Visszajelzés Vitaszoba: Holtak hada 2018

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: Esi, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. ĐROTUŁŁO

ĐROTUŁŁO Aktív író

Apolló??? Fényes ágyúcsővel mi a helyzet?lesz esetleg?

2. Apolló

Apolló Fórumőrült

Ezt is jeleztük már :)

3. Apolló

Apolló Fórumőrült

Ezt is csak jelezni tudom, hogy szeretnétek. Ha nem tették be, akkor vélhetően nem is tervezték.

4. ĐROTUŁŁO

ĐROTUŁŁO Aktív író

Akkor jelezd légyszíves! köszönöm.

5. Scorpio.2.Hu

Scorpio.2.Hu Junior szaki

Kedves Apolló!
    Kérlek szépen, hogy értsétek meg, és legyetek azokra is tekintettel akik nem tudnak 21 es mapra felmenni! Másik dolog, meg rettenesen sok volt 1 napra 1000 korona érte, Ti nem tudjátok mit lehet szenvedni érte, és a lőszer, amolett,stb még meg se emlitettem!
    De nagyon sokan vannak akik nincsenek még 21 .-es szinten! És nem tudnak koronát gyüjteni!
    Egyre rosszabb ez a játék, itt kellene hagyni, nem bosszankodni!Minden le van korlátozva, el veszik a inast ami a legfontosabb :(
    Remélem ezért nem kapok büntetést!!!o_O:(:(:(

ĐROTUŁŁO kedveli ezt.
  6. Apolló

Apolló Fórumőrült

Jelzem. Viszont azt is meg kell érteni, hogy a játékban a maximális elérhető szint a 35-ös, így érdemes lenne megpróbálni mindenkinek minél feljebb jutni lehetőségeihez mérten. De ez egy másik téma, nem is az eseménnyel kapcsolatos.

7. Saracen

Saracen Kivételes tehetség

Sziasztok!
    Nekem a korlátozáson, kivül az npc jutalmak nem tetszenek, közepesen nagy hajom van, de nem vagyok tele gyönggyel és az, hogy lövöm az Illatos Odettet vagy a Marcellt és akkor az egyik gyöngyöt a másik lelket ad az nem korrekt" számomra, hisz 1 orája megy a játék és már kénytelen voltam bemenni Behemotra gyöngyöt löni, mert nem adott az npc csak lelket.

Babuci kedveli ezt.
  8. LikeaMark

LikeaMark Utánpótlás-írogató

Számomra ez az event ennyi volt, a nagy annyira minuszos, hogy az valami elképesztő, a korlátozások... stb. Érezze jól magát a fejlesztő társaság ezzel az eventtel. Jó szórakozást hozzá! :)

9. ]EZEL[

]EZEL[ Törzsjátékos

Szia gondolom, hogy a lelkeket jó dolgokra be tudod váltani!!

10. *pαℓذ*

*pαℓذ* Haladó

Na egy újabb nagyszerű event ! Első kérdésem: mi az oka annak hogy fekete piacon kétszer van bent a láda kulcs, az ignis lőszer, valamint a lélekfaló lőszer, de mindegyik esetben más az ár. miért kerül egyszer a ládakulcs darabja 1000 gyöngybe utána meg 4000 gyöngybe, vagy miért kerül egyszer 10000 lélekfaló 30.000 gyöngybe utána meg 15.000-be. Már megint sikerült egy nagyot alkotni

Naksi kedveli ezt.
  11. Baba

Baba Fórumlakó

Szia
    Ha jobban megnézed le van korlátozva mennyit vehetsz gondolom ha többet akarsz drágább.:cool:

Naksi kedveli ezt.
  12. *pαℓذ*

*pαℓذ* Haladó

hát ez elég gyenge indok lenne ha így is lenne

13. *pαℓذ*

*pαℓذ* Haladó

És ha már itt tartunk az illatos odett meg a vánszorgó marcell egyáltalán nem sebzés arányosan adja azt amit ad hanem az utolsó találatot leadónak ad mindent

Naksi kedveli ezt.
  14. ĐROTUŁŁO

ĐROTUŁŁO Aktív író

Igazi kalózos event :D

15. †Knight_Rider†

†Knight_Rider† Fórum veteránja

Az eddigi legjobb event lett. :D Ha valaki hasznot akar, jobban jár ha nem is törődik az eventtel. A korlátozás még mindig unszimpatikus, játékosellenes döntés. Ha annyira pluszos lenne, nyilván megérteném. De így csak egy 'hamar-gyorsan' vacakul, átgondolatlanul összedobott valami lett a "nép" számára.

Utoljára szerkesztett: 24.7.18
    Scorpio.2.Hu és Naksi kedveli ezt.
  16. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

Ládában van hasznos dolog is legalább.
    2018-07-24 09:52:05
    Megszerezve: 9148 x Lélekfaló lőszer.
    Kinyitottál egy lezárt ládát.
    Megszerezve: 5 x Ragyogó lelkek.
    Eltávolítva: 1xKülönleges kulcs. Ok: Láda kinyitva.
    2018-07-24 09:51:55
    Megszerezve: 9688 x Lélekfaló lőszer.
    Kinyitottál egy lezárt ládát.
    Eltávolítva: 1xKülönleges kulcs. Ok: Láda kinyitva.
    Megszerezve: 5 x Ragyogó lelkek.

17. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

A ládákban sajnos nincs ignis lőszer,ez már baj!
    A ládát viszont érdemes szedni,szinte 10ből, 8ban 9500-9800 lélekfalólőszer van!

Mind
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
    Dátum
    Esemény
    2018-07-24 11:40:21
    Megszerezve: 73 x Ragyogó lelkek.
    2018-07-24 11:40:21
    Megszerezve: 33 x Fekete puskapor.
    2018-07-24 11:40:20
    Elsüllyesztetted Díszes Marcelle hajóját.

33fekete puskapor azért erős!xd

18. Nickholas

Nickholas Junior szaki

nem tudom hol éltek, de nincsen semmi sem lekorlátozva, hisz bármennyit tudsz rendelni belőle.

19. Naksi

Naksi Fórum bárója

sziasztok!Tegnap beváltottam a kódot, de nem tudtam játszani egyáltalán. ma mikor megyek és felakarok venni egy event ládát, azt írja, hogy nincsen kulcsom hmm. Mikor én egyetlen egyet se nyitottam ki,mert nem is játszottam!nem értem hová lettek a ládáim...:(

Most az előbb néztem,és amikor a másik eventből maradt láda, biztosan tudom, hogy nekem 193 db maradt, és most látom, hogy 208 db.-ot írtak jóvá!Ez azt jelenti, hogy a 15 db event ládát is jóvá írták amit a kód adott, mert nincs egy darab se a raktárban, és ki se nyitottam, a naplóban meglehet nézni!Mi a teendő most akkor??

20. Baba

Baba Fórumlakó

Szia
    Ez a te hibád előbb beváltottad a kódot mint a szerveren elkezdődött az event ... s az event kezdetekor jóváírták a maradék kulcsokat .
    Mivel akkor már ott volt a kódból is a kulcs azt is átváltották.