Visszajelzés Vitaszoba: Fórum játékok

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 11.3.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Saracen

Saracen Kivételes tehetség

Sajnálom, és egyben reménykedek is, hogy ezután többen fogják hiányolni.

2. Spongee™

Spongee™ Rutinos

Nem vagyok az a mély magyar hazafi,de szerintem ha már az Amerikai/Görög/Román "kevésbé" jelentős ünnepekkel kapcsolatos eventek vannak,úgy gondolom egy 56-os forradalommal kapcsolatban is lehetett volna valamit csinálni,ha nem is tengeren, de fórumon minimum.
    Bár ez nem feltétlen a Moderátorokon múlik,simán csinálhattunk volna mi is ilyen kis eseményeket,nem mindig a jutalomért kell játszani..;)

Amúgy én simán eltudnék egy "Tudtad-e" topicot képzelni,ahol az esedékes ünnepekkel kapcsolatos tényeket oszthatnánk meg egymással, ez még hasznos is lenne..:p:oops:

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.
  3. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Csak kíváncsiságból, mikor és milyen görög, román ünnep volt, ami kapcsán volt event? Hogy a tengeren milyen event van, illetve mikor van Jolly Roger, az csak a játék producerén, fejlesztőkön múlik. Mi többször jeleztük már, hogy pl március 15-e egy nagy magyar ünnep, szeretnénk egy Jolly Rogert. Ugyan ez október 23 és augusztus 20 kapcsán is. Egyenlőre nem jött össze, bár ez érthető, mert ha nekünk csinálnak, akkor rengeteg másik nemzetnek is kéne. Úgy már lehet minden héten lenne jolly roger amit sokallnak :D. Valahol meg kell húzniuk azt a határt, hogy azért legyen, de ne túl sok. Német, Francia, Amerikai ünnep kapcsán már tuti volt, nem vagyok benne biztos de szerintem volt már Spanyol és Olasz miatt is, ezért kérdeztem a Görögöt, Románt ;).

Egyébként az a része, hogy fórumon van-e valami esemény, az csak rajtunk múlik. Ezeket a játékokat, és egyszerű közleményeket mi magunktól csináljuk és nem felsőbb utasításra. Ez az amit nagyon sokan még mindig nem értettek meg. Kedvenc véleményem, amit 'ti' szoktatok írni minden fórumjátékról, hogy 'ne a fórumon bohóckodjunk, inkább a tengerre csináljunk valamit'. Mi a tengerre nem tudunk csinálni semmit, de ide igen, és itt a tengeren felhasználható cuccokat kaphattok ;).

Szóval ezeket magunktól csináljuk nektek, mindenkinek és nem pár játékosnak. Ha én szeretnék valamit, várok valamit, azért próbálok tenni is, és nem csak szép csendben várom, hogy történjen valami. Játékosként szeretnék egy játékot fórumra, akkor csak annyit tehetek, hogy leírom, igen várom, szeretném. Egy beszélgetős topicot szinte bármilyen témában bárki indíthat. Ha valakinek van 1 ilyen ötlete, akkor kezdje el. Ez se rossz, ez a "tudtad-e" topic. Kitaláltál egy ilyet, tessék kezd el ;).

FM_Héra kedveli ezt.
  4. Spongee™

Spongee™ Rutinos

Pontosan nem emlékszem melyik Freedoom volt a Román ünneppel kapcsolatban,de biztos volt,emlékszem mikor kérkedtek vele TS-en.(De amint időm engedni szívesen megkeresem.)

"Bár ez nem feltétlen a Moderátorokon múlik."

Szeretnék belekezdeni,de ehhez először átnyálazom a szabályzatot,nem tudom pontosan mennyire szabad bolygatni a múlt politikáját,ahogy azt sem hogy mennyire szabad kinyilvánítani a sajátos történelem nézetet,úgyhogy ha rajtam múlik ez még kissé odébb lesz.:)

Utoljára szerkesztett: 23.10.15
  5. arsenal125

arsenal125 Fórumprofi

Szia

Azért, mert csak négyen írtunk ide, attól még lényegesen többen várták a fórum játékot...

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.
  6. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Néma gyereknek az anyja se..., ezt már többször mondtam.

Egyébként az érdeklődés hiánya nem csak ott mérendő, hogy közel 2 hónap alatt 4 játékos tett róla említést a fórumon. Legutóbb 24 játékosunk volt. Akkor átgondoltam ezt az egészet, és arra jutottam, hogy kicsit beleunhattatok a dologba. Szóval pihentessük ezt egy kicsit, amikor valakinek feltűnik, hogy nincs és kezditek hiányolni, akkor visszatérünk rá.

Utoljára szerkesztett: 23.10.15
  7. Saracen

DD, ha emlékszel még rá, az utolsó két játéknál sokan panaszkodtak, hogy túl sok a kérdés, túl hosszú az egész. Emiatt vált unalmassá, többek között nekem is... Ezen kellene változtatni, és többen játszanánk. (szerintem)

8. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Igen, vettem az akkori pár kritikákat, de attól mert valami hosszú, nehéz, bonyolult, még megpróbálhatom, feltéve ha tényleg akarok foglalkozni vele. Aki meg se próbálja, az nem is akar vele foglalkozni, de ha valaki tényleg annyira rossznak érzi, hogy el sem kezdi, attól legalább 1 negatív vélemény jól esett volna, hogy ez és az a bajom vele. Szóval veszem azt a 24 résztvevőt és még pár nem résztvevőt, de véleményezőt, akkor sem volt 30 játékosnál több, akit érdekelt volna a téma.

Nem viccből írom talán mindegyik fórumjátékos hozzászólásba, hogy írjatok véleményt. Tényleg érdekelne a többség véleménye, nem volna baj, ha 50en leírjátok ugyan azt, de legalább látnám, hogy jéé tényleg van itt 50 játékos, akit érdekel a dolog. Ehelyett mindig ugyanaz az 5-10 játékos ír. Nekik köszi a kitartást ;).

Azt is mondtam már, hogy ingyen nem osztogathatunk semmit. Főleg nem vuduágyúkat és csupa olyan dolgokat, amiért mások pénzt költenek. Tehát visszatérhetünk a nagyon egyszerű, nem időigényes feladatokhoz és a sima kedvezmény és bónuszcsomagokhoz. Hiszen ilyenekkel kezdtük ezeket a fórumjátékokat ;). A statisztika azt mutatja, hogy nincs bajotok a nehezebb, összetettebb játékokkal, ha azokért annyival komolyabb jutalmak nyerhetőek.
    Csak összehasonlításképpen! Ami játékokkal találkoztok itt a fórumon, azok részben saját ötletek, részben más fórumról van (elsősorban BP-s fórumok akár más nyelven, más játékban). A Seafightos fórumokon sem túl gyakoriak a játékok, van ahol nem is volt még. Ahol volt azokról pár konkrét példa:
    • 16 darabos Puzzle, Főnyeremény: 1 db aquarius térkép;
    • vers írás egy adott témáról, Főnyeremény: 60 000 gyöngy;
    • kép keresés a fórumon, Főnyeremény: 60 000 gyöngy;
    • történet írás egy adott témáról, Főnyeremény: 150 000 sima elit lőszer 2 hét vudu fedélzet
    • fénykép készítés: Főnyeremény: 150 000 jéglőszer
    • szókereső: főnyeremény 20db vuduágyú

FM_Héra és |SZITUS| kedveli ezt.
  9. _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_

_*VILLÁM-PVP-{HUN}*_ Fórumprofi

Sziasztok!
    Én is szeretnék már egy játékot, régen volt, és az eddigiek tetszettek! :D

10. H1br1d.F1ght3r[UHF]

H1br1d.F1ght3r[UHF] Junior szaki

Sziasztok,
    én is csak meglepődve nézegettem a fórumot szeptemberben, hogy még mindig nincs játék mert már egy jó ideje folyamatosan ment, nem tudtam, hogy szólni kéne, hogy legyen újabb játék ha szeretnénk. Most már gondolom októberben sem lesz játék, de remélem novemberben újra tud indulni a fórum játék! :)

11. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Nem, nem kell, de szívesen látjuk a visszajelzéseket és véleményeket, amit most te is megosztottál velünk. Örülnék neki, ha pár sort azok is írnának akik egyébként nem szoktak, max amikor a nyereményükért kell jelentkezniük. Még mindig nem arról az 5-10 főről beszélek, akik "rendszeresen" fórumoznak, és írnak. ;)

12. mókusné

mókusné Járnitanuló

Lelkes olvasója vagyok a fórumnak, de én valóban keveset írok. A legutolsó játékban részt vettem, és ha lesz akkor én biztos ott leszek.

[DD] kedveli ezt.
  13. william7474

william7474 Járnitanuló

Sziasztok csatlakoznék az előttem szólókhoz egy jó játék már hiányzik , az eddigiek nagyon tetszettek főleg az utolsó is .Remélem hamarosan játszhatunk valami jó ajándékokért.

14. Cenau_Dubhan(hun)

Cenau_Dubhan(hun) Utánpótlás-írogató

Sziasztok.
    Én is várom már a következő játékot, hiszen az eddigieket is élveztem, bár még sosem sikerült nyernem. Még a hosszabb és dolgosabb játékok is tetszettek, már amikor az időm engedte hogy érdemben részt vegyek rajtuk.

15. _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_

_*VILLÁM-PVP-{HUN}*_ Fórumprofi

Végre! :D
    Köszönjük! ;):D

16. KABÓCA

KABÓCA Utánpótlás-írogató

:rolleyes: Örvendek, hogy nagyobb szünet után újra lesz fórumjáték. Azért az is jelez valamit, hogy ez a 69. oldal a hozzászólások és válaszok tekintetében- tehát aktív fórum tényező a játék! Ráadásul gyakoribb a dicséret, mint a kritika. :)

17. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szép is az a 69 oldalnyi hozzászólás, de a téma majdnem 2 éve lett nyitva.
    Egyébként mind1, hogy dicséret vagy kritika. A dicséretet köszönjük, a kritikából megpróbálunk tanulni. ;)

18. OnimeNoNeko

OnimeNoNeko Aktív író

Végre fórum játék. Remélem lessz időm játszani.

19. Saracen

Regisztrálni most nem kell?

20. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szombatig minden nap kaptok valami infót a játékról. Még addig erről is lesz szó. Egyébként nem kell regisztrálni.