Visszajelzés Vitaszoba: Fórum játékok

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 11.3.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Nem lesz tippmix egy bajnokság legvégén :p. Valami mást találjunk ki. Ma már nem tudjuk elkezdeni, de ha csak a BL-re gondolok, már csak 3 meccs volna. 3 tippre, melyet 2 nap alatt megcsinál bárki, adjak olyan jutit, amiért pl januárban 2 héten keresztül naponta 5-6-t is tippeltetek, vagy pl március/áprilisba órákat töltöttetek a kérdések megválaszolásával? Valamit valamiért ;), ha már könnyű a dolog, csak 1-2 tipp kell, akkor legalább mozgasson meg benneteket :p. Gondolom az nem tetszene, ha a nyereményeket arányosan csökkentenénk :cool:

2. Akkor csak jelentkezünk aztán sorsolsz azt lesz ami lesz :D

Utoljára szerkesztett: 6.5.15
    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.
  3. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Tehát azt mondod, hogy nem baj, ha jóval egyszerűbb a játék és nem igényel különösebben sok időt és melót a résztvevőktől. Tehát az sem, ha arányosan csökken a nyeremény is... Se agyalni nem kell rajta és még sokszor fórumozni sem? 1-1 aquarius térkép főnyereménynek, 1-1 taurus, + kb 100 000 gyöngy szétosztva jó pár játékos között megfelel? (kb ezeket nyerték legutóbb német fórum játékban)

4. Hát egyszer lehet olyan is DD, de ha marad bonyolultabb abba a játéba is részt veszek mint eddig :) . DE ez csak az én véleményem :) .

5. Skyline

Skyline Haladó

Az eddigi játékok jók voltak! Kellett vele melózni kicsit, de az még pont belefért a mindennapi dolgok mellé. A húsvétos külön tetszett. Sok érdekességet és újdonságot találtam a válaszok keresgetése közben. Csak így tovább, jöhet a májusi fórum játék.

6. sárkány17

sárkány17 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Én titkon bíztam, hogy a jégkorong vb miatt majd lesz tippelős játék!

7. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

De miért akkor mondjátok a Tippmixes játékokat, amikor az alapjául szolgáló esemény már elindult? :p

8. -Gowron-(HU)

-Gowron-(HU) Járnitanuló

Igaz a hónap utolsó 2 napjára esik de azért lenne egy kis férfi Final Four Kézilabda amiben magyar csapat is érdekelt...

9. $GOBLIN$HUN$

$GOBLIN$HUN$ Fórumlakó

Kalóz játék legyen híres kalózok neve,és miről híres..Ez szerintem egész jó lenne:D:rolleyes:

10. SamuelTaylor

SamuelTaylor Fórumprofi

Én is támogatom, hogy kalózos játék legyen. Hirtelen nem jut eszembe semmi de neten szerintem jó játékokat lehet találni amik játszhatóak lennének egy fórumon sok ember részvételével is, és ezt beöltöztetni kalózos stílusba. csak hát meg kell találni:)
    Lehet, hogy később eszembe jut valami, akkor írom majd.;)

11. Vagy legyen olyan mint tavaly ilyenkor volt a játék :p .

12. nikos.hu

nikos.hu Fórum-zöldfülű

:) Sziasztok! Facebook-on találkoztam a FEKETE VITORLÁK filmsorozat azon hírével, hogy májusban vetítik a második évadot. Kis keresgéléssel a kalózos játékunk elevenedett meg! Ajánlom rákeresni. Szerintem egy fórumjátékot is érdemes lenne rendezni a kalóz film alapján. (hány részes az első évad, szereplők, helyszín, bulvárhírek, kalóz történetek, stb.) Tehát: FEKETE VITORLÁK legyen fórumjáték! :D:D:D

乂ωøζƒ乂 kedveli ezt.
  13. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Sziasztok

Azért 1-1 ilyen ötletnél arra is gondoljatok, hogy azt valakinek meg kell csinálni. Sok esetben nehezebb egy kérdés sort összeállítani, mint megválaszolni azokat :p. Nem tudom milyen hosszú ez a sorozat, de nézzem meg, hogy tudjak róla kérdezni, aztán nézzétek meg ti is, hogy válaszolhassatok?

Jöhetnek még az ötletek, nem ígérem, hogy meg is valósul, de ha mást nem, 1-1 részletet ellopok :p, legalábbis olyanból, amit kifejtetek ;).

Egyébként nem csak konkrét játék ötleteket várnék, hanem jutalom ötleteket is. Ezt is lehetőleg konkrétan és nem általánosságban. Szval nem úgy, hogy sorsoljunk ki még füstbombát is. Hanem sorsoljunk 100 füst bombát. Nem az, hogy kellene jutalomnak Nemesacél erősítés is, hanem legyen az 1-2. helyezettnek (a korábbiak mintájára) 10 nap nemesacél erősítés is. Vagy ha nem tetszik valakinek a mostani jutalmazás, akkor mondjon jobbat. Ne sorsoljunk, hanem a top 10et értékeljük? Ne legyen fix, csak sorsolt? stb...
    Lehetőség szerint maradjunk föld közelben, és ne szálljunk el pl olyannal, hogy 240 db vuduágyú, ilyesmi már cseppet sok lenne ;), maradjunk reálisak, az eddig látottak alapján.

14. DokkoLó✰HST

DokkoLó✰HST Fórummogul

Jó, hogy felhoztad a témát DD, én gondoltam arra, ha már ládában is van prém, lehetne nyereményként is választani, mondjuk 2 hét prémium-duplázó.
    Szerintem a top 10 értékelése ésszerűbb, mint a sorsolás, bár én a mostani rendszerrel is meg vagyok elégedve.

15. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

prémium duplázó? Ez most prémium tagságot vagy duplázó bónuszcsomagot jelent? Ez előbbit lehet csak ládából, de pont ezért nem olyan nagy dolog, szerintem.

16. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Ettől még jöhetnek a fórum játékokkal kapcsolatos bármilyen ötletek! Hosszú lesz a nyár, elég uncsi lenne fórum játék nélkül :(

17. Nyáron lesz pár sport esemény pl tour de france :D .

18. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Valami olyan, ami jobban kötődik a magyarokhoz, esetleg a játékhoz?

19. őőőőő akkor Tour de Hongrie :D ? Az magyar :p

20. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Lesz olyan? :)

Szeretem a sport eseményhez köthető játékokat, hiszen részemről nincs sok meló vele. Már ami az előkészítést illeti :D Igaz, az eredmények vezetésével, összesítésével, pontozásával elég sok a meló :cool:. De azért nektek se legyen túl egyszerű. A téli tippmixes mintájára jöhet. 2-3 héten keresztül napi aktivitás és 1-...5-6 tipp. Ne csak pár napos, vagy ne csak 1-2 naponta 1-2 tippes legyen, az nektek is unalmasabb lenne :p.

Ami elvárásom van egy játékkal kapcsolatban a jelenlegi nyeremények mellett, hogy összességében jó pár órát eltöltsetek vele. Ez egy kvíz esetén lehet akár 1-2 napos is és akkor egyszerre sokat, vagy 2-3 hét, mint a tippmixnél, mikor naponta pár percet foglalkoztok vele. (és kb ez volt a 2 véglet)