Visszajelzés Vitaszoba: Fórum játékok

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 11.3.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. ferencke

ferencke Junior szaki

1. kérdés ha a fórumon a design név külön két szó ugye az nem szerepelhet a megfejtésekben ?
    pl:Lucky dragon

2. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Egy keresztrejtvénybe, ha egy megfejtés több szóból áll, akkor szóköz nélkül egybe szokás írni.

3. sysrq33

sysrq33 Járnitanuló

igen, néztem. cseles :D

[DD] kedveli ezt.
  4. ferencke

ferencke Junior szaki

Az lenne a kérdésem ha az első rész után nem kaptam semmilyen nyereményt ,az még nem jelenti azt ,hogy nem értem el jó pontszámot igaz ?

5. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Nem jelenti azt.

6. Spongee™

Spongee™ Rutinos

Szia DD,megkérdezhetem,hogy véletlenül nem Ősmagyar-e? 281-es ID. Csak mert ha igen szólok neki.:)

7. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

A nyertesek listája publikus, és a kérésük is, szóval nem titok, hogy 504/39936895 az aki nem még választott a lehetséges nyeremények közül.

8. hello jó hogy még nem kaptam meg az 1-részből a nyereményemet :D

9. *deus*HUN

*deus*HUN Utánpótlás-írogató

504/39936895 tűzvihar ágyút kérek,köszönöm szépen. ( 2 napja már jeleztem :) )

10. *deus*HUN

*deus*HUN Utánpótlás-írogató

már választottam,reagálás is volt rá, de azért mégegyszer: tűzviharágyút kérek szépen,köszönöm hálás vagyok :)

11. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Én pedig 2 napja jeleztem, hogy olvasd vissza amit írtam....
    Még lájkoltad is, de meg nem értetted :(.

12. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Nem lenne neki egyszerűbb leírni, hogy már az ágyúról lecsúszott, mert úgy tűnik olvasni nem igen szokott. DD, te meg úgy idézel neki mintha övé lett volna az utolsó ágyú. Már bocsi, de ez egy kicsit szemét dolog volt...
    De megpróbálok segíteni...

Komám máskor olvasd már el a hozzászólásokat és a többi nyertes is megkapja időben amit kér. Te már nem kapsz ágyút, mivel előtted már két ember kérte!!! Neked a következők közül lehet választani: Sámán, Királynő kegyelme és zsákmány zsák.

[DD] kedveli ezt.
  13. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Semmi mást nem kértem, még a nyertesek listája mellett is, hogy figyeljétek, hogy ki mit kér előttetek, ha elfogy az ágyú, akkor már ne kérjétek. Ezt nem olvasta, vagy csak nem foglalkozott vele. Ezt követően még itt is többször elhangzott, hogy olvasson vissza. Az idézet is arra szolgál, abból vissza tud menni megnézni pontosan melyik részt is kéne. Ezt sem tette, sőt inkább félreértette.

Lehet félreérthető volt ahogy idéztem, de bennem felmerülne a kérdés, hogy miért írta valaki az előtt, hogy a "tiéd volt az utolsó ágyú" mielőtt én magam leírtam volna, hogy ágyút kérek....

Ha valaki nem akarja megérteni, arról nem a másik tehet, márpedig itt elsősorban a nyertes érdeke, hogy megértse. Biztosítjuk a lehetőséget, hogy nyerjetek, most 4 ember közel került a nyereményéhez, innentől csak rajtuk múlik. (az a 3 fő feltehetően holnap megkapja, a 4. remélhetőleg választ is végre egy olyat, amit lehet is)

14. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Viszont nem mindenki olyan, mint Te!

15. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Ez így van, de ettől még nem fogok más helyett olvasni ;). Aki nem akar olvasni, annak hiába írom le többször, aki akar, az elolvassa az elsőre is.

16. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Akkor 2 gyors kérdés.. mert elég kevesen voltatok.

Nehéz volt?
    Tényleg nehéz volt a tökéletes megoldás, de szerencsére volt aki nem törekedett a tökéletesre, legalább megpróbálta.
    Vártátok, hogy látjátok a többiek válaszát amit lemásolhattok, de nem láttátok és mire rájöttetek, hogy hiába várjátok már késő volt?
    Szerintem sokak szeme felcsillant amikor olvasták, hogy a válaszokat ide várjuk. Azzal számolva, hogy mindenki fogja látni és könnyen koppintható lesz az egész.

Na mind1, nézzük a jó oldalát! Most nem lesz probléma, hogy az egyik nyertes szeretne ágyút, de már elfogy mire kérné ;)

17. arsenal125

arsenal125 Fórumprofi

Üdv!

Szerintem nem volt nehéz csak több időt vett igénybe a megfejtése...Személyes tapasztalatom az, hogy sok játékosnak nem volt ideje vagy türelme megcsinálni...Olyanokról is tudok akik elkezdték megfejteni, de sajnos valami oknál fogva nem küldték be a megoldásaikat...

[DD] kedveli ezt.
  18. Spirit

Spirit Járnitanuló

Én próbáltam minél hamarabb belekezdeni, nem vártam mások válaszait. Alapvetően nem mondanám, hogy nagyon nehéz volt, de volt olyan kérdés, amivel több mint egy órát töltöttem, de nem találtam a választ.

[DD] kedveli ezt.
  19. Spongee™

Spongee™ Rutinos

Én nagyon élveztem a keresztrejtvényt, pozitív csalódás,hogy jómagam a lassan 7 játéktapasztalattal is izzadtam párkérdésnél,és mint később kiderült pár helytelen választ is sikerült adnom.:D
    Szóval nem volt elég,hogy elég régóta játszol,kifejezetten ismerned kellett szinte mindent ami a játékkal kapcsolatos. Örülök,hogy nem csak "ingyen" osztogatjátok a dolgokat.
    Első fórum játék pipa.:rolleyes:

Spirit kedveli ezt.
  20. Spirit

Spirit Járnitanuló

Úgy látom azért elég sok fajta megoldás lehetséges... De ez a sárkánytojásfészek....:) Kifogott rajtam..