Visszajelzés Vitaszoba: Fórum játékok

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 11.3.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Láma*-

-Láma*- Junior szaki

Októberi fórumjátkot mikor fogják hírdetni?

2. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

A nyeremények jóváírása után nyilvánosságra hozzuk a nyertesek listáját.

3. Baba

Baba Fórumlakó

Szia DD
    Kérderdésem az lenne a nyereményt mikor írják jóvá amerika 2őn mert a nyertesek közt az ID-m de zsák még sehol ?
    Előre is köszi a választ.:)

4. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

Elvileg megvolt, valamikor a délelőtt folyamán, de ha nem találod, akkor rákérdezek, lehet te kimaradtál :(

5. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

6. SamuelTaylor

SamuelTaylor Fórumprofi

Nem hiszem el, hogy nem vettem észre h van tökfaragós nyereményjáték.:eek::mad:
    Októberivel nem értem rá játszani, ezért nem néztem később a fórumjáték topicot, pedig szívesen faragtam volna egy kalózos tököt:(
    időm meg már nincs rá, mert utazok vissza

7. FM_Héra

Mi is nagyon sajnáljuk.:( Nem az első év, mikor tökfaragós játék van. Érdemes egyébként is állandóan figyelni a fórumot.

8. -marika-

-marika- Járnitanuló

:p érdekes faragások, lehet versenyen kívül próbálkozni még képet feltölteni?:rolleyes:

9. FM_Héra

Természetesen. Bár a sorsolásba már nem kerül, de szívesen megnézzük.;)

10. †K•T†

†K•T† Utánpótlás-írogató

Nem értem mire jó az ha csináltok magatoknak 30 szavazó kishajót:D:D Szinte mindenki regisztrációjánál azt lehet látni, hogy vagy ma kezdett vagy az elmult két napban:rolleyes: A nevek kreálásában azért ott vagytok, majd kérhetnék segítséget ha kell? :p

11. FM_Héra

Ez vonatkozik a szavazásra is, teljesen fölöslegesen csinálja, aki...:p;)

12. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Sziasztok

Feleslegesen bizony, egyenlőre csak 1-2 nevet néztem meg, de vicces. Tehát javaslom, aki sokadig felhasználó névvel és/ vagy azonosítóval szavazott az törölje a szavazatait, még most, amíg megteheti, és akar játszani a jövőben is itt a fórumon.

13. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Sziasztok

Így első körben kb a szavazatok fele kuka :(, én szóltam...

14. *RÉM*NYASZATKA*

*RÉM*NYASZATKA* Járnitanuló

Sziasztok! Üdv Kedves Moderátor! Szeretném megtudni hogy hol van a szavazásra való szabály leírva, mert egyetlen egy szavazó se kreált új karaktert csak azért hogy szavazzon a képekre legalább is az én esetemben. Rengeteg olyan szavazott akik egy gépet használnak egy családban vagy egy routert és még az is lehet hogy egy email címen vannak a hajók. Ők most mind engem kérdeznek hogy mért lettek törölve amire jelen pillanatban nem tudok válaszolni. Mivel én sem találom a szabályzatot ami alapján rendes tájékoztatást tudnék nekik adni. Én nem gondolom hogy attól mert egy családban többen használnak erre a játékba egy gépet azért őket le kellene csalózni vagy esetleg kizárni a versenyből. Azt aláírom hogy voltak akik a kishajójukkal is szavaztak éppen azért mert nem voltak tisztában a szabályokkal. Ezért szeretném kérni a szabályokat hogy megoszthassam velük és tájékoztassam őket a jövőben való szavazásaik esélyéről hogy akkor egy családon belül ki és hány hajóval szavazhat! Nagyon Köszönöm azt aki rám szavazott És nagyon köszönöm Moderátornak a tájékoztatást előre is! (c; Nyaszatka

15. -Ruffuss-[RÉM][₩ΛŁ]

-Ruffuss-[RÉM][₩ΛŁ] Utánpótlás-írogató

Szia Kedves DD! Érdekelne miért is törölted a szavazatomat, szerintem a szavazásban leírt feltételeknek teljes mértékben eleget tett a szavazatom. Számomra úgy tűnik ennyi a szavazásra vonatkozó szabályzat: "A szavazáson mindenki csak egyszer, és egy képre, de csak magyar regisztrációval szavazhat. Szavazni a képek alatt egy új hozzászólásban lehet, a hozzászólás tartalmazza egy Kép számát, és a szerver és felhasználó azonosítódat." Ha nem így van akkor biztos én tévedek. De akkor az is lehet nem volt mindenki számára egyértelmű, hogy hol található az általad említett szabályzat! Köszi ha válaszolsz...!

16. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Sziasztok

A játék szabályzata le van írva a fő témához, bárki olvashatja. Aki nem tartja be valamely pontját az nem játszik. Ill szavazata törölve van/lesz.

Arra hogy valakik többen játszanak, 1 családból előfordulhat, de ezen esetekben elképzelni sem tudom, mekkora családokról van szó. Aki nem tartotta magát a szabályokhoz, annak az összes szavazata törölve lett/lesz.

17. -Ruffuss-[RÉM][₩ΛŁ]

-Ruffuss-[RÉM][₩ΛŁ] Utánpótlás-írogató

Köszi :D :D :D

Imádom ezt a fórumot egyre jobban ! Remélem tud még fejlődni mert nagyon tetszik!

18. *RÉM*NYASZATKA*

*RÉM*NYASZATKA* Járnitanuló

Köszönöm a válaszodat! Bár nem erre a válaszara számítottam. (Sajnos rengeteg családnak nincs arra pénze Magyarországon hogy egyáltalán gépe lehessen. De nem fárasztanálak a statisztikákkal.) Bemásolom a játékosoknak amit írtál és majd akkor ennek szellemében játszanak és szavaznak továbbra. Jó munkát!

19. FM_Héra

Sziasztok!
    Tudjátok nem véletlenül vannak ezek a szabályok.;) Gondolom nem tetszene nektek sem, ha teszem azt az egyik "ellenfeled" játszana, a barátai meg regisztrálnának sebtiben 100 accountot, hogy biztosan az ő tökös képe nyerjen.:)

20. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Továbbra sem az a gond, hogy valaki családjával játszik, és esetleg 2-3 játékos is 1 gépről játszik. Azt nem tudom ellenőrizni, hogy a felhasználó nevek mögött ki ül, de azt ne várja el senki, hogy elhiszem, hogy 1 család 5-6-...-10 tagja ugyan onnan játszik a játékkal o_O