Visszajelzés Vitaszoba: Fórum játékok

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 11.3.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Szerintem jó így ahogy van! :)

2. KABÓCA

KABÓCA Utánpótlás-írogató

Mind a négy részre küldtem megoldást, de csak néhányat, hogy növeljem a létszámot. A legjobbaknak előre is gratulálok! :D:):D

3. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Ne azért játssz, hogy többen legyetek. Játssz magadért. Ha nem akarsz sok időt fordítani rá, nem baj. Legalább megadtad magadnak az esélyt, hogy részt vegyél a sorsolásban. Lehet nem sok esélyed van a nyeremények egyikére (ha csak pár jó választ küldesz), de még mindig több, mint annak aki nem foglalkozik vele ;)

4. Baba

Baba Fórumlakó

Sziasztok
    Tegnap én is megcsináltam a puzzle-t , igaz vizuálisan segítség nélkül remélem sikerült ;) Nagyon tetszik a játék grat a kiötlőnek azért nem semmi volt ezt a 4 részt kitalálni és megcsinálni , várom a sorsolást és az ötödik utolsó részt és sok sikert mindenkinek.:)

5. Helmet77

Helmet77 Utánpótlás-írogató

Nem tudom hogyan kell részt venni. Hol lehet jelentkezni és hol a puzzle?

6. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Hivatalos fórumjátékok/ Fórum játék - Június-Július-Augusztus, vagy katt IDE. Valami nem lenne érthető, kérdezz, miután elolvastad a szabályokat. Kicsit lentebb megtalálod a puzzlet is, a 4. résznél.

7. *Genius(HUN)*

*Genius(HUN)* Járnitanuló

Szia DD.
    Mikor lesz a sorsolás, mert elvileg vasárnapig lehetett beküldeni, a válaszokat!;):rolleyes:

8. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

Gyakorlatilag is. A választ megtalálod a leírásban. ("a játékrészt követő héten")

9. Hello!
    Köszönöm a játéklehetőséget!
    5x Vudu ágyút kérném!
    504/38923911

FM_Héra kedveli ezt.
  10. Chabeso

Chabeso Utánpótlás-írogató

Köszönöm és gratulálok a többi nyertesnek.
    5x Tűzvihar ágyút kérném!
    281/34679435

FM_Héra kedveli ezt.
  11. *Kackac*

*Kackac* Junior szaki

281/29053192

5* Tűzviharágyú köszönöm!

FM_Héra kedveli ezt.
  12. arsenal125

arsenal125 Fórumprofi

Üdv!
    4. Hány Sors kalapácsa ágyúja lehet egy Seafight kalóznak?
    Ezt a kérdést nem értem...Hány Sors kalapácsa ágyút lehetett eddig szerezni?Ezt jelenti ez a kérdés?

13. GALAMATRON

GALAMATRON Járnitanuló

Ez egy kicsit össze lett csapva, rengeteg a félreértelmezhető kérdés, és jó pár helyen a vesszők is a nyaralásukat töltik.

14. arsenal125

arsenal125 Fórumprofi

Még azt szeretném megtudni, hogy pontegyenlőség esetén mi fog dönteni a végső sorrendről?Sorsolás esetleg a leggyorsabb beküldő?

Utoljára szerkesztett: 17.8.15
  15. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Minden kérdésre teljesen egyértelmű választ lehet adni. Ha szerinted nem, akkor válassz 1-t, a szerinted lehetséges válaszok közül.

Pontegyenlőség esetén majd valahogy eldöntjük ;) Ki ért el többször maximális pontszámot, ki küldte be gyorsabban a válaszait, stb..

16. ☆Barby☆

☆Barby☆ Utánpótlás-írogató

Hali, lehet én vagyok fáradt, és figyelmetlen, de meddig is lehet leadni a válaszokat? :$

17. arsenal125

arsenal125 Fórumprofi

vasárnap éjfél a határidő

18. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

19. ☆Barby☆

☆Barby☆ Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen :)

20. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Nekem persze egyszerűbb a dolgom, hiszen ismerem a jó válaszokat, de majd ti is megismeritek és rájöttök, hogy egyértelműek a kérdések. Szerintem, ha valakinek nem egyértelmű egy kérdés, az elsősorban azért lehet, mert nem feltétlen tudja, miről van szó. Gondolok itt a játékkal kapcsolatos kérdésekre. Pl, ha azt kérdezem "Mekkorát sebez Nesaia tojása?". Nem feltétlen fogod érteni. Mi az hogy egy tojás sebez :O, azt szigonyozni szoktuk, amik nem lőnek vissza :eek:. Ha viszont ismered, tudod miről van szó (mert utána néztél és/vagy tapasztaltad), akkor már is egyértelmű a kérdés, mert bár tojás és úgy is néz ki, ezt mégsem szigonyozzuk ;). Tehát ha nem tudod mi az, gondolhatsz arra, hogy tényleg egy szigonyozós, ami nem sebez, tehát csak becsapós a kérdés, vagy ismered és esetleg tudod mekkorát sebez, vagy lehet nem is sebez, attól független, hogy tényleg NPC, tehát megint csak becsapós a kérdés.
    Ugyen ez igaz lehet a történelmi kérdésekre is... Bár nem fogok pontosítani egyik kérdésen sem, de azért kíváncsi volnék szerintetek mely kérdések ezek a nem egyértelmű kérdések.