Visszajelzés Vitaszoba: Fórum játékok

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 11.3.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Gallardo

Gallardo Rutinos

Bocsánat akkor ezt benéztem elnézésed kérem:-(
    Javítottam

2. -marika-

-marika- Járnitanuló

:oops: Szívesen látnék a fórumjátékon keresztrejtvényt, ami volt egyszer, vagy a fórumon elrejtett jelek keresését, akár tippeléssel összekötve. :)

3. 乂ωøζƒ乂

乂ωøζƒ乂 Járnitanuló

Tudod DD le a kalappal , ezt oda tettétek :) gratula:cool:

FM_Héra kedveli ezt.
  4. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

:cool: de aztán gyertek is :rolleyes:

FM_Héra kedveli ezt.
  5. Tranyo

Tranyo Törzsjátékos

DD , megint sport tippelos a jatek , multhaviba se vettem reszt mert nem ertek ezekhez s aszem a mostaniba se veszek reszt mert lovesem sincs ezekrol a dolgokrol . . .

Azert remelem a kovi honapokban nem lesz sportos mert akkor kimaradok par korbol , ezeket a dolgokat legkozelebb gondold at , koszike elor is .

6. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

Sportos, igen, és? Kell is hozzá értened? Vagy elég a hasadra ütve tippelned 1-t és kész. Ha annyira sem értesz hozzá, hogy kb milyen eredmények születhetnek vársz egy kicsit és nézed mások kb milyen eredményekre tippelnek. Persze most nem azt mondom, hogy másoljátok egymást. Ez a játék semmilyen tudást nem igényel, nem kell érteni hozzá, csak napi szintű aktivitást a fórumon a játék során. Legalábbis annak aki a fix nyereményre pályázik.

Ezt teljesen átgondoltuk, és tudjuk van aki nem szereti a sport eseményeket, meg a sportot, de nem is kell, ahhoz hogy játszon.

Ez ne vegye el senki játék kedvét! Már maga a góltotó nagy részben csak a szerencsén múlik. Ha nincs szerencséd lehetsz te nagy szakértő is akár, de ha szerencsés vagy bejöhetnek a tippjeid, az a pár szám amit naponta odabiggyesztesz. Ennél egyszerűbb játékot nem tudok.

乂ωøζƒ乂 kedveli ezt.
  7. 乂ωøζƒ乂

乂ωøζƒ乂 Járnitanuló

Én igen, gondolj egy számra 1 -100 között , én is gondolok ha nagyobb mint a tiéd nyertem :)

8. kaloz1951

kaloz1951 Fórum-zöldfülű

Amit írtam a felsorolásból az csak egy (hajó, lőszer, stb.) lista, ami fontos hogy mindkét oldal azonos feltételekkel lehet összemérni. Tehát ez egy magyar válogatás amivel lehet mérni (elitszint, hajózási idő, kalózvizsga stb.), de akár külön kis verseny is lehetne. A legfontosabb a tehetség azaz kalózismeretek .
    Megjegyzés: mi ezeket önállóan nem tudjuk megcsinálni, kell egy support, vagy menedzser.....
    :)

9. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Így már részt veszel?

Na jó, oszthatnánk királykegyelmét minden a fórumra belépő játékosnak is o_O

Továbbra se értem, a játékkal kapcsolatban már nem kell találgatnod, minden le van írva. Új játék ötletnek meg nem itt van a helye.

10. SamuelTaylor

SamuelTaylor Fórumprofi

DD az még megoldható, hogy ne csak játékos rangsor hanem klánrangsor is legyen?

11. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Persze, látni is fogod, ahogy lesz klán is :)

12. arsenal125

arsenal125 Fórumprofi

A Januári fórumjáték remeknek igérkezik a kisebb változásoknak én örülök csak jobb lesz tőle a játék...Én megpróbálom ezt is megnyerni, de ha nem sikerül akkor sem leszek csalódott, mert nagyon szórakoztatónak igérkezik... :) gratula ;)

FM_Héra és [DD] kedveli ezt.
  13. Tranyo

Tranyo Törzsjátékos

DD , nem hiszem , megvarom a kovit hatha olyan lesz amiben lehet is valami , azert koszi :)

14. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Megértem azt aki azt mondja nem játszik, mert nem érdekli úgy általában az egész.
    Elnézést, de ezt a kifogást nem tudom elfogadni. Az eddigi játékok mind olyan volt, hogy utána kellett járnod, pl rejtvény, kvíz, hiszen nem biztos hogy tudtad a válaszokat. Kép versenynél megint csak neki kellett ülni és megcsinálni. Itt csak tippelni kellene, amihez semmi előkészület, felkészülés nem szükséges. Persze lehet, de rábízhatod a vak szerencsére.

Van itt olyan aki múlthónapban nyert, pedig gőze nincs a kézilabdáról, csak tippelgetett? (tudom hogy van, de nem akarnám magam megnevezni őket ;) )

15. fityes{HUN}

fityes{HUN} Járnitanuló

Szia DD. Ezzel mire gondolsz pontosan:
    • A játék során csak a magyar játékosok tippjeit vesszük figyelembe.
    Csak magyarorszagon elo magyarokra erted, vagy csak ugy altalaban magyar anyanyelvu jatekosokra. :)

koszi

16. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

Nem kell Magyarországon élned ahhoz hogy magyarnak érezd magad ;)

17. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Nagyon királynak ígérkezik! Köszönjük! ;) :)

18. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Sziasztok

Örülök neki, hogy már az első nap ennyien neki fogtatok, pedig erre a részre még volna időtök. Annak különösen, hogy ennyi klán indul, hajrá hajrá! Gyertek minél többen. Legalább 1 full cadocos szigetre való jöjjön össze a győztes klánnak ;)

19. Gallardo

Gallardo Rutinos

Nyugtával dicsérd a napot :)
    De alakul majd meglátjuk :)

20. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Tegnap leírtam mindent, nincs több meglepi, tudjátok milyen volt decemberben, lényegében ugyan az a totó, ugyan úgy tippeltek, csak pár dolog változott, amit viszont olvashattatok már:
    • Bónusz kérdések, ezeket már látjátok is, helyes válaszok többségére az utolsó nap derül fény. Tehát igen izgalmasnak ígérkezik az utolsó nap, ott sok pont sorsa dől el, így jól megkeveredhet a rangsor.
    • Több fix juti, ez ennyi és kész :)
    • Klánok... lényegében ugyan az mint a játékosok.
    Mit kellene még meglátni? Mi az ami még elronthatja ha már most is jó, vagy javíthat rajta ha nem jó? :eek: