Visszajelzés Vitaszoba: Fórum játékok

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 11.3.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. WaffenSS

WaffenSS Utánpótlás-írogató

Mikor lesznek kihirdetve a nyertesek? :)

2. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

A Nyeremények jóváírása után, ami a jövőhétre várható.

3. WaffenSS

WaffenSS Utánpótlás-írogató

Köszönöm :D

4. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Ide várjuk visszajelzéseiteket az Novemberi Fórum játékkal kapcsolatban.

DE: Kérlek Benneteket, hogy ügyeljetek arra, hogy hogyan és mit is írtok.
    • Mielőtt a postotokat elkülditek, olvassátok át a leírtakat még egyszer:
    • Mit is írtam
    • Érthető -e amit írtam
    • Ugyanezt merném -e szemtől-szembe mondani egy barátomnak, családtagomnak, játékostársamnak
    • Amit leírtam megfelel-e a fórumszabályzatnak....
    A Seafight csapata

Azokat a hozzászólásokat, amelyek nem a témához tartoznak figyelmeztetés nélkül töröljük!

5. ..Joker..

..Joker.. Haladó

Ennek legutóbb se volt túl nagy érdekeltsége, de azért sok sikert :D

6. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

Attól hogy te nem veszed a fáradtságot, hogy részt vegyél ilyenekben, még más megteheti. Ne vegyen részt csak 2 fórumozó, annyi baj legyen, ők csak nyerhetnek. Tök lámpást sztem elég sokan készítenek halloweenra, meddig tart csinálni róla 1 képet, és beküldeni? Tehát veszteni valója senkinek nincs.

7. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Szia!
    Bízunk benne, hogy most lesz.;) Nem nagy dolog kifaragni egy tököt és esetleg megnyerni valami jót. Esetleg megint 6 császári zsákmányzsákot, az elég jó kis ajándék, mint most is. Gondolom örül neki, aki megkapja majd.:p:cool:

8. ..Joker..

..Joker.. Haladó

Értem én ezt csak mondtam, hogy nem sok tök volt a legutóbb és lehetett volna valami új játék ami szintén a halloween rémségeivel kapcsolatos :D
    De hátha most több érdeklődő lesz az értékes nyeremények iránt :D

9. FM_Héra

Most sok tökös képet várunk.:p
    A próféta szóljon belőled!;)o_O

10. -Ruffuss-[RÉM][₩ΛŁ]

-Ruffuss-[RÉM][₩ΛŁ] Utánpótlás-írogató

Kedves DD!
    Érdekelne a 26-os kérdés helyes válasza ugyanis a statisztika szerint amit kiírtál fórumra, arra senki nem adott jó választ, pedig ha a főoldal, Kajüt -> Csatapont menüben megnézzük, akkor 187.500 csatapontnál adja meg az Agwe pártfogását, tehát elvileg a C válasz lenne a helyes, amelyet elég sokan írtak.

11. FM_Héra

Szia!
    Talán olvasd el figyelmesebben a kérdést.o_O:) Én is beugrottam neki, első nekifutásra, mikor olvastam.:p:D

[DD] kedveli ezt.
  12. *Révba*

*Révba* Fórum-zöldfülű

Fórum játék - Október - 26. kérdés
    Hány csapatpont szükséges az Agwe párfogásához?
    • A: 0
    • B: 93.750
    • C: 187.500
    • D: 312.500

https://board-hu.seafight.com/threads/ismerteto-kajuet.1161/

• Agwe pártfogása
      • Agwe oltalma alatt állsz, ami 40.000 ponttal növeli az életedet. Ez 7 napig így is marad. Akkor válik elérhetővé, ha összegyűjtöttél legalább 187.500 csatapontot.
      • Előfeltétele: 187.500 csatapont (20. csp rang)
      • Ára: n.a.
    • akkor nagyon nem értjük.

13. FM_Héra

Szia!
    Ne csak nézz, láss is.:eek::) Idemásoltad a kérdést, olvasd el is, de ne csak átfusd. Értelmezd és rájössz, miért nem ez a válasz rá.;):cool:
    Van egy mondás: Nem mindegy, hogy vidd ki a ..., vagy idd ki a ....:D

14. WĄЯŁ0ЯD™

WĄЯŁ0ЯD™ Junior szaki

Hány csapatpont szükséges az Agwe párfogásához? = nulla 0 !! Mert a csp nem az agwe pártfogásához kel hanem a csp ranghoz

CsP rang jutalma pedig az agwe pártfogása ! remélem érti mindenki :D

15. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

sziasztok

Nem kell ennyire bonyolítani. Ennél egyszerűbb a válasz ;) De tényleg nem szeretném lelőni a poént, ha már Héra nem tette, fussatok neki újra a kérdésnek, szépen, lassan, szóról szóra.

16. ☆«®M-I-S-I®»☆

☆«®M-I-S-I®»☆ Utánpótlás-írogató

szerintem 0, mert nem csapatpont, hanem csatapont szükséges :D

FM_Héra és [DD] kedveli ezt.
  17. NagyGiba.hu

NagyGiba.hu Fórum ismerője

Mókásak vagytok :) Csapatpont nem is létezik szerintem...egyszerűen el lett gépelve a kérdés...

18. *€Ł~߀NĐÎ*

*€Ł~߀NĐÎ* Járnitanuló

Maximális elismerésem a forumjáték kérdéseinek kitalálójának!! Szóval nem csak olvasni , hanem értelmezni is kel. Rendesen beleszaladtunk tényleg a 26. kérdésbe. Elimerésem [DD] és Fm_Héra !- És köszi nektek!- Történelem-tanulás-ismétlés-logika minden egyben.

FM_Héra kedveli ezt.
  19. FM_Héra

Szia!
    Nem lett az elgépelve, beugratós kérdésnek szánta DD.:p Ami a csapatpontot illeti, emlékezz csak vissza a A Titánok harca eventre.;)

Szia!
    Ami a kérdéseket illeti, DD "ördögi" eszének és kezének a gyümölcse, neki köszönjétek!:cool:

☆«®M-I-S-I®»☆ kedveli ezt.
  20. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Sziasztok

Na szval, szépen lassan, de azért egyre jobb nyereményeket sikerül összehozni, és most is sikerült felül múlni a korábbi hónapokat ;).

FM_Héra kedveli ezt.