Visszajelzés Vitaszoba: Fórum játékok

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 11.3.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -JeliNa-

-JeliNa- Utánpótlás-írogató

Köszönöm a játékot, nekem nagyon tetszett :).
    A változatosság kedvéért bevallom én is a Vudu ágyú csomagra pályáztam.

2. william7474

william7474 Járnitanuló

Sziasztok én is a vudu ágyú csomagot választanám ha én lennék az egyik ,de így is köszönöm ezt a nagyon érdekes,izgalmas játékot.A két nyertesnek ,és a készítőknek is gratulálok!!!

3. Én is a vudu ágyú csomagot kérném.

4. ~MANTA~

~MANTA~ Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Bár a feladatok helyenként elég nehezek voltak, épp ez adta a dolog értékét. Köszönjük szépen!
    Természetesen én is a vudu ágyúkat választanám!

-JeliNa- kedveli ezt.
  5. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Én is a vudu ágyúkat kérném.

6. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Igen, ezt pont ilyenre terveztük ;). Lehetnének akár nagyon gyerekes és egyszerű feladatok is, a vele egyenértékű jutalmakért. Az új fórum eddigi játékaiból jól látszódik, hogy szinte mindegy, hogy mi a feladat. Ha karcsú a nyeremény, akkor nem különösebben foglalkoztok vele ;) és ha már javítunk a nyereményeken, akkor nehezítünk a feladatokon is ;) Nem akarunk, és nem is fogunk adni csak úgy dolgokat a játékosoknak, ezekért mindenkitől elvárt, hogy megdolgozzon érte ;).

Ugye 2 nyertesünk van még. Az egyik nyertesünk bár tuti, hogy megkapja az 50 vudu ágyúját a jövő héten:cool:, a másik nyertesünk kívánságára még várunk :p.

7. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Gratulálok a két nyertesnek! ;) Ha kicsit többen lettünk volna akkor én is nyertem volna valamit. :( Majd talán legközelebb.

*Genius(HUN)* kedveli ezt.
  8. ferrari13*(HU)

ferrari13*(HU) Aktív író

:eek::eek::eek::eek::eek:

Én lennék a második nyertes, bár meglepett :D

A Közepes vudu ágyú csomagot kérném és köszönöm :) :)
    Megkérdezhetem melyik fordulóban hány pontom lett :) köszi :)

FM_Héra kedveli ezt.
  9. arsenal125

arsenal125 Fórumprofi

Ha én nyertem volna én is vudu ágyú csomagot kértem volna...De azért az 5-ig hely nem rossz...A legtöbb sportágban pontszerző hely :)

10. -JeliNa-

Gratulálok ferrari13*(HU) :)
    Én is nagyon meglepődtem, sőt én elsőnek nem is ismertem fel az ID-m :) Majd kerestem magam hányadik lettem, és nem találtam, mivel az első kettőt kihagytam mert azt hittem ugye nem én vagyok az. Mikor jobban megnéztem a nyerteseket, akkor leesett, hát jobb, hogy nem volt senki a közelemben :D El se akartam hinni, nagyon boldog vagyok. Köszönöm szépen még egyszer ezt az érdekes, változatos játékot. :)

FM_Héra kedveli ezt.
  11. OnimeNoNeko

OnimeNoNeko Aktív író

Grat Jeli, jó helyre kerültek akkor a vuduk. Én ha játszottam volna , a másikat kértem volna.

12. -JeliNa-

Köszönöm szépen Neko :)

13. Fullánk(HU)

Fullánk(HU) Utánpótlás-írogató

sziasztok.én az után érdeklődnék,hogy hol lehet a fórumjátékra jelentkezni,mert nem találtam sehol linket

14. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Szia!
    Minden esetben megtalálod a Hivatalos fórumjátékoknál, de akár a A mai nap eseményei alatt is láthatod (míg tart a játék). Esetenként chaten is linkelik a CM-ok.
    Jelenleg a nyári játékoknak vége, egyenlőre nem tudsz jelentkezni, már csak a következőnél lesz lehetőséged játszani.

15. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Nem akarunk játszani egyet? :D

arsenal125 kedveli ezt.
  16. arsenal125

arsenal125 Fórumprofi

Bizony-bizony jó lenne már egy játék, de azt gyanítom, hogy október 23-kán lesz egy :)

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.
  17. Saracen

Saracen Kivételes tehetség

De! :D

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.
  18. Mikor lesz fórumjáték?Már itt lenne az ideje.

19. Saracen

Saracen Kivételes tehetség

Nem lesz ma játék?

20. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

Nem. Ha október 23-a miatt kérdezed, akkor az idei Október 23-i játék érdeklődés hiányában elmarad... ~4 játékosnak nem túl érdekes játékot csinálni. :(
    Idővel csak megéheztek 1 játékra és persze ezt többen jelzik is ;).