Visszajelzés Vitaszoba: Hóolvadás 2021

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: Esi, témanyitás ideje: 14.1.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Esi

  Esi Board Administrator Team Seafight

  Ide írjátok meg javaslataitokat a Hóolvadás 2021 eseménnyel kapcsolatban.
  DE: Kérlek Benneteket, hogy ügyeljetek arra, hogy hogyan és mit is írtok.
  Mielőtt a postotokat elkülditek, olvassátok át a leírtakat még egyszer:

  Mit is írtam
  Érthető -e amit írtam
  Ugyanezt merném -e szemtől-szembe mondani egy barátomnak, családtagomnak, játékostársamnak
  Amit leírtam megfelel-e a fórumszabályzatnak...
  A Seafight csapata

  Azokat a hozzászólásokat, amelyek nem a témához tartoznak figyelmeztetés nélkül töröljük!
   
 2. ░pityesz░

  ░pityesz░ Törekvő

  Az event nem rossz eddig majdnem egy óra elteltével, de az eventláda illetve a jégtábla nagyon kevés, hozzáteszem, hogy 41/ felett nincs egy láda sem szinte, meg örök jégtáblát sem (Eu2) ezt lehetne jelezni! Remélem nem nyúlnak bele az eventbe, és marad minden így! ;);):p
   
 3. Europa5

  Europa5 Fórumlakó

  Event láda tényleg nagyon kevés, de az event hajó is lehetne több.(EU7)
   
 4. Kedves Fejlesztők!
  Ezúton szeretnék javaslatot tenni a csoportos térkép jutalmazási rendszerének újragondolására.
  Ami most van azt gondolom klán szinten vagy inkább cimbora hívásra jelentkezők esetében teljesen korrekt. Viszont a random lehetőség is adott, ami természetesen mindenképp jó lehetőség, viszont ezzel egyes játékosok előszeretettel visszaélnek, végig nézve a sarokból, hogy a lelkes játékostársak miként végzik el a feladatot helyettük is, és szerszik meg számukra is, a koránt sem megérdemelt azonos mértékű jutalmat, bármi legyen is az.
  Pl. nyilván az adott szerepkör függvényében valamilyen százalékos arány teljesüléséhez kötötten alakulhatna a jutalom mértéke.
   
 5. †Knight_Rider†

  †Knight_Rider† Fórum veteránja

  Egyetértek! Egyszerű a megoldás, sebzés után járjon jutalom például. Persze ez akkor se a legkiválóbb megoldás, de a semminél talán jobb. Tegnap nekem is volt egy eset, mikor kérdőre vontam, visszaírta, hogy nincs lőszere... Ketten lőttük végig, nekik megérte, nekem nem.
   
 6. ❤__*

  ❤__* Haladó

  Random társak esetében valóban előfordulhat ilyen, ezért a legjobb, ha társakkal igyekszünk felmenni. Bár mi is megyünk olykor random, és valóban dühösek vagyunk, ha még csak oda sem áll valaki, szépen behúzódik a sarokba.
  Viszont, ha belegondoltok abba, amit felvetettetek, felmerül pár kérdés, ami hirtelen megfordult a fejemben. Ezen sem ártana elgondolkodni. Szerepkörtől függően nyilván a sebzésosztó előnyben van a tankkal szemben pl. A tank fogja a sebzéseket, amit nem biztos, hogy minden társatok szívesen vállalna. És akkor még adott esetben neki fogynak a páncéljai, egyebek a lőszeren kívül. Mégis neki kevesebb jutalmat osztanátok? Arról se feledkezzetek meg, vannak esetleg gyengébb hajóval rendelkező társaitok, akiknek így szívesen segítetek esetleg gyöngyöt, egyebet gyűjteni. De ha ő kicsit sebez, akkor sokat nem kapna. Nem hinném, hogy ez túlzottan jó ötlet. Teljesen igazságosan ezt nem lehetne elosztani, így ebben a formában, ahogy most van mégis jobbnak tartom, mintha sebzés arányosan osztanák.
   
  Utoljára szerkesztett: 18.1.21
 7. †Knight_Rider†

  †Knight_Rider† Fórum veteránja

  Teljesen igazad van, én csak felvetettem egy opciót. Írtam is, hogy nem az a legjobb megoldás. De így sem jó, az is biztos.
   
 8. ❤__*

  ❤__* Haladó

  Biztosan jártok TS-re, ahol pár társat találhattok hozzá a szövetségen belül is, akik szintén felmennének valakikkel, ha éppen a társaitok nincsenek, vagy nincs kedvük hozzá... Így elkerülhető ez a helyzet. Ez sem rossz opció szerintem.
  A jutalmazás rendszerén nem lenne jó a változtatás, gondolom nem véletlenül rakták be így. Mikor én random megyek fel (időnként előfordul), számolok ezzel is. Még ha nem is tetszik, más lehetőség híján azt a kis veszteséget kibírom. Azért nyilván én is igyekszek elkerülni az ilyen játékosokat, így meg szoktam nézni, kikkel kerülnék össze, és ha nem tetszik, még mindig ott a lehetőség, hogy kihagyjam. Bár nem mindenkit, de azért a játékosok többségét ismerem a szerveremen. Ha pedig már találkoztam az ilyen betyárral, megjegyzem magamnak, és valószínűleg nem megyek fel többször vele.
   
 9. .*Sirius*.

  .*Sirius*. Fórumlakó

  Esetleg lehetne - ha technikailag megoldható - a leadott lövésszám alapján jutalmazni. Így a gyengébb, de nem sumákoló játékosok sem járnának rosszul.
   
 10. Gala-HU

  Gala-HU Fórum hercege

  üdv,utalványkód még nincs ugye?
   
 11. -Honey-

  -Honey- Utánpótlás-írogató

  47FMUMYZNTJB
   
 12. Apolló

  Apolló Fórumőrült

 13. Europa5

  Europa5 Fórumlakó

  Vagy mondjuk aki nem lövi 1-2 percen belül kidobja és a jutalmát azok kapják meg akik lövik
   
 14. Gala-HU

  Gala-HU Fórum hercege

  köszi.
  --------------
  Elszoktam olvasni Apolló,most elkerülte a figyelmem
   
  -Honey- kedveli ezt.

Az oldal megosztása