Visszajelzés Vitaszoba: Fórum játékok

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 11.3.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. ***Jani***

***Jani*** Junior szaki

Nekem is nagyon tetszett, és izgatottan várom az eredmény hirdetést! :)

Így van köszönjük DD :)

2. SamuelTaylor

SamuelTaylor Fórumprofi

Ne feledkezzünk el FM_Héráról sem. Nyilván ő is sokat segít a fórumjátékokban. Köszönjük Héra:)

3. -killer-

-killer- Utánpótlás-írogató

Jelen pillanatban a forumjáték jobb mint az EVENT :)

-novara- kedveli ezt.
  4. CaptainGod

CaptainGod Járnitanuló

Huhh és sok válaszban kifejtettem a válaszokat pl.:Keményfa és fa gerenda, vagy a társ életerősnél is hogy a maximálist nem lehet de ask... és regeneráló ágyúgolyó remélem így a kifejtett válaszok is jó válaszok :p

5. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Az nem volt gond ha regényt írtál, ha benne volt a jó válasz.

6. CaptainGod

CaptainGod Járnitanuló

Akkor jó köszönöm :p azért meglepett hogy senkise válaszolt jól az első 10 kérdésre meg a statisztika is :eek: de jó kis event volt ^^

7. ***Jani***

***Jani*** Junior szaki

DD a mai nap,már megtudjuk, hogy kik a szerencsés nyertesek? :)

8. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Nem mondom meg :p Akit érdekel a téma, az jöjjön és nézelődjön, van-e már eredmény...

***Jani*** kedveli ezt.
  9. ***Jani***

***Jani*** Junior szaki

OK :DD én nézegetem az a baj, hogy közben a canceren meg az npc-k nézegetnek engem :DD

10. *Shymanó*

*Shymanó* Utánpótlás-írogató

Szia DD, ma már akkor megtudjuk, ki mit nyert, vagy holnapra várható a nyertesek listája ?? :):rolleyes:;)

11. CaptainGod

CaptainGod Járnitanuló

Úgy volt írva hogy nem sokára hírdetik és legyünk résen :)

12. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Ne akarjatok pontosabb időpontot. A fórumjátékok nyerteseitől elvárt a fórum aktivitás, aki nyer, de nem aktív és ezért nem olvassa, hogy nyert és nem jelentkezett az így járt.

13. ***Jani***

***Jani*** Junior szaki

DD és mi van abban az esetben ha pl valaki dolgozik, és a mai nap folyamán már nincs lehetősége felnézni?

*Shymanó* kedveli ezt.
  14. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

15. EagleEye14

EagleEye14 Utánpótlás-írogató

Olyan jó lenne, ha mindenki nyerne valamit. :) legalábbis aki gyűjt valamennyi tojást, és válaszol a kérdésre, jól. (Pl 10kérdésre jól tudott válaszolni, akkor garantált egy kisebb aji.):D De persze így is szuper volt a játék, hogy nem fogok nyerni. :)

16. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Korábbi játékoknál volt hasonló kezdeményezés, hogy minek örülnétek jobban, több kisebb, vagy kevesebb nagyobb nyereménynek, de mivel mindig ugyan az lett, így az állandósult. Szval nem túl kicsi, de nem is túl kevés játékosnak. Lehetne most is adni pl 100 játékosnak valamit, de most max olyanra gondolok mint 10k jégtűzlőszer. Szerintem ezért nem sokan játszanának :p. Inkább egy abszolút nem biztos, de legalább komolyabb pl 20-30 nap király-királynő kegyelméért. Az sajnos nem megoldható, hogy sok és nagy nyeremény legyen, mert még a végén neheztelnének ránk a többiek.. más nemzetek játékosai akiknek nincs lehetőségük ilyen játékokban részt venni.

17. *ricsi*

*ricsi* Fórum ismerője

Mikor lesznek meg az eredmények? :)

18. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szval "hamarosan", de ha minden igaz, még a jóváírások is meglesznek a héten :p.

***Jani***, -JeliNa- és *ricsi* kedveli ezt.
  19. DokkoLó✰HST

DokkoLó✰HST Fórummogul

14/33533094 -> 19 nap királynő kegyelme

Köszönöm! :)

[DD] kedveli ezt.
  20. Saracen

Saracen Kivételes tehetség

14/468597 18 nap királynő kegyelme

Jó és különleges játék volt, köszönöm!

[DD] kedveli ezt.