Visszajelzés Vitaszoba: Fórum játékok

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 11.3.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy ne kapkodjatok, és ne a mások válaszai alapján döntsetek, ha nem tudjátok a pontos választ nézzetek utána, miután értelmeztétek a kérdést. Több jó tanács nincs, de egyelőre a Játékkal kapcsolatos kérdésekkel nem remekeltek :(.

-nikos.hu- és sünibogár kedveli ezt.
  2. -nikos.hu-

-nikos.hu- Járnitanuló

:eek: Ez az októberi fórumjáték egész napos elfoglaltság, úgy fél óránként éberségpróbával. :p

FM_Héra kedveli ezt.
  3. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Bármiféle vizsgálódás nélkül, eddig ~55 különböző user id-t számoltam... Ez már alakul, Elérjük a 100-t? Akkor már a maximális jutalmat osztjuk szét :p

-nikos.hu- kedveli ezt.
  4. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Mindenki nagyon el lehet foglalva, nem akar 'velem' beszélgetni senki :p. Mindenesetre arra felhívnám a figyelmet, hogy a sorsolásban való részvételhez, legalább 3 jó válasz szükséges.

-nikos.hu- kedveli ezt.
  5. -nikos.hu-

-nikos.hu- Járnitanuló

Lassan elég szűk a fél óra is két kérdés között pláne, ha vacakolunk a válasszal is: mást is kell csinálni közben! Nem érünk rá beszélgetni! :p:D

6. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Addig jó, míg az olvasásra, új közleményekre szakítotok időt, hiszen még 1-2 kérdés, és megtudjátok milyen jutalmakért is játszotok most :p

-nikos.hu- kedveli ezt.
  7. -nikos.hu-

-nikos.hu- Járnitanuló

:cool: Alig várjuk, hogy végre kiderüljön! :)

8. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Már kiderült :cool::cool:

9. -Bruti-

-Bruti- Utánpótlás-írogató

Mi az oka annak, hogy egyre gyakrabban vannak kérdések?:)

10. bares(HUN)

bares(HUN) Junior szaki

így izgalmas :D

FM_Héra kedveli ezt.
  11. NagyGiba.hu

NagyGiba.hu Fórum ismerője

12. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

13. WĄЯŁ0ЯD™

WĄЯŁ0ЯD™ Junior szaki

nem unjátok reggeltöl ? :D

14. bares(HUN)

bares(HUN) Junior szaki

Nekem bejön a fórum event, ma véletlenül pont ráértem, úgyhogy válaszolgatok mindre.
    Tudom, hogy sokszor benéztem/elhamarkodtam, de jól elvagyok vele :D
    Valamint azért hasznos is, ha csak 1-2 plusz dolgot tanultunk belőle, már jól jártunk.

És ha nem automatán jönnek a kérdések, akkor külön respect Hérá-nak, hogy egész nap tartja a frontot.

15. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Egészen pontosan azért, mert úgy gondoltuk hogy a délutáni / esti órákban egyébként is többen fognak játszani. Már csak azért is mert ilyenkor inkább otthon vannak az emberek, plussz, a nyeremények ismeretében talán olyan is csatlakozik a játékhoz, aki korábban nem akart. Így ha a külön díjra kisebb eséllyel is indultak de a sorsolásra még jó esélyük lehet, ill lehetett volna ha még akkor csatlakozik valaki amikor kicsit felpörgette Héra a dolgokat ;)

Viszont hihetetlenek vagytok, sztem sokan el sem olvassátok a kérdést csak valamit írtok :O. Mondtam, inkább lassan figyelmesen és jó választ adva, mint elkapkodva, mást másolva és rosszul válaszolni :p

FM_Héra kedveli ezt.
  16. bares(HUN)

bares(HUN) Junior szaki

én mindig utána jövök rá, hogy elszúrtam :D és a reggelieket még a sörre sem foghatom

17. -nikos.hu-

-nikos.hu- Járnitanuló

:pGratulálok az egész napos kérdéssorozathoz! Az esti pörgés pedig izgalmassá tette a játékot. sajnos nagyobb a tévedési lehetőségünk is. :D Megemlékezünk hősienkről! :):)o_O

szaboadam kedveli ezt.
  18. bares(HUN)

bares(HUN) Junior szaki

Végre leírhatom, mert eltelt fél óra a kérdés óta.

A 28-ast sokáig kerestem, mert éreztem, hogy nem jó a többségi válasz, de nem találtam meg 10 percig. Aztán persze miután beírtam, akkor tovább kerestem, és meglett :D
    Úgyhogy sügér vagyok, de elismerem.

19. -nikos.hu-

-nikos.hu- Járnitanuló

:p És akkor a 30. kérdéssel vége is! Szerintem sokan adtak legalább három jó választ. Köszönjük, legalább hasonlót várok novemberben is. Ráadásul többen előreléptünk a fórum szamárlétrán is :D:):)

szaboadam kedveli ezt.
  20. szaboadam

szaboadam Utánpótlás-írogató

:p Kár, hogy nem játszhattam! :D