Visszajelzés Vitaszoba: Fórum játékok

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 11.3.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

A rossz választ, amiért a pont levonás jár, azt úgy értsd, hogy semmilyen formában nincs benne. Mindez azért, mert sok szót keresünk, de nem azt várjuk, hogy hasra ütés szerűen beírtok szavakat és vagy jó vagy nem. Pl a fluxuskondenzátor nincs benne, mínusz pont.

Az olyan event jellegű tárgyakkal mint vudu láda, vagy akár a lelkek azért nem jók, mert nem feltétlen tudunk a játékhoz. Ha úgy jön ki a lépés, hogy nem tudjuk jóváírni a nyereményt, pl a vudu láda esetén csak hónap elején, akkor mit csinálsz vele? Az ott kuka.. Nem fogunk rá várni, hogy majd ha be is tudod dobni, hogy ne vesszen el, akkor írjuk jóvá. Olyasmi kell, amit rögtön és bármikor használatba vehet a nyertes.

Ágyúk, oké, de én úgy gondoltam, hogy kb tisztában vagytok vele, hogy most mit és eddig mit lehetett nyerni. Például most a vudu ágyú, erre lefele gondolkozol és 55/60 fontos ágyú? o_O Nekem végülis mind1.

Igen, az amulettek nem voltak túl népszerűek :)

Saját csomagot már többször is lehetett csinálni. Lesz még rá sztem alkalom. Majd kiderül.

2. ferrari13*(HU)

ferrari13*(HU) Aktív író

Pedig kerestem a fluxuskondenzátort, de akkor ezek szerint azért nem találtam mert nincs benne :D :D

Nem azt mondom, hogy vedd ki a vuduágyúkat :p

De mondjuk be lehetne tenni mellé választhatóként pl. 10-15 darab 60 fontost :)

A kisebb játékosok lehet, hogy azt választanák, vagy ha elfogy a vuduágyú :p

3. *Genius(HUN)*

*Genius(HUN)* Járnitanuló

Üdv!
    DD, én eddig minden fórumjátéknál részt vettem, és most is beküldtem 20 vagy 30 szót, akkor miért kell nekem pótolni a regisztrációt ?? Ennyit találtam meg és kész.Légy olyan kedves, és magyarázd meg nekem ezt, mert én nem fogom még egyszer leírni a megtalált szavakat!:mad::mad::(
    Előre is köszönöm!o_Oo_O

4. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Oké beküldted, ezzel teljesítetted a sorsolásban való részvétel 1 feltételét. Ez még kevés. Elolvastad a játék szabályzatát? Szerintem olvasd el.

5. Bonusz.69

Bonusz.69 Fórum-zöldfülű

Kedves DD észrevettem hogy még nem regisztráltam. próbáltam az állapot frissitésnél hogy beirom az ID-met de ezt irta ki: The server responded with an error. The error message is in the JavaScript console. Ha esetleg tudnál segíteni hogy mi a teendő azt megköszönném :)

6. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Pfúú
    Nincsenek letiltva a böngésződbe a különböző scriptek? (javascript)

7. Bonusz.69

Bonusz.69 Fórum-zöldfülű

Köszönöm DD meg tudtam csinálni :D nagyon szépen köszönöm :DD

8. Eryx_Ryek

Eryx_Ryek Aktív író

DD, akkor szeretnék kérdezni ezzel kapcsolatban, ha találok olyan szót ami nem teljes, de azért felismerhetően benne van a játékban,akkor az jó, felesleges vagy rossz válasznak tekinthető? Pl.: Santa , de a Lucia nélkül

9. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Jöhet, ami bármilyen módon benne van, azt írhatod, hátrányod nem lesz belőle. Olyat ne írj, ami nincs benne.

10. Eryx_Ryek

Eryx_Ryek Aktív író

Köszönöm

11. KABÓCA

KABÓCA Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Beküldtem néhány megoldást, de csak négy irányban találtam értelmes szavakat. Az egri borozóban biztos ferdén is "elmennek rajta";) Azért remélem hibás nincs közte és esélyem van nyerni a sorsoláson. Vudu ágyút kérek /valószínűleg később, a 4. rész végén leszek játékban /. De akár ne is kérném - "huss a nem létező nyeremény :)" - a részvételi létszámot legalább javítom.

12. -BABA-

-BABA- Fórum-zöldfülű

DD azt szeretném kérdezni, hogy csak a seafighttel kapcsolatos szavakat lehet beküldeni vagy azon kivül azt is amit még találunk, mert sok olyan van amit nem tudok hozzákapcsolni a játékhoz. Nem tudom eldönteni, hogy küldjem mert hiányozni fog, vagy ne mert pontlevonás lesz. Köszönöm, előre is válaszod.

13. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

14. Bonusz.69

Bonusz.69 Fórum-zöldfülű

Szia DD remèlhetőleg mikor lesz sorsolàs?

15. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

szia, jövőhéten.

16. -JeliNa-

-JeliNa- Utánpótlás-írogató

Szia DD akkor a vb design rövidítésekért sem vontál pontot, amit pluszba írtam? Mert azok tuti benne vannak különállóként és csak azért mertem beírni mert a fórumban is benne volt Az Elithajók és designok ismertetőjében. Csak azért kíváncsiskodom, hogy tudjam eltoltam-e vagy nem :) Válaszod előre is köszönöm szépen . :)

17. KillerHU

KillerHU Aktív író

Szia DD!

Nem oszt és nem szoroz, de én beírtam, mint a játékban ismert "szó": DD :)
    Azt hiszem mindenki ismeri és két irányban is benne volt a táblázatban.
    Akkor ez nem jó?

18. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Ilyen alapon bármilyen tök értelmetlen betűsort kivehettél volna a táblából, felveszed mint játékos név, és a játékból ismert :p

19. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szóval nincs semmi panasz, nagyon helyes, akkor már ne is írjátok, ha mégis volna. Hamarosan sorsolunk és jelentkezünk a nyertesek listájával.

arsenal125 és *Genius(HUN)* kedveli ezt.
  20. Baba

Baba Fórumlakó

Panasz nincs ;) A játék jó volt ez igaz az ősszes részre gratula aki kiötölte :D, nem volt sok időm de pár szót azért találtam o_O