Visszajelzés Vitaszoba: Fórum játékok

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 11.3.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. arsenal125

arsenal125 Fórumprofi

Most már láttom tényleg válaszoltál rá... :)
    Viszont Imrét meg Istvánt egy napon avatták szenté...És nem úgy hívták, hogy Szent Imre azt csak később kapta úgyanúgy, mint Vajkból István lett és Istvánból lett Szent István

2. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Ott akkor még nem hívták Szent Imrének, később viszont igen. Nem ez a lényeg. Hívhatták így is úgy is. Ki hogyan ismerte...
    István esetében nem az volt a kérdés, hogy hogyan hívták, hanem melyik nevet kapta. Ez nem ugyan olyan kérdés.

Amikor valakit megkeresztelnek, akkor kap 1 keresztnevet. Pl valaki István lesz. A teljes neve lehet akár Kovács István is. A kereszténységben azt a nevet kapta hogy István és nem többet.

3. arsenal125

arsenal125 Fórumprofi

De a lényeg ugyanaz...Szent Imrét mi hívjuk Szent Imrének azaz a utókor...De akkor nem hívta őt senki Szent Imrének...És a kérdés úgy szólt hogy hívták és nem pedig hogy hívjuk...

4. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Tegnap is így hívták, nem ez a lényeg.

Hogy hívták a gyermekeit? Ottó és Imre (Szent Imre)

Milyen nevet kapott Vajk? István nevet.

5. arsenal125

arsenal125 Fórumprofi

Erre meg azt tudom csak írni, hogy Milyen nevet kapott Vajk? István nevet (Szent István) Mert mi már úgy hívjuk az egykor Vajk névre hallgató királyunkat és tegnap is így hívták :) És én nem Szent Istvánt írtam csak hát nem értem ami az egyik kérdésnél jó az miért nem jó a másiknál hisz a különbség a kérdésből nem derül ki...De mindegy, úgy tekintem, hogy választ kaptam a kérdésemre... :)

6. ferrari13*(HU)

ferrari13*(HU) Aktív író

Kár, hogy nem jó a 30-as válaszom :( De így utólag tényleg félreérthető :eek:
    "július 16-án délután írtátok, hogy visszatér a reggeli újraindítás, ekkortól újra megtapasztalhatjuk ezeket"

Ezzel azt akartam kifejezni, hogy 17-től van, mivel 16-án délután írtátok, és a következő hajnal 17-én volt :D :D :D

Hány pontos lett a legjobb megoldás?

7. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Így van, te is ezt mondod, Szent Istvánnak hívjuk, az István nevet kapta.

18

8. Eryx_Ryek

Eryx_Ryek Aktív író

Szia DD!Szeretném megkérdezni, hogy az összefoglalóban a 40-es kérdéshez nem írtad, hogy nehéz lett volna.Szóval rajtam kívül mindenki felsorolta az összes szervert? Amúgy átgondolva,mindegyik kérdésre ki lehet mondani, hogy egyértelmű, de valójában nagyon nem voltak azok,és ezt sajnálom,mert így biztosan visszaestem :(. Mindenesetre jó játék volt! /mármint összességében és nem az utolsó rész ;) /Gratula hozzá!

9. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia
    Nem sorolta fel mindenki, de sokan felsoroltak elég sok szervert. A többség az amerika és ázsia szervereket kihagyta.

10. Eryx_Ryek

Eryx_Ryek Aktív író

Tehát akkor arra senki nem kapott pontot?Hiszen ez volt a játékkiírás :), na jó csak kötekedem :)

11. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Hali!

Vudu ágyút kérnék! Köszönöm!
    281/27162618

FM_Héra és arsenal125 kedveli ezt.
  12. ŁORY

ŁORY Utánpótlás-írogató

Köszönöm!
    A tűzvihar ágyút kérném! És gratulálok a másik nyertesnek!
    281/36041217

FM_Héra és ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.
  13. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Én is gratulálok! ;)

14. arsenal125

arsenal125 Fórumprofi

Üdv!
    Először is grat. a nyerteseknek...Sajna számításaim szerint nem sikerült elérnem a 96 pontot, de azok akik végigcsinálták az 5 részt azok elött le a "kalappal"...Sok munka és idő kellett ahoz, hogy ezt végigcsinálják...Akik nyertek azoknak meg külön gratula, megérdemlik a nyereményüket :)
    Kiváncsian váram a végeredményt... :)

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.
  15. Gunár*MSZ

Gunár*MSZ Aktív író

Gratulálok mindenkinek.

16. Eryx_Ryek

Eryx_Ryek Aktív író

Gratulálok a két 96pontosnak!
    Ha én nyertem volna,akkor a vudu ágyú csomagot választanám.

[DD] kedveli ezt.
  17. †Kárpátia†Zsolt†

†Kárpátia†Zsolt† Járnitanuló

hát ha nyertem volna bizony a vudu ágyú csomagot kértem volna. De sajnos nem :( gratulálok a nyerteseknek

18. H1br1d.F1ght3r[UHF]

H1br1d.F1ght3r[UHF] Junior szaki

Én is a vudu ágyú csomagot kérném.

19. Skyline

Skyline Haladó

Vudu ágyú csomag! Grat a két nyertesnek! A játék készítőinek is elismerésem igazán jó volt!

20. KillerHU

KillerHU Aktív író

A Vudu ágyú csomagot választanám, ha valaki megkínálna e remek lehetőséggel.