Visszajelzés Vitaszoba: Halálos Október vadászat

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: SM_Brigant, témanyitás ideje: 29.9.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. SM_Brigant

SM_Brigant S-Moderator Team Seafight

Ide írjátok meg véleményeiteket a Halálos Október vadászat eseménnyel kapcsolatban.
    DE: Kérlek Benneteket, hogy ügyeljetek arra, hogy hogyan és mit is írtok.
    Mielőtt a postotokat elkülditek, olvassátok át a leírtakat még egyszer:

• Mit is írtam
    • Érthető -e amit írtam
    • Ugyanezt merném -e szemtől-szembe mondani egy barátomnak, családtagomnak, játékostársamnak
    • Amit leírtam megfelel-e a fórumszabályzatnak...
    A Seafight csapata

Azokat a hozzászólásokat, amelyek nem a témához tartoznak figyelmeztetés nélkül töröljük!

2. #big-ben#

#big-ben# Törekvő

szia szép hogy 10 ládábol 5 nem adsemmit plusz a bp hibályábol 2 napig nem lehetett belépni ugrott a rang tp stb csak grt tudok eu7

ĐROTUŁŁO és sárkányos kedveli ezt.
  3. ferkó19722

ferkó19722 Járnitanuló

sziasztok, az e.mailban kapott kod nem adott semmit

4. sárkányos

sárkányos Fórum biztosa

Szia ! De adott lőszert + kulcsot:)

5. bnor

bnor Fórumlakó

1. Sziasztok! Tegnap sem volt és ma sincs eventpróbám. Tudni lehet ennek az okát? A szezonhoz kellene. Köszönöm.

6. Ducc[HIP]

Ducc[HIP] Haladó

Szia tegnap nekem még volt, ma már nekem sem indultak újra éjfélkor!:(

7. SM_Brigant

SM_Brigant S-Moderator Team Seafight

Sziasztok,

Sajnos több probléma is felléphetett egy időben, a kollégák dolgoznak az elhárításán. Elnézéseteket kérjük a kellemetlenségekért, most sajnos ez több időt vesz igénybe. Az észrevételeitek jelezve vannak.

A próbák legjobb tudomásom szerint az eredetileg is tervezett déli újraindulásra álltak át. (valamiért korábban indult el az event, ezért volt eddig éjfélkor a forduló)

Türelmeteket kérjük, ha kapunk információt, a megfelelő felületeken értesültök róla.

Üdv,
    Brigant

8. bnor

bnor Fórumlakó