Visszajelzés Vitaszoba: Fórum játékok

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 11.3.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Marbolo

Marbolo Utánpótlás-írogató

.) Hajrá Magyarok :)

2. *pαℓذ*

*pαℓذ* Haladó

Véletlenül rossz választ adtam az egyik bónusz kérdésre, és érdeklődöm hogy módósíthatok-e rajta?

3. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Szia!
    A szabályoknál le van írva:

4. *deus*HUN

*deus*HUN Utánpótlás-írogató

most ki próbálom :) már az előzőnél is gondolkoztam, kíváncsi leszek mit kell csinálni

5. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia
    Ezt örömmel hallom, de hogy mit kell csinálni az már le van írva, sőt most rögtön neki is kezdhetsz.

6. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Nagyon nem mindegy, legalábbis ami a kedvenc csapatot illeti, ugyanis:
    A klánok versenyében nem kötelező részt venni, természetesen mindenki játszhat önállóan is.

7. -Hibsen-

-Hibsen- Járnitanuló

Nem éppen csak ha ugy gondolod ,hogy mindenkinek ugyanannyi pontja lenne ,ami azért elképzelhetetlen...

8. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Csak mondtam egy számot, de ha így vagy az egésszel akkor legyen 20, 10, stb... embernek azonos pontszáma...

9. Hidenish

Hidenish Járnitanuló

Üdvök,
    arra elnnék kíváncsi, hogy a félidő tippelése csak érdekességképpen van benne vagy a maximális 10 pontszámhoz annak az eltalálása is kell?
    Az ismertetőben ugyanis, csak a pontos végeredmény van megemlítve, nem pedig a félidei is ...

10. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

2 különböző tippként van kezelve, tehát külön pontozzuk a félidei és végeredményeket. Már csak azért is fontos hogy félidőre is tippelj, mert ott azért még kevesebb gól van, így könnyebb is eltalálni az eredményt.

11. -rombol.hu-

-rombol.hu- Járnitanuló

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Nem tudom szerepelt-e már, de aki nem csak tippelni akar, hanem nézni is a kézi VB-t:
    Ajánlom: kezilabda-tv.hu /elo-kozvetites/ letöltését!! Azonos időben több meccs megy egyszerre és mellette a hajós játék is futhat! Nem magyar nyelvű, de ez a sport érthető bármely csatornán.

12. SamuelTaylor

SamuelTaylor Fórumprofi

:D:D:D:D:D jaj, majdnem sírok a röhögéstől.
    Az előbb tippelgettem a meccsekre. Kezdett gyanús lenni, hogy már 4. meccsnap és én Ausztráliát még egyszer sem láttam. Mert én a bónuszkérdésekben Ausztráliát beírtam a 3. helyre. Megnéztem egy tabellát és aszerint Ausztrália nem is résztvevő.:D:D
    Még a VB előtt wikipédiában néztem, hogy az Óceánia-bajnokság győztese ,gondoltam biztos jó csapat. Elnézhettem a listát, vagy az egy bővített lista lehetett.
    Megnéztem volna az arcod DD mikor láttad ezt, meg azoknak a hozzászólását, akiknek Magyarország a kedvenc csapata a VB-n:D:D:D:D

A játék jó, mert a kézilabda kiszámíthatatlan, állandóan változik a rangsor. Egyszer fent egyszer lent.

kék=mókus és Gallardo kedveli ezt.
  13. -rombol.hu-

-rombol.hu- Járnitanuló

14. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

A hivatalos meccslistát követjük, nem mi számozzuk, viszont időrendbe tesszük mi is :)

15. -rombol.hu-

-rombol.hu- Járnitanuló

Tisztelt DD! :rolleyes::rolleyes: A fórumjáték 13. meccsnapján a 76. számú Fehérorosz.-Csehszlovákia mérkőzés félidejét (13:14)-re tippeltem, ami 10 pontot érne, ám a klaviatúrán a zárójel és a 9-es azonos, és nem váltottam, illetve figyelmetlen voltam. Komolyan nem hihet senki 149 gólt egy félidőben, tehát a 9-es a zárójel! Ezt, egy válaszadót követően a mérkőzés előtt jeleztem is egy korrekcióval. Remélem az értékelés ennek megfelelő lesz és, ha bárki tévesztett volna, amit véltem látni máshol is : a szándéknak megfelelően kerül pontozásra. 504/39959838
    Egyébként gratulálok a játék szervezéséhez és a kiváló táblázathoz! :):)

16. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

Mikor oda jutok, és frissítem a táblázatot, akkor megnézem. Persze volt eddig is, mikor valaki elírta, +1 szám került az eredménybe. Ezt amennyiben egyértelmű, hogy elírás volt, elnéztem, de nem minden esetben. Szval a tiéd hogy lesz, nem tudom, majd ha ott tartok megnézem.

kék=mókus kedveli ezt.
  17. Gallardo

Gallardo Rutinos

élmezönybe tartozótól elvárható lenne hogy leellenörizze mit ír vagy 3x :)

18. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Ez igaz, de nem nézem ki hogy áll, beírom a tippeket, a végén megnézem az élmezőnyt, ennyi. Elvileg nem lehet rajta változtatni, tehát ha már elküldted, de hibás már kb mind1. Ahogy írtam, ha egyértelmű az elírás akkor úgy írom be... Elsősorban akkor ha ettől nem változik a pontszáma. Kevésbé egyértelmű, ha egy eredmény (14-15) , a tipp pedig (14-129... hisz lehet tényleg 129-t akart, és akkor legalább a győztest eltaláltad, de lehet a 9es az zárójel akart lenni, tehát 12 akkor még a győztest sem. Ez persze csak 1 példa volt, volt más eset is.

19. Gallardo

Gallardo Rutinos

Mindeggy hagyjuk csak a véleményíem probáltam mondani :-(

20. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Ettől még nem kell hagyni ;), csak reagáltam a véleményedre :)