Visszajelzés Vitaszoba: Fórum játékok

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 11.3.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Akkor ha ezen két ember neve, id-je napvilágot látna végre esetleg ők tudnának erre reagálni, ill. a jelenlegi első ha akar lemond a másik javára...

2. sLaca

sLaca Aktív író

Szerintem meg ha nem aktív fórumozók, akkor legyen még "x" nap várakozási idő és legyen újrasorsolás!

3. A különdíjasokra gondoltam a kommentben, de ha ide is beírnák a győztesek nevét, az eléggé megkönnyítené a dolgokat, hiszen ezt nézik sztem. azok akik részt vettek a játékban.

4. Mint az látható a különdíjat megnyertem és köszönöm szépen, de nem kaptam választ arra a kérdésre, hogy megoszthatom-e a nyereményemet a másik különdíjassal, kérlek DD tedd meg és ha megoldható szeretném a segítőmmel megosztani. :)

5. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Sziasztok

Nem, a nyereményeket nem lehet megosztani.

6. Xena[Hun]

Xena[Hun] Haladó

Szia!
    Ez véletlenül sem lenne jó, nem lenne tiszta dolog, összejátszásra adna lehetőséget. Kitöltjük és 1,2,3 most.., küld. Sportolóknál sokszor a célfotó dönt. Ez így helyes, ahogy DD csinálja.

[DD] kedveli ezt.
  7. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Ide várjuk visszajelzéseiteket az Szeptemberi Fórum játékkal kapcsolatban.

DE: Kérlek Benneteket, hogy ügyeljetek arra, hogy hogyan és mit is írtok.
    • Mielőtt a postotokat elkülditek, olvassátok át a leírtakat még egyszer:
    • Mit is írtam
    • Érthető -e amit írtam
    • Ugyanezt merném -e szemtől-szembe mondani egy barátomnak, családtagomnak, játékostársamnak
    • Amit leírtam megfelel-e a fórumszabályzatnak....
    A Seafight csapata

Azokat a hozzászólásokat, amelyek nem a témához tartoznak figyelmeztetés nélkül töröljük!

8. sLaca

sLaca Aktív író

Nekem csak annyi észrevételem lenne a fórum játékokhoz, hogy legyen egy fix időpont a regisztrálásra, meg a megfejtések beküldésére is. Mert az komoly volt pl, hogy aug. 20.-i játékra még 21-én este is regiztek és küldtek be megfejtéseket...

9. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia
    Küldtek, persze, de ahogy előre írtam az már kuka volt... nem vettük figyelembe.

Egyébként ahogy részletezve van az adott játék már lehet regisztrálni egészen a játék végéig. (ez ugye azt jelenti hogy ha olyan játék amire egyáltalán kell regisztrálás, 1 nappal játék előtt, egész a játék végéig lehet). Lehet hogy fizikailag még tudnak utána is, mert épp nem ül itt senki éjfélkor hogy zárja az adott témát, de azt látjuk :p és nem vesszük figyelembe.

10. SamuelTaylor

SamuelTaylor Fórumprofi

Mielőtt nekiállnék megkérdezem, hogy az összes megoldás 1 szóbol áll mint ált a keresztrelytvényekben? és a megoldások egyeznek a forumban megtalálható elnevezésükkel?

11. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Így van, 1 szó, nincs szóköz, vagy ilyesmi, a megoldások pedig csak a játékból vannak.

12. SamuelTaylor

SamuelTaylor Fórumprofi

Mivel kiemelted h nincs szóköz valószínű nem ugyanarra gondolunk. Én úgy értettem minden megoldás olyan szó ami a nyelvtan szerint is 1 szó, nem pedig a szóköz elhagyásával 2 szót egybeírunk.
    Ezek szerint a 'piroskanapé' is megoldás lehetne.
    ?

Prototype kedveli ezt.
  13. Prototype

Prototype Járnitanuló

Erre én is kíváncsi lennék mert már 5 órája próbálom megfejteni és még mindig nincs meg 2 szó ezek biztos hogy még csak nem is összetett szavak hanem olyan mint például a "finomracsiszoltametiszt" na de ugyanilyen hosszú tárgy nincs is a játékban mindent végigböngésztem már plusz nyugodtan Írhatnám én is ezt egybe mint a piroskanapét hehe :)

14. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Keresztrejvény, úgy általaban nem akarnám a szabályait leírni. A leíras és a betűk száma adott ha jó sorrendben csinálod még 1-2 betűd is lesz, ezek alapján kell megadnod a játékban is előforduló szavakat.

15. Prototype

Prototype Járnitanuló

bocs azt hiszem értem már közben rájöttem pár dologra következtetésekkel :)

16. fityes{HUN}

fityes{HUN} Járnitanuló

Volna egy kerdesem. Mi van akkor ha egy megoldasba 3 szo is belefer? Sajnos van ilyen, de nem akarok konkret reszletezni.
    Hogy pontosabban leirjam: egy reszbe harom megoldas is bele paszol.

17. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Elég ha 1t irsz ha tényleg jo akkor elfogadom még ha én nem is arra gondoltam.

18. fityes{HUN}

fityes{HUN} Járnitanuló

Oke koszonom :)

19. -Bruti-

-Bruti- Utánpótlás-írogató

Szia, az lenne a gondom, hogy a rejtvénynél rányomok az ITT szócskára a google űrlapnál, hogy leadhassam a megfejtéseket, de csak tölt és tölt, az van kiirva a linkhez, hogy about:blank..
    Mit tehetnék?

20. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka