Visszajelzés Vitaszoba: Fórum játékok

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 11.3.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. william7474

william7474 Járnitanuló

281/32363140 császári zsákmányzsák köszönöm és gratulálok az első részhez várom a folytatást!

FM_Héra és [DD] kedveli ezt.
  2. zsoltikaa123

zsoltikaa123 Fórum-zöldfülű

• 166/41937221 30 nap Duplázó köszönöm :)

3. Egy tepsi almáspitét köszönöm. ( Házit nem mcdonaldsost :D )

Nirvana. kedveli ezt.
  4. Nirvana.

Nirvana. Utánpótlás-írogató

5. Nickholas

Nickholas Junior szaki

én nem értem az egészet .... Csak 7 hibátlan kitoltott válasz lett ?

6. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Nem! A regisztrál és válaszokat beküldött játékosok közül sorsoltak.

[DD] kedveli ezt.
  7. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Közülük csak egynek lett 20 pontos, a többi 17-19 pontos ;) Egyébként kb 20-30játékos csinálta meg hibátlanra.

8. 166/19623429 en is a duplazot szeretnem :)de nem ertem ezeket kerni kell nem sorsolva van?

9. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

A nyerteseket sorsolják és a nyertesek pár dolog közül választhattak, amik a leírásban szerepeltek, de volt közte limitált nyeremény is.

10. TYUPI™

TYUPI™ Fórumlakó

És azt nem tudhatjuk meg netán hogy kinek lett 20 pontos ?

11. *Zsolika*

*Zsolika* Fórum-zöldfülű

Azt megkérdezhetném hogy aki nyert az hol keresheti fel az illetékest ? :)

12. TYUPI™

TYUPI™ Fórumlakó

Nézd meg az id ket amiket meg osztott velünk a DD a hivatalos fórumjátéknál és ott ha eggyezik az id d valameikkel akkor nyertél. Neked kell megnézni hisz neked fontos .

13. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Nincs és nem is lesz nyilvános ranglista ;) Nem szeretném, ha valakinek elmenne a kedve a játéktól, csak azért mert pl a 3-4. rész után nagy lesz a lemaradása, vagy pont fordítva, túlságosan elbízná magát ;)

Minden infót megtalálsz a közleményben.

14. arsenal125

arsenal125 Fórumprofi

A játék végén azért jó lenne majd egy végső sorrend :) Biztosan mindenki kiváncsi lesz mennyi pontot ért el :)

15. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

A játék végén oké, de most Tyupi részeredményre volna kíváncsi. Most még egyébként is annyira közel vagytok egymáshoz, szinte mindenki, hogy ezen nincs mit mutogatni, remélem már a következő 1-2 részben azért jobban szétszakad a mezőny :cool:

16. arsenal125

arsenal125 Fórumprofi

Persze, most még felesleges lenne megmutattni , meg jobb is ha nem tudjuk meg csak a végén...Később biztos nem lesz ilyen szoros az állás :) De majd alakul ez, én már nagyon várom a következő részt...Gondolom más tipusú feladatok lesznek majd :)

17. SamuelTaylor

SamuelTaylor Fórumprofi

Van olyan is aki számára már most szétszakadt a mezőny...
    de az is lehet h már az egész mezőnyből kiszakadt

18. arsenal125

arsenal125 Fórumprofi

4 rész lesz még simán behozható még a lemaradás, nem tudhatjuk miylen játék lesz a következő...Lehet fordulni fog a kocka :)

19. *Zsolika*

*Zsolika* Fórum-zöldfülű

281/25884726 én duplazot szeretnem :)

20. -rombol.hu-

-rombol.hu- Járnitanuló

Igen - én már leszakadtam mert nem is indulhatok! :( Gratulálok azért a mezőnynek és hajrá EU 4! :D Lehet, hogy a második részben többen kedvet kapnak és ha nem is a főnyereményért, de a vudu ágyúkért játszanak. :p Az egrieknek jó borozgatást! :)

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.