Visszajelzés Vitaszoba: Fórum játékok

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 11.3.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Gallardo

Gallardo Rutinos

Jo forum játék volt egyetlen amit hiányoltam hogy végig frissítve legyen a táblázat
    Gratulálok a leendő nyerteseknek és gratula a lebonyolításért nem semmi munkátok van benne!!

Skyline kedveli ezt.
  2. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Köszi :)

Nem szerettem volna, ha valaki kedvét veszítené csak azért, mert úgy látja hogy nagy a lemaradása.

Gallardo kedveli ezt.
  3. Gallardo

Gallardo Rutinos

Ez is egy szempont és lehet hogy fontosabb mint a hiányézetem :)
    Így is jó marad a végére egy kis izgalom :)

4. -Hibsen-

-Hibsen- Járnitanuló

Sziasztok!
    Szeretném megköszönni ezt a élményt és játékot remélem nem csak én érzem úgy hogy az előző játékhoz képest nagyon sokat javult a játékban résztvevők eredményeinek megítélése és megismertetése.Gratulálok a kivitelezéshez és leendő nyerteseknek.

Gallardo kedveli ezt.
  5. SamuelTaylor

SamuelTaylor Fórumprofi

Én is köszönöm a játékot. Az elképzelésemhez képest sokkal több pontot gyűjtöttem. A csoportkör után 4. voltam és kezdtem hinni, hogy meglehet legalább a 3. hely. De ami utána jött arról nem érdemes beszélni:D Szerintem körülbelül 50 helyet visszaeshettem de ez majd hamarosan kiderül.

6. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Sziasztok

Köszi az eddigi véleményeket :), jöhet még ;).

Ez így van, a terveink szerint valamikor hétvégén lesz eredményhirdetés. Öröm volt látni a sok játékost, de ennek az lett az eredménye, hogy tovább tart maga az értékelés, ellenőrzés, stb... De talán ti sem bánjátok, ha csak jövőhéten kapjátok meg a nyereményeket ;)

FM_Héra kedveli ezt.
  7. Gallardo

Gallardo Rutinos

Tökmindeggy mikor lessz ha nem nyertem nem igaz? :)
    a vége nagyon gyalázatosra sikeredett nekem sztem elszálltam mint gyözelmi zászló hihi
    De jo buli volt az tény :)

[DD] kedveli ezt.
  8. arsenal125

arsenal125 Fórumprofi

A vége nekem sem sikerült túl jól, de szerintem gyakori volt a meglepetés ezért nem csak mi hibáztunk sokat...Bár sokesélyt nem láttok arra, hogy az első háromban sikerült végeznem, de a remény hal meg utoljára :p

Gallardo kedveli ezt.
  9. Gallardo

Gallardo Rutinos

Ajánlom figyelmedbe :)
    Csokonai Vitéz Mihály: A reményhez

arsenal125 kedveli ezt.
  10. arsenal125

arsenal125 Fórumprofi

Na majd mindenképp elolvasom :)

11. Gallardo

Gallardo Rutinos

Gyönyörű szép vers és mindent elmondd a reményről :)
    Remélem ezzel még nem sértettem a csetszanályzatot DD :-(

12. =FENYŐ=

=FENYŐ= Utánpótlás-írogató

Én tavaly végigjátszottam a foci VB tippjátékot a seafight-on. Talán 3500-3600 nevező volt, persze nemzetközi. Sikerült az első 100-ba bekerülnöm és egy térképet nyertem a sorsoláson. Sajnos ez most kimaradt, pedig csábító volt a nyeremény és a lebonyolítás is jó volt. Gratulálok minden indulónak. - Ja,:oops::oops: és ott nem volt kikötés az egy személy - egy azonosító, lehetett többes is !:D:D

13. Skyline

Skyline Haladó

A táblázat a végeredménnyel elérhető lesz majd?

14. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

15. SamuelTaylor

SamuelTaylor Fórumprofi

Gratulálok a biztos nyerteseknek! Nekem nem sikerült, de talán a sorsoláson szerencsém lesz.
    Aki nem akar keddig várni az eredményre, annak ajánlom, hogy excelben összesítse az adatokat.

16. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Nem rossz ez az exeles ötlet, de 1 bibi azért van vele... Azzal még nem kapod meg a végeredményt, csak az aktuális állást, ami ugye még változhat ;) Persze remélem, hogy nem fog változni, hiszen az azt jelentené, hogy nem bakiztunk :)

Egyébként ha változni nem is fog, még lehet nem az első 3 fog nyerni fixen... Ha netalán kiderülne valamelyikükről 1 turpisság ;). Szval a biztos az lesz, mikor megadjuk a pontos ID listát a nyertesekről.

Utoljára szerkesztett: 8.2.15
  17. szab3

szab3 Junior szaki

Ott egy HuN-os :) Jól sorsoljatok, nekem jól. Ugyanitt borsodi házi barackpálinka átvehető :)

18. Gallardo

Gallardo Rutinos

Nem vártam keddig :) köszike bejött az exeles ötlet
    mostmár csak az a kérdés melyik 5 tételt válasszam
    DD a löszernél ugye a 18 as szorzó él ha Francia a kedvenc csapatom?
    Köszike

Utoljára szerkesztett: 9.2.15
  19. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Milyen 18as? 7-15 között van. Bár nem számoltam pontosan hány napig voltak bent, de ez nem is lényeges, nem 1 az 1ben váltottuk a napokat a szorzóra. Ettől független még igaz, hogy minél tovább játékban voltak annál több jutid lehet. 15x a bajnok és ez a max.

:( Te is ennyire készpénznek vetted a jelenlegi állást :( Aztán nehogy meglepődjetek a végeredményt látva :D

20. Gallardo

Gallardo Rutinos

Valamit nagyon elszámoltál akkor, csak a játéknap amire tippeltünk 17 nap :)
    remélem a tabella számítását ennyire nem tévesztetted el :(