobban lövik az ellenfelük csapatainak NPC-jét annak a top 5 helyezése is kapna plussz jutalmat , pl.: focilőszer , királynő kegyelme , libra bm stb... , minden meccsnél más jutalmakkal.
   
 4. KABÓCA

  KABÓCA Utánpótlás-írogató

  :cool: Jó ötlet a játékosokat két csoportra osztani, az event npc egy nagy focilabda legyen! :p
   
 5. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Sziasztok

  Csak a félreértések elkerülése végett. Ugye most nem azokról a foci eseményekről van szó, amikor focis hajók úszkálnak a tengeren és lőni kell őket (lásd pl EB,VB események). Hanem mikor a csapatod (országod) által lőtt góloktól függően kaphatsz bónuszt, az esemény alatt rendelt gyöngyödhöz. Ettől függetlenül persze jó lehetne az ilyen, 'tengeri' esemény ötletek is ;).
   
 6. -bumeráng-

  -bumeráng- Járnitanuló

  ja hogy burkoltan de megint pénzről van szó :/ ... , akkor lehetne választani melyik csapatra fogadsz és a megrendelt gyöngyöd x4 kapod vissza ha nyer és amennyi gólt lőt a csapatod gólonkénti 100.000 foci golyót is kapsz
   
 7. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Nem a pénzről, csak jeleztem h most ezt cserélnék le. Én bőven kiegyeznék bármely eddigi ötlettel még ha az csak az adott meccs idejére is korlátozódna.
  Szval nem szerettem volna megvárni azon kérdéseket h akkor nem lesz több EB, VB esemény.. Stb.. Hiszen nem arról van szó.
   
 8. bares(HUN)

  bares(HUN) Junior szaki

  Nekem ezzel kapcsolatban az jutott eszembe, hogy a pásztor játékhoz hasonlóan lehetne focilabda npc-t be tenni, és be kellene terelni vmi kapu féleségbe. Vagy lenne egy nagy event npc ami körül vmi negatív zóna van (akár egy kapu szerű, vagy vmi hálóval kapcsolatos), de ha beleterelsz ilyen npc-ket, akkor csökken a negatív hatás, vagy akár átaalkul valamilyen pluszt adó zónává.
   
 9. *€Ł~߀NĐÎ*

  *€Ł~߀NĐÎ* Járnitanuló

  Szerintem az esemény alatt elérhető lenne a Király kegyelme és a Királynő kegyelme akár a fekete piacon, akár a tipp jutalmaként.
  A Boko is kevés játékost jutalmaz Király kegyelmével.
  A cancer BM nagyon kicsi eséllyel adja, nem írom mennyit csináltam meg és hányszor kaptam :(.
  És ha már megszoktuk, hogy a hajónkon van,-nehéz lemondani róla.
  Údv néktek és jó játékot!
   

Az oldal megosztása