Visszajelzés Vitaszoba: Fórum játékok

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 11.3.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. *Genius(HUN)*

*Genius(HUN)* Járnitanuló

Szia.
    Bocsi, de ne csak az erősekre gondoljunk, gondolkodjunk logikusan, hogy mindenkinek tetszen a jutalom. Most nem az mondom, hogy a kicsikre gondoljanak csak, mert én is kicsi vagyok, csak gondolj bele, ha megnyeri egy "kicsi" hajó, aki persze 2-3k-t lő, azért az lassan vinné ki, azt a 10-15-20...stb hullámokat.Nekem a ◙$кyḟąℓℓ|◙ ötlete tetszik, a prémium mondjuk vagy 50 ládakulcsnak, vagy 1 dizinek, amibe vannak kövek, én nekem ilyen elképzeléseim vannak.:rolleyes::rolleyes::p
    Remélem nincs harag, nem akarlak kioktatni.:):p
    További szép estét.:););)

2. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Semmi kioktatás, kérem a véleményeket, szóval írjátok nyugodtan ;)

3. *Genius(HUN)*

Szia DD.
    Én már leírtam, mit lehetne betenni a nyeremények közé.:p:p:D

4. akkor ezek szerint ennyit számított a véleményem, meg amit leírtam ? :) Én lőszernek jobban örültem volna, de örülök h nyertem csak a felsorolt meg maradék nyereményben még ez volt talán hasznos :) . De hangsúlyozom örültem h nyertem, pl régen lőszert is lehetett választani...... . Szép idők :D

5. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Természetesen számít a véleményed, számít mindenki véleménye, de 1-2 vélemény csak pár játékos véleménye, nem a többségé. Én pedig erre volnék kíváncsi. Jönne most 3 játékos, akik azt mondanák, hogy ők elit vitorlát szeretnének, akkor legközelebb legyen elit vitorla? o_O

6. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Nekem a vudu ágyú mint nyeremény az nagyon tetszik. A különféle dizik és BM-ek is jól hangzanak, de lehet sokan örülnének esetleg boko ládának. Az viszont nagyon nem tetszik, hogy a mostani játéknál gyorsnak kell lenni a nyeremény kiválasztásához, mert aki nyert, de nem tud géphez jutni az megszívja...

7. -szittya-72

-szittya-72 Járnitanuló

Sziasztok. Javasoltam még a megjelenésekor a magyar dizájn hajó nyereményt a győztesnek. Azóta, ha jól emlékszem volt is mindig. A nyereményeket viszont illik (időben) átvenni! :D:D

8. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Boko láda biztos nem lesz.

Magyar design eddig is volt és most is van.

9. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Ejj-ejj, hát még nem mondtam, hogy ne kapkodjatok :(. Vasárnapig ráértek beküldeni, addig nézegethetitek. Aki úgy gondolja, nincs már több, az essen neki még egyszer és nézze át újra.

10. arsenal125

arsenal125 Fórumprofi

"Csak szomszédos betűket 'köthetsz' össze, tehát 1 betűből 9 irányban indulhattok tovább, de csak 1 egyenes mentén." Én csak nyolcféleképpen tudom összekötni a betűket...Biztos 9 féle lehetőség van?

11. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Összekötésre még több mód van, egyébként jogos, irány csak 8 lehet. Köszi.

12. -marika-

-marika- Járnitanuló

:p Beküldtem vagy két tucat megoldást. Sajnos a sorsoláskor nem leszek gépközelben, ha nyernék a maradék jutalmat kérem. Szerintem másoknál is ütközik valamelyik szakasz a nyári programokkal, nyaralással. :)

13. *Genius(HUN)*

DD ha egy szót ketté is lehet venni, ha benne van egy másik ???:rolleyes: Pl:Iskolatáska és ebben van egy szó az iskola, és az is jo megfejtésnek hogy táska ??:rolleyes::rolleyes:(ez csak egy példa volt, mert nem akarom leírni a szót, amit találtam:D:D)

14. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Nem, nem szedjük szét, mindig a lehető leghosszabb szót add meg. Ilyen alapon volna pár összetett szó, amit elég sokféleképpen lehetne variálni :cool:. Szóval, ha megtaláltad egy vonalban közvetlen egymás mellett hogy "iskolatáska" akkor nem jó sem az iskola sem a táska, csak az iskolatáska ;)

15. ferrari13*(HU)

ferrari13*(HU) Aktív író

A nem összetett szavaknál jó a rövidebb és a hosszabb megoldás, ha 2 különböző dolgot jelölnek? pl. az egy étel, a másik meg egy ruha (tudom, hogy nem ételeket meg ruhákat kell keresni :p )

Csak pontos kifejezéseket lehet keresni? vagy lehetnek részleges nevek (pl. több szóból álló ékköveknél, kalózoknál... ahol szokták nevezni úgy is, de valójában hosszabb neve van (pl. hűtőszekrény a szó, de csak hűtő van a betűk között))

16. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Akár lehet olyan is, de van olyan? Vagy csak te rövidítenél, pedig ott van a folytatásban a többi is, amit esetleg nem ismersz? Lényeg, hogy mindig a leghosszabb szót adjátok meg és az ott található szavakat ne daraboljátok fel, mondván úgy is értelmes szót kapunk.

17. ferrari13*(HU)

ferrari13*(HU) Aktív író

Igen, találtam olyat :D

Tehát akkor ha egy rövidebb alak teljesen más fajta szót ad ki, melynek semmi köze a hosszabb szóhoz, azt sem lehet leírni?

18. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Nem, illetve írhatod, de felesleges, mindig a leghosszabbat írd.

19. igen ha vitorlára van igény mért ne ? :D:p

20. ferrari13*(HU)

ferrari13*(HU) Aktív író

rendben, köszönöm :)

Azért az nem mindegy, hogy felesleges, vagy rossz válasz, tehát pontlevonás jár érte ;)

A nyereményekkel kapcsolatban pedig a boko ládát én is mondtam volna :(

De lehetnének akár (választhatóként) gyengébb ágyúk, pl. 55 / 60 fontos is, a kisebbeknek biztos jobban jönne :)
    De a lőszerek is jók lennének, leginkább azok, amelyek eventeknél szoktak kelleni: világító, vagy akár készülhetünk novemberre :p

Ládakulcs is jó ötlet volt, vagy amulettek (bár az azt hiszem volt már). Elit vitorla szerintem nemigen kell, de ki lehetne próbálni :D :D

Nekem a legjobban az tetszett, amikor x összegért lehetett összeállítani a rendelési oldalról, talán az első játékban volt.