Visszajelzés Vitaszoba: Fórum játékok

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 11.3.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Hidenish

Hidenish Járnitanuló

A pénteki visszajelzési határidő lejárt, érdeklődni szeretnék, hogy mikor jönnek meg a jutalmak, gondolom ma már nem, és holnap vasárnap, úgyhogy esélytelen, tehát hétfőn várhatóak a tárgyak?

2. mateka1990

mateka1990 Járnitanuló

128 ponttal semmi ...

3. Mért volt aki több pontott ért el és nem kapott :) .De mi ebből a tanulság ? :) Elég pár helyes válasz h a sorsolásba részt vegyél az meg nem egy nagy erőfeszítés :D . Én sem nyertem de nem is fekettem bele annyi energiát h a legjobb 2-3-ba legyek :) . Sorsolás meg olyan mint ha lottóznál vagy nyersz vagy nem ? :p . Legközelebb nagyobb szerencséd lesz és ennyi :) .

4. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Sziasztok

Akár még ma is sor kerülhet rá, de pontos időpontot nem tudok.

Ez nem tanulság, voltatok 100-an, ebből 7-t sorsoltunk. Ha megnézitek a sorsolt 7-t, látjátok, hogy mindenek átlagnál több pontja van, tehát elég rossz tanulság, hogy elég pár helyes válasz. Ha ez így lenne, az 10-20 pontosok közül is nyertek volna, főleg mert elég sok ilyen volt. Az esélye megvan, de elég kicsi pl egy 100 pontoshoz képest. Ez már így megy mióta játszunk itt a fórumon. A lehetőség adott minimális erőfeszítéssel is nyerni, de az esélyedet csak növeled, ha több energiát fektetsz bele. Ha pedig a legtöbbet, akkor garantált a nyeremény ;).

5. Én is ezt írtam csak más szavakkal :D :D . De a lényeg mert láttam volt olyan is aki 1-2 helyes válasszal nyert. Tehát az esély adott :D :D .

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.3.15
  6. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Már meg is van a pontos időpont, ma ~12:00-12:30 között megtörtént ;)

7. Devil.Star

Devil.Star Utánpótlás-írogató

Mint énis csak 1x válaszoltam sorsolásra mentem:D inkább családé az idő mint itt a fórum-é

8. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Nem is kértük soha, hogy a család, munka, tanulás vagy bármi rovására fórumozzatok, sőt, játszatok (a tengeren). Tegye mindenki belátása szerint a szabad idejében. ;)

Devil.Star kedveli ezt.
  9. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Sziasztok

Azóta használatba vettétek, felszereltétek? :p

10. Hidenish

Hidenish Járnitanuló

Természetesen a császárszákmonyból kettő és a régi dizimből is kettő ékkő van benne :D
    TS-en profilképem :D

11. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Akkor itt miért nem? :p

12. Hidenish

Hidenish Járnitanuló

Mert nem otthon vagyok, és eddig nem volt eszembe átállítani :D

13. -Vezér*HUN*-

-Vezér*HUN*- Utánpótlás-írogató

sziasztok kérdezni szeretném hogy a forum játékal mi van nyertünk valamit vagy csak kacsa volt az egész nagyon halgatnak rola

14. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Szia!
    Senki nem hallgatott el semmit, csak a megfelelő helyen kell megnézned ITT.:)
    Ráadásul a pontos leírást sem nézted meg ezek szerint.o_O

15. mateka1990

mateka1990 Járnitanuló

legyen igazad . !! :)

16. FM_Héra

Szia!
    Ezt most mire vonatkozik, mire gondoljunk, kifejtenéd bővebben?o_O

17. mateka1990

mateka1990 Járnitanuló

ja bocsi ez még egy előző hozzászóláshoz csak félrenyomtam :)

18. FM_Héra

Szabad tudni, melyikhez?:eek: Kíváncsi vagyok.;)

19. mateka1990

mateka1990 Járnitanuló

kis kiváncsi :) :p

Erre írtam ;)

20. FM_Héra

Köszi:) Így azért mindenki számára érthető és világos.:p

mateka1990 kedveli ezt.