Visszajelzés Vitaszoba: Fórum játékok

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 11.3.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Még regisztrálhatsz!

2. -rombol.hu-

-rombol.hu- Járnitanuló

Nem regisztrálhatok, mert egy felhasználóval már játszom. A januári fórumjáték nyertese voltam :), most másik hajóm próbálkozik. :D:D:D

3. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Jaaaa... :D Rafkós vagy :)

4. william7474

william7474 Járnitanuló

Sziasztok érdeklődnék mikor lesz a nyeremény jóvá írva?

5. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

A lista leadva, amint odajut az illetékes ;) Ez lehet még ma :), de lehet csak a jövőhéten :(

6. william7474

william7474 Járnitanuló

Köszönöm !

7. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Sziasztok

Az eddig beérkezett válaszok alapján felhívnám a figyelmet, hogy majdnem egy egész hetetek a megfejtésekre. Nem kell kapkodni. Továbbá nem az a feladat, hogy leírd mit látsz a képen, hanem mond meg annak a 'tárgynak' a nevét aminek a képét látod. Nem gyűjtő neveket keresünk, hanem pontos tárgy neveket.

8. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Na, már csak kettőt kell megtalálni! :)

9. Marbolo

Marbolo Utánpótlás-írogató

Én végeztem mindennel, remélem nyerek valamit. Ha nem akkor majd, legközelebb :D :D

[DD] kedveli ezt.
  10. KillerHU

KillerHU Aktív író

Ügyesek vagytok. Ez most nekem iszonyatosan nehéz, néhányról sejtésem sincs mi lehet és hogy hol keressem meg.

11. arsenal125

arsenal125 Fórumprofi

Hmm...Én a 14-est nem tudom kitalálni, de szerencsére van még időm rá :)

12. KillerHU

KillerHU Aktív író

Az nekem sincs meg. Másik 6 társával együtt.
    Szeretnék kérdezni tőled valamit. Te hogy jössz rá, hogy az egyes képek mit ábrázolnak? Úgy értem, hogy ránézel és már tudod is, vagy pedig el kell kezdened kutakodni?
    Vagy is-is?

13. arsenal125

arsenal125 Fórumprofi

Van amelyikre egyből rájöttem, de végignéztem az összes képet amit találtam és próbáltam behelyettesíteni...

14. Saracen

Saracen Kivételes tehetség

Én négyet nem tudok beazonosítani... :/

15. ŋim®òd1

ŋim®òd1 Utánpótlás-írogató

166/29089442 2x 56 nap duplázó bónuszcsomagot kérnék.(Továbbá az egyszerűbb jóváírás érdekében úgy döntöttünk, hogy a sorsolás nyertesei a 30 napos duplázó bónuszcsomag helyett 2x 56 nap duplázó bónuszcsomagot kérhetnek. 2x tehát ez is limitált lesz, az első 2 nyertes kapja aki kéri. - Miért lett ez megváltoztatva? )

16. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Nem kell újra kérned, az 1. rész véget ért. Nyereményeket megkaptátok, remélem :cool:. A 2. résztől viszont változtattunk a nyereményen. Mindez azért, hogy gyorsabban megkapjátok. A 30 napos duplázót kevesebben tudják jóváírni mint az 56 naposat és így többet is kell várni a jóváírásra ;). Lehet kicsit fura, de ez van. Ezért inkább változtattunk rajta.

17. ŋim®òd1

ŋim®òd1 Utánpótlás-írogató

Nem kaptam meg, ezért írtam. a mostani resivel sem. Ahogy a másik eu2es sem. :(

18. Eryx_Ryek

Eryx_Ryek Aktív író

DD, lehet, hogy nem fogsz válaszolni, de azért megkérdezem :). Minden kép csak és kizárólagosan egyetlen dolgot takar? vagy esetleg több helyes megoldás is van amit elfogadsz? (a 10-es kép miatt kérdezem)

19. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Olyan nevet írj ami csak arra a képre igaz és másra nem.
    Nézőpont kérdése, hogy hány dolgot takar. Mennyire pontosan akarod megadni. Valahol nagyon pontosan meg lehet, valahol nem.

20. Eryx_Ryek

Eryx_Ryek Aktív író

Ok, köszi. Most még bizonytalanabb lettem a helyes választ illetően :)