Visszajelzés Vitaszoba: Fórum játékok

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 11.3.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. |SZITUS|

|SZITUS| Fórummogul

Na végre megvannak a megoldások :D Elfogadom az indoklást az értékeléssel kapcsolatban, ez a szerkesztők dolga még ha nem is értek vele egyet :D

2. Nirvana.

Nirvana. Utánpótlás-írogató

macska rugja meg azt a sikoly kepet.....soha nem jottem volna rá

*Genius(HUN)* kedveli ezt.
  3. arsenal125

arsenal125 Fórumprofi

na 3-at is elrontottam bár abból a 14-est gondoltam, hogy nem lesz jó...még most sem ismerem fel a képről a hóembert :D

4. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

A játékban a képen a feje volt, fekete-fehérben, jól ránagyítva ;)

5. arsenal125

arsenal125 Fórumprofi

Pedig én hittem benne, hogy elvolt torzítva is...Na mindegy, tény, hogy ez nem az én műfajom :)

6. mark175

mark175 Járnitanuló

nehéz volt az biztos :D aki ezt kitalálta annak csak gratulálni tudok :D

7. ferrari13*(HU)

ferrari13*(HU) Aktív író

Azt megkérdezhetem, hogy mit jelent az pontosan, hogy csak azok fogadhatók el, amik megoldásként vannak írva?
    • "A sors kalapácsa" - nyilván az ágyúról van szó
    • "Hajósmester"
    • "Aventurin" - nyilván az ékkőről van szó, mást nem ismerek ilyen névvel, de ha van is, nem úgy néz ki...
    • [...]

Másik kérdés, hogy lehetne egy olyan statisztikát is kérni, hogy a legjobbnak hány pontja lett? (tehát lett-e 20 pontos :) )

köszönöm.

8. *pαℓذ*

*pαℓذ* Haladó

Mark175 köszönöm a gratulációdat mert én tudtam a 14.-es képet. Bár sokáig én is csak a sikolyt láttam benne, de aztán megvilágosodtam és felismertem benne a hóembert :)

9. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Azt úgy értsd, hogy ha nem válaszoltál legalább olyan pontosan ahogy a helyes választ írtam, akkor nem jó.

"Sors kalapácsa" igen az ágyú, más nincs is. Ha azt írtad ágyú, nem jó, oké ágyúnak a képe, de melyiknek? Vagy ágyú kerék, egy ágyúnak a kereke, de melyiknek? Ezek nem jó válaszok.

"Hajósmester" az egy csatapont rang, írhattad hogy "23. csatapont rang jelvénye", ugyan azt mondtad vele. Ha csak azt mondod jelvény, vagy csatapont jelvény az nem elég, mert abból van sok és nem így néznek ki.

"Aventurin", persze hogy ékkő, más nincs is. Csak ékkő, hogy mellé írtad-e már mind1 volt, ebből már egyértelmű volt.

Aminél nem volt egyértelmű, például a Lélekfaló, mert lélekfaló van lőszer is, ami a jó válasz volt, de lehetne még rituálé is, ami egy vudu bástya és nem jó válasz.

Igen lett 20 pontos, de összetettben már nincs 100%-os.

10. ferrari13*(HU)

ferrari13*(HU) Aktív író

rendben, köszönöm, ezek szerint elég volt a neve is, és nem volt kötelező a körülírás mellé :)

Akkor azt hiszem bejött a terved ;)

11. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Attól mert nincs max pontos, még a mezőny egyben van ;). Szerintem a 4. rész után fog körvonalazódni az élmezőny

12. Eryx_Ryek

Eryx_Ryek Aktív író

Nagy gratula a 14-es megfejtőinek.

13. H1br1d.F1ght3r[UHF]

H1br1d.F1ght3r[UHF] Junior szaki

Volt aki eltalálta a 14. képet egyáltalán? :D

14. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Ahogy írtam is, egészen pontosan 4-en voltak :p Még azt sem mondhatom, hogy biztos csak tippeltek és szerencséjük volt, mert a többségén látszódik a csapat munka ;) Ha pedig 1 csapat nem biztos 1-1 válaszba, miért mindenki ugyan azt az 1 tippet küldené el és nem különbözőeket, hogy valakinek talán szerencséje lesz...

-JeliNa- és *Genius(HUN)* kedveli ezt.
  15. *Genius(HUN)*

*Genius(HUN)* Járnitanuló

Szia DD.
    A nyertesek listájának megtekintésére mikor kerül sor ??:rolleyes::rolleyes::) (Nem vagyok türelmetlen, csak kérdem:p:D)

16. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Hamarosan, mondhatnék pontos időpontot is, de ha valami miatt késnék, mert máshogy alakul rögtön a fejem vennétek (ahogy szoktátok amikor pl egy event nem indul csak 1-2 órával később). Illetve maradjunk csak annál, hogy aki vudu ágyút szeretne majd kérni, ha nyer, az nézzen fel gyakran ;)

17. -JeliNa-

-JeliNa- Utánpótlás-írogató

Igen én eltaláltam a hóembert, de nem volt könnyű. Az volt az utolsó és 1 napig csak azon gondolkodtam, néztem fórumot, sejtettem, hogy valami egyszerű lesz. Elsőnek az orrát találtam meg majd picit balra fordítva a fejem rajzolódott ki a hóember feje, na ekkor egy nagyott nevettem, hogy kb megvagy végre :)

[DD] kedveli ezt.
  18. mark175

mark175 Járnitanuló

[DD] A fórumjáték szabályzatának 11. pontjának megszegése miatt a fórumjátékból kizárva!
    1. 11. Egy játékos csak egy felhasználó azonosítóval játszhat, ha valaki mégis több felhasználó azonosítóval játszana, annak kizárjuk az összes fiókját a játékból.
    Bocsi DD de én 1 játékos vagyok és 1 felhasználóval meg azonositóval játszok. össze szoktunk ülni és csapatban játszani barátokkal igy egy ip ről vagyunk fent de ha megnézed a belépéseket különböző ipről is fent szoktunk lenni nekem 1 hajóm van ha több lenne akkor hogy lennék mindegyikkel erős? mivel nemszoktunk rendelni se ezért sehogyse, éppen ezért játszunk fórumjátékon a megfejtést is csapatban oldottuk meg és azthiszem ez engedélyezett.

19. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Ez nem vita tárgya.

20. mark175

mark175 Járnitanuló

értem :) csak ha fórumszabályzatot nézzük akkor 1 játékos 1 karakter és gondolom 1 játékos akkor nemlehet 4 ember :) mind1 nemvitázok mi csak csapatban játszunk mivel igy érdekesebb az egész.
    Akkor már 3ik részben sem lehetlesz játszani?