Visszajelzés Vitaszoba: Fórum játékok

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 11.3.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Sziasztok
    Megint egy kis részstatisztika, a játék 2/3-a után.
    • A top 10 eléggé átrendeződött, bár a top 3 még tartja magát ;), tehát még mindig bárki pályázhat a fix nyereményekre.
    • Jelenleg ~100 játékos van a sorsolásba, már nem kell sok a 3 fix jutalomhoz.
    • 162 regisztrált már nagyon jó, ezzel már megdöntöttük a januári rekordot ;), reméljük játszanak is és a sorsolásban résztvevők száma is új rekord lehet :p.
    • Továbbra is Eu3 vezet a résztvevők számát tekintve :p, a résztvevők több mint 1/3-a Eu3-ról jön :eek:
    • Még mindig elég kevesen, összesen 24en találták meg a 10-10 tojást.
    Hajrá-hajrá, már csak 1 nap ;)!

2. Idegbeteg-V-

Idegbeteg-V- Junior szaki

Értem amit mondasz és igazad is van,csak pont olyan ne oktasson ki hogy mit olvassak el és mit nem akinek előtte 4 napig kell magyarázni hogy nem kizárólag az EU1-es ek fognak nyerni.Ha ő is RENDESEN elolvasta volna a DD válaszát nem irt volna butaságot[​IMG];)

3. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Na jó, inkább menjetek tojást keresni :p, locsolkodni vagy aki már túl van rajta pénzt számolni / józanodni :cool:

***Jani*** és *Shymanó* kedveli ezt.
  4. *Shymanó*

*Shymanó* Utánpótlás-írogató

Te már túl vagy rajta DD ??? :rolleyes:;);):p:p

5. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Igen ;)

*Shymanó* kedveli ezt.
  6. .KORMORÁN.

.KORMORÁN. Járnitanuló

:mad: Nekem még 3 húsvéti kérdés hiányzik. Sajnos a bonusz 10 pontos kérdés túl korán jött és a locsolóversem lehetett volna jobb is. Ami érdekes, hogy tegnap úgymond "passzoltam 2 választ" - bár a tojásokat megtaláltam. Egyszerűen nem volt kedvem már utánanézni. A rendszer ezt érzékelte-e 1-1 ponttal, vagy kereshetek jobb kérdéseket a 10-es limiten belül? Mindenesetre folytatom. Jó a játék, de böngészni kell eleget! :D:D

7. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Az 1-1 pont, megtehetted volna, hogy inkább kihagyod és másnap keresel helyette, de ha már elküldted akkor mind1.

8. -killer-

-killer- Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    En csak olyat találtam ahová locsoloverset kellett irni de én kérdédst nem láttam, vagy nem értem lehet hogy is van ez a játék :)

9. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Marduk tojások vannak szétszórva a fórumon minden pontján, néhány alatt pedig 1-1 kérdés lapul. Ezeket a tojásokat kell megkeresned, és válaszolni a kérdésekre.

10. Lidércfény

Lidércfény Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Tegnap és ma is találtam néhány olyan, játékkal kapcsolatos kérdést, amelyekre véleményem szerint nem adható helyes válasz. (pl. mert nincs, vagy már nincs ilyen játékelem)
    Persze lehet, hogy az én ismereteim hiányosak.
    Esetleg vannak beugratós kérdések is?

11. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

A játék utána kiteszem az összes kérdést és a helyes választ is ;)

12. CaptainGod

CaptainGod Járnitanuló

Helló
    Az nagy probléma ha mindig oda írtam válaszadásnál a user ID-m mellé hogy EU5?=/

13. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

Igen elég nagy, mert melóznom kell, hogy kiszedjem, de nem te voltál az egyetlen aki erre nem figyelt :(

Ugye a szerver és felhasználó azonosító csak ennyi: "123/45678912" nem több, ebből a / előtti szám a szerver azonosító, ami alapján tudjuk hogy Eu5 vagy akármi, a / utána pedig maga a felhasználó azonosító.

14. CaptainGod

CaptainGod Járnitanuló

Ahh sajnálom =/ most már nem írom hozzá csak eddig valahogy ezt nem értettem hogy az első az a szerver azonosító >.< sajnálom =/ de örülök azért hogy így is elfogadjátok a válaszokat :p

15. -marika-

-marika- Járnitanuló

Sziasztok, biztos hogy lesz 3 fix jutalom. :p

16. EagleEye14

EagleEye14 Utánpótlás-írogató

Elmúlt dél, akkor vége a játéknak? Mert én még mindig találtam tojásokat (legalábbis a tegnapiak jelennek meg). Egyébként jó játék, most vettem részt először fórumjátékon, de azt hiszem, ha lesz még ilyen akkor azt is kipróbálom. :rolleyes: Nagyon tetszett, igaz nyerni nem fogok, de azért jó volt játszani!:D

17. *ricsi*

*ricsi* Fórum ismerője

Fő az optimizmus :D igaz, én sem fogok nyerni... :D :D

18. CaptainGod

CaptainGod Járnitanuló

Éjfélkor ér véget a játék :p

19. *Shymanó*

*Shymanó* Utánpótlás-írogató

Én nagyon élveztem, hogy keresgélni kellett.:p:p:p Igaz, sokat kellett a fórumot olvasni, de megérte.:) Először játszok ilyen játékot, és nagyon tetszett, ha nyerek ha nem, legalább jó moka volt.:D:D:p Remélem lesz még ilyen fajta játék, mert legalább mindenki használja és olvassa a fórumot.:D:p:p Bár, remélem nyerek valamit, így elsőre.:)

FM_Héra kedveli ezt.
  20. *Kackac*

*Kackac* Junior szaki

Szerintem ez a fórumjáték, talán kezdi elérni, amiért kitalálták. Egyre több játékos bevonása, egyre többen kapnak kedvet, s a jutalmak is nagyszerűek. De ne felejtsük, hogy van aki kitalálja, felügyeli, ellenőrzi és kivitelezi! Köszönjük DD :).