Visszajelzés Vitaszoba: Fórum játékok

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 11.3.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -JeliNa-

-JeliNa- Utánpótlás-írogató

Szia DD

Mozi: 14,12, balra le. Fórum Mozi szobára gondoltam, mert ide lehet minden seafighttal kapcsolatos régi és új videót csatát feltölteni.
    URU: 3,10, le. A VB 2010-2014 desingeknél található.
    Floe: 18,12, balra le. A jégtábla régi neve a tengeren nálunk is Ice Floe volt.
    pet : 5, 13, fel. Házikedvenc angolul, de erre rájöttem, hogy nem jó hiszen ez magyar fórum, csak annyit hallottam magyaroktól, hogy megmaradt a fejemben :)
    Én ezt a 4 szót írtam be még , ezekkel az indokokkal, de, hogy valamelyik esetleg jó-e még azt csak te tudhatod, hiszen lehet innen is meg onnan is nézni a dolgokat :)

2. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

Csak azért, mert valami a fórumon van, még nem jó megoldás. Ilyen alapon elfogadhatnám a "bor" (12,13, balra) vagy "sör" (18,6, le) szavakat is, csak azért mert a fórumon én magam is leírtam őket. Az attól még nem köthető a játékhoz. Angol, vagy bármilyen más nyelvű szavak alapból nem játszanak. A floe még határeset, mert ahogy te is írtad, a magyar nyelvű felületen is ez volt a neve, de csak volt és már elég régen. Az ma már jégtáblaként kell, hogy ismerős legyen.

3. -JeliNa-

-JeliNa- Utánpótlás-írogató

Értem, köszönöm válaszod.

4. Csillagokfénye.HU

Csillagokfénye.HU Utánpótlás-írogató

Szia:) Vuduágyut szeretnék köszönöm:)

FM_Héra és [DD] kedveli ezt.
  5. arsenal125

arsenal125 Fórumprofi

User ID:281/41361686

Vudu ágyút kérem és köszönöm szépen! :)

6. arsenal125

arsenal125 Fórumprofi

Azonosítód lemaradt azt is írd oda...

7. KillerHU

KillerHU Aktív író

Köszönöm a nyereményt.
    A császári zsákmányzsákot szeretném kérni.

14/42213018

8. Csillagokfénye.HU

Csillagokfénye.HU Utánpótlás-írogató

Szia kicsit nézd meg jobban:)de köszi azért

9. KillerHU

KillerHU Aktív író

Sziasztok!

Még senki sem kapta meg a legutóbbi fórumnyereményeket? Nem sürgős, csak gondoltam rákérdezek.

10. arsenal125

arsenal125 Fórumprofi

Szerintem még nem kaptam meg, de ma még nem voltam tengeren, de napló nem írta, hogy megkaptam volna...Hamarosan úgyis megkapjuk ;)

11. *pαℓذ*

*pαℓذ* Haladó

most már lement 6 szakasz a fórumjátékból lehetne kérni egy összesített listát vagy titok ki hogy áll?

12. arsenal125

arsenal125 Fórumprofi

csak a végén fogjuk megtudni, azt hiszem írta is DD még az elején...

13. Eryx_Ryek

Eryx_Ryek Aktív író

DD, a 16-os kérdés biztosan jól van feltéve?

14. ferencke

ferencke Junior szaki

merre tűnt el a fórum játék ?

15. ferencke

ferencke Junior szaki

Visszakerült :) beküldtem a válaszokat majd annyit hagy kérjek már mielőtt félreértés esne hogy a :D jelzés D választ jelent csak a rendszer átváltoztatja vigyorivá :)

16. meteor86

meteor86 Aktív író

sziasztok kérdésem lenne a 7.részel kapcsolatban az 1400,000 ép javitás /perc az hogyan lehetséges?

17. Skyline

Skyline Haladó

Szia DD!

A 16-os kérdésre szerintem egyik válasz sem volt helyes mert minden módosító dolgot a leírásban "tárgynak" neveztek és ezek nélkül a javítás sebbesége csak az altiszttől függ!!! Szerintem.

Részlet a leírásból:
    A javítás sebesség:
    Hogyan növekszik az életed javításkor, ez alap esetben 1,24 másodperc, melyet a következő tárgyakkal csökkenthetsz::
    • Azurit ékkő: - 2-40%
      (2-40%-kal csökkentheted a javítási időt, tehát a korábbi 1,24 másodperc helyett lehet akár 1,24-(1,24*0,40) ~ 0,744 másodperc)
    • Mesterszerszámok gyorsító: - 25%
      (25%-kal csökkentheted a javítási időt, tehát a korábbi 1,24 másodperc helyett lehet akár 1,24-(1,24*0,25) ~ 0,93 másodperc)
    • Szerszámraktár bástya: - 5-30%

Ha megvan mindhárom, akkor a százalékok összeadódnak, így csökkentik összesen 40+25+30=95%-kal a javítási időt, így az alap 1,24 másodperc helyett lehet akár 1,24-(1,24*0,95) ~ 0,062 másodperc is a javítási sebességed.
    A javítás mértéke:
    Mennyivel növekszik a hajó életereje javítás közben, ez alapból 37 és 551 közötti érték, az altiszttől függően, de ezt az alábbi tárgyakkal tovább fejlesztheted:
    • Prémium tagság: + 100%
    • Agwe ügyessége tehetség: + 10-35%

A százalékos értékeket összeadod, majd az alap javításodnak az összes bónuszból adódó százalékát veszed.

18. meteor86

meteor86 Aktív író

Milyen gyorsan javíthat egy játékos tárgyak használata nélkül?
    • A: ~140 000 életerő / perc
    • B: ~350 000 életerő / perc
    • C: ~700 000 életerő / perc
    • D: ~1 400 000 életerő / perc erre lenék kiváncsi??

nekem csak prémel az 5-ös szintü altiszt javit kb 150k/perc

az 23,333ép/másodperces javitás eredményez ha van esetleg ilyen akkor mutasátok meg mert engem is érdekelne? :)

19. sysrq33

sysrq33 Járnitanuló

engem a második kérdés érdekelne. mert az ismertetőben az van, hogy a medúza liga után +5 fegyver hely jár.

20. A második kérdésre a választ én se értem,mert szerintem csak a barrakuda ligában lehet csak 312 fegyverhely.