Visszajelzés Vitaszoba: Halloween - Nautikai kísértés

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: SM_Brigant, témanyitás ideje: 22.10.25, 19:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. SM_Brigant

SM_Brigant S-Moderator Team Seafight

Ide írjátok meg véleményeiteket a Nautikai kísértés eseménnyel kapcsolatban.
    DE: Kérlek Benneteket, hogy ügyeljetek arra, hogy hogyan és mit is írtok.
    Mielőtt a postotokat elkülditek, olvassátok át a leírtakat még egyszer:

• Mit is írtam
    • Érthető -e amit írtam
    • Ugyanezt merném -e szemtől-szembe mondani egy barátomnak, családtagomnak, játékostársamnak
    • Amit leírtam megfelel-e a fórumszabályzatnak...
    A Seafight csapata

Azokat a hozzászólásokat, amelyek nem a témához tartoznak figyelmeztetés nélkül töröljük!

2. Csaba84(HUN)

Csaba84(HUN) Aktív író

miőta elindult az event,nem tudok be lépni sem a boltba,sem a beállítások,vagy a szezon menübe és még a chat sem indul el

3. -pannonia-

-pannonia- Utánpótlás-írogató

A Fantomlabirintust lehetetlen tejesíteni.Javitani nem lehet mert ahogy rányomok már le is áll.Talán változtatni kellene rajta, mert megáll mindenki a próbákban is.

tünde(H) és KaKri kedveli ezt.
  4. bagiro22(hun)

bagiro22(hun) Utánpótlás-írogató

Szerintem meg nincs vele semmi gond, vagy szerinted más hogyan csinálta meg 48 mp alatt ?o_Oo_O Elmondanám neked, hogy én példáúl viharlámpával csináltam meg de ha neked nem megy, akkor ajánlom a full védelmet..Szóval nincs mit javítani rajta! ;);)

5. Mιηιکσтα

Mιηιکσтα Fórum-zöldfülű

hali én is megcsináltam de nem kell lenézni akinek nem megy nem mindenki zseni mint te bagira vagy ki vagy

6. Jo napot. hogy kell szerezni isteni terkep a rok terkepek 1 tol 9ig valo feljutasaijoz?

7. saci29

saci29 Utánpótlás-írogató

A Fantomlabirintust hogy kell megcsinálni tujad valaki? mindig kilőnek az npc k már nem tudok mit rakni fel hogy ne lőjenek ki.

8. Jules.Hun

Jules.Hun Utánpótlás-írogató

Na az engem is érdekelne ;)

9. ferkó19722

ferkó19722 Járnitanuló

Elöször ki kell lőni kívülről a 4 kúszónövényt, majd elkerülve a kis forgó köröket, kilőni a Boss-t

10. saci29

saci29 Utánpótlás-írogató

köszönöm szépen sikerült :)

Mιηιکσтα és ferkó19722 kedveli ezt.