Visszajelzés Vitaszoba: Fórum játékok

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 11.3.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. DokkoLó✰HST

DokkoLó✰HST Fórummogul

Reménykedem, hogy DD már rakja fel a kérdéseket ;)

2. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

A fair play szellemében, gondoltam megvárom, míg kijózanodnak bizonyos játékosok a tegnap esti buli után :p

Őőő akár..., még ma tuti kint lesznek, nyugi ;)

3. DokkoLó✰HST

DokkoLó✰HST Fórummogul

DD úgy intéztem a mai napomat, hogy délben ráérhessek, ezért reménykedem ;)

4. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Lesz rá több mint 1 heted, nem hinném, hogy valaki azért maradna le róla, mert most pár órával később kezdjük o_O

5. DokkoLó✰HST

DokkoLó✰HST Fórummogul

Egész héten nem játszottam, annyira kevés az időm.

6. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Hajrá! ;)

DokkoLó✰HST kedveli ezt.
  7. Saracen

Saracen Kivételes tehetség

A 2. kérdés csetre vagy játékra vonatkozik?

8. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Játékra, chatre, fórumra, mindenre, ami seafight. Lehet nem azt fogod írni, amire én gondoltam, de attól még lehet jó ;), de ha több jó választ is tudnál, akkor is csak 1-t írj.

9. Saracen

Saracen Kivételes tehetség

köszöntem! :)

10. SamuelTaylor

SamuelTaylor Fórumprofi

Alaposan lefárasztja az embert És még csak a 30. kérdésnél tartok.:eek:
    Respect annak aki ezt a 6 szabályzatot lefordította magyarra.;)

Kérdés: Ha a játék ideje alatt, még az eredményhirdetés előtt lejárnak a büntetőpontjaim, akkor lehet esélyem a fix jutalmakra?
    persze nem mintha eddig bármikor is olyan közel lettem volna azokhoz:D

11. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Most is volt ilyen kikötés? Hogy a bármilyen jutalmat csak ha nincs büntipontod?

12. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Gyilkos kis játékot csináltál nekünk! :D

13. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Egyrészt szerintem ez is jó pofa. Másrészt, aki eddig nem is olvasta el a szabályokat, az most talán a nyereményekben bízva megteszi. Hiszen ezek eléggé fontosok, tudom nagyon kevesen foglalkoznak vele, mondván játszani jönnek nem olvasni, de a ti érdeketek is, hogy ismerjétek mit csinálhattok mit nem.

Egyébként hajrá! Persze ne kapkodjátok el, eddig csak pár válasz érkezett, nem túl jó eredményekkel. Gondoljátok át a válaszokat, van rá 1 hetetek, nem kell sietni.

14. Kicsit sok lett a kérdés lehet holnap folytatom mert 30-dik után már meguntam :(

15. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Sok, de pontosan ezért van rá 1 hét. A jó nyereményeket sajna nem adhatom ingyen, meg kell érte dolgoztatnom benneteket :p. Egyébként szerintem legalább a felét fejéből tudnia kellene mindenkinek.

Bár korábban ezzel nem számolhattam, de pl egy Cassiopea lövés közben jó kis elfoglaltság lehet :D

16. SamuelTaylor

SamuelTaylor Fórumprofi

Szerintem is túl hosszú volt. Akkor nem lenne vele baj, ha nem kellene sietni. De kell mert az idő dönt holtversen esetén.

17. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

A holtversenyre ilyen sok esélyt látsz? Még mindig jobban megérné a tökéletes válaszra hajtani, mint a gyors válaszra. Az eddigi statisztika szerint ~15-70%-osak a válaszok. Én szóltam, hogy nem kell kapkodni. Eredetileg is úgy gondoltam, de ez egyre inkább igazolódik, hogy tökéletes nem nagyon lesz, tehát aki a top1 jutira hajt, annak csak a tökéletes legyen a célja.

Ne feledkezzetek meg a regisztrációról sem! Vagytok már páran, akik válaszoltak, még sem látom, hogy a részvételi szándékukat jelezték volna a fórumon. Enélkül pedig érvénytelen a dolog.

18. Tranyo

Tranyo Törzsjátékos

Hello .

Vegeztem a kitoltesevel de kutya legyek ha 1-2 mondatot a keszitoje se ert olyan a megfogalmazasa :D
    Parat ki is hagytam ez vegett .

Legkozelebb ha ilyen jatek keszul akkor ne variald at a mondatokat mert elegge idiotan lehet ertelmezni , hagyd eredetin oszt ennyi .

19. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Cirka 8 órámba került megcsinálni az egészet, igaz mellette hajóztam is, de így is ideg őrlő volt. Nekem ez nem igazán tetszett. Bocsi DD!!! :(

20. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Jó reggelt!

Jelentem én mindet értem, persze én tudom mi hiányzik az üres helyekről. Lehet amivel te egészítetted ki, azzal nem lett érthető o_O

Ha szó szerint idézem a szabályokat, az túl egyszerű lett volna. Így legalább átgondoljátok, hogy mit is jelent az adott mondat akár itt, akár a szabályzatban.

Ezt sejtettem, volt pár játékos, aki feltűnően sokat volt fent fórumon :) Neked 8 óra alatt sikerült, már csak az a kérdés, hogy milyen eredménnyel, de mindezt azért, hogy megnyerd a főnyereményt. Nem? 8 óra olvasgatással gyanítom még nem tudtál volna dobni a bokoba, hogy nyerj egy király kegyelmét, 8 óra alatt talán végeztél volna egy cancer térképpel, hogy kapj egy királynő kegyelmét, de még mindig nincs meg a több cucc, amit nyerhetsz ;).

De oké, vettem, ez már túl hosszadalmas és nehéz lett nektek.

Visszatérve a nyereményekre. Bár én mondtam, hogy ne kapkodjatok, de a még csak regisztráltak száma is elég kevés, sok nyereményt akkor osztunk, ha sokan jöttök. Jelen állás szerint 1-t sorsolunk és annyi. Tehát tessék reklámozni egy kicsit a fórumot, illetve a játékot, hogy jöjjenek, még ha nem is csinálják meg az egészet és nem is foglalkoznak vele 8 órát, adják meg maguknak az esélyt a sorsolásra.

Ja és továbbra is mondom, hogy aki nem regisztrált, hiába küldi el válaszait, azt nem vesszük figyelembe! (a válaszolók fele ilyen :( )