Visszajelzés Vitaszoba: Hóolvadás event 2019

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: Wizard, témanyitás ideje: 17.1.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. °°Máté°°

  °°Máté°° Törzsjátékos

  Lenne, ha találnánk vadkant... minden térképen 5-6 botos hajó van bent 0-24be... :/
   
 2. Sziasztok!
  Valaki kapott már Dizit?
   
 3. ☆AzteC☆

  ☆AzteC☆ Haladó

  aki a hajó kinézetet tervezi elgondolkozhatna már valami jobb és szebb stilusrol unalmasak ezek a gorog kinezetu hajók csak a szine valtozik , nagyon hasonloak!
   
 4. -HiTmaN1-

  -HiTmaN1- Utánpótlás-írogató

  Szia valóban igazad van már egyformák és nem szépek!! Semmi hajó formája nincs!!
   
  ]EZEL[ kedveli ezt.
 5. ]EZEL[

  ]EZEL[ Törzsjátékos

  Szép napot Én már kb 2éve felvetettem e-kérdést a 27-s elitnél le ragadtak hiába van magasabb szint a dizik maradtak:( .hát amik most vannak nos erről jobb nem írni:) 1 kaptafa ahogy a közmondás írja:)
   
 6. **M.I.L.Á.N**

  **M.I.L.Á.N** Junior szaki

  Mivel a különleges kulcsok nagyon olcsóak, ezért úgy döntöttünk, hogy 2:1 arányban váltjuk őket, azaz 2 esemény kulcsért írunk jóvá 1 ládakulcsot. Milyen szivatás ez megin elöbb nem lehet közölni ??? 3milla gyöngyért vettem kristályt abbol meg kulcsot hol éri ez meg??? Nem event elején kellet volna közölni ?? Nem ilyenkor kéne kitalálni irták volna az ismertetöbe event elején !!
   
  *ZSOLTI* és -_dominó_- kedveli ezt.
 7. *ZSOLTI*

  *ZSOLTI* Járnitanuló

  Igazad van ez eggy undóritó dolog nem most kellet volna közölni ezt sosem volt igy márt azt a kevés lőszert meg stb...dolgokat is sajnálják amit a ládából kapunk úgy néz ki de a botosokat nem zárják ki tele van velük az összes mapp erröl ennyit
   
 8. -_dominó_-

  -_dominó_- Törzsjátékos

  akik tisztességesen játszanak azokat is lehuzzák. miértnem a külső programhasználókat szűrik ki ?
   
 9. 1. Mivel a különleges kulcsok nagyon olcsóak, ezért úgy döntöttünk, hogy 2:1 arányban váltjuk őket, azaz 2 esemény kulcsért írunk jóvá 1 ládakulcsot.
  2. Miért nem a külső programhasználókat szűrik ki?
  Bocsánat, nem akarok senkit megbántani, nincs is mit írni!
  Szerintem mindkét mondat önmagáért beszél!!
   
  ]EZEL[, *ZSOLTI* és Gunár*MSZ kedveli ezt.
 10. ❤__*

  ❤__* Törekvő

  Igaz, közölhették volna az event elején is, főképpen, hogy az ismertetőben másképpen van írva, de ezért felesleges a háborgás.
  Ugyan olcsón hozzájutni dolgokhoz én is szeretnék, de még így is kedvezményesebb az ár, ha kiszámoljátok, tehát ráfizetés nincs, ez nem lehúzás. És ezt nem a BP védelmére írom, csak eltér a véleményem a tiétektől.:p
  Itt többen is írjátok, rengeteg a botos. S míg a botosokkal nem kezdenek valamit, addig még a kedvezményes ár is kevés nekik, hiszen ők járnának jól igazán, és nem kevés kulcsra tennének szert.o_O A botosokat illetően nagyjából 1 véleményen vagyok azokkal, akik tisztán játszanak, de ha a BP érdekében áll, megszabadul tőlük előbb-utóbb valamilyen formában. Volt pár jó ötlet a témát illetően, a BP dolga megoldani, valamit felhasználni esetleg azokból. De ott a sűrűn emlegetett szűrőjük is, azt is kombinálhatnák.
  A vásárlással várhattatok volna, míg nyitva a feketepiac, addig felesleges a kapkodás, főképpen azért, mivel mindannyian tudjuk, a változtatás jogát...:D
   
 11. ]EZEL[

  ]EZEL[ Törzsjátékos

  Szevasztok !! Értem én a felháborodást csak valaki azt értesse + velünk , hogy mind ezt miért nem lehetett az event elején közölni vagy közben???​
   
 12. кяụєģєя✪тєc

  кяụєģєя✪тєc Utánpótlás-írogató

  Mivel a különleges kulcsok nagyon olcsóak, ezért úgy döntöttünk, hogy 2:1 arányban váltjuk őket, azaz 2 esemény kulcsért írunk jóvá 1 ládakulcsot. minek nem írták ki normális áron ne az event végén módosítsatok ! adjátok visza a kulcsok árát
   
 13. ∫☫NINIVE☫∫

  ∫☫NINIVE☫∫ Fórum-zöldfülű

  "Mi történik az event kulcsokkal az event végén?
  Az event kulcsokat 1:1 arányban normál ládakulcsokra váltjuk át."
  Az event elején, az event ismertetőjében ezt feltüntettétek!!!! Ehhez tartsátok magatokat, mert az event végén bejelentett 2:1 váltási arányba, nem költöttük volna el a kristályaink nagy részét, mint ahogy azt sokan tettük.... Ez egyáltalán nem fair dolog... Mellesleg megjegyzem egy kristály nem is mindenkinek olcsó..... valóban egyéb eventek különleges kulcsainak az ára magasabb, de ez most a "kisebbeknek" is kedvező ár volt. Persze ha ennyit sem érdemlünk akkor erősen átvágva érezhetjük magunkat...
   
 14. †Knight_Rider†

  †Knight_Rider† Fórum veteránja

  Csak érdeklődni szeretnék, hogy aki pénzért vett kulcsot azokkal mi van? Ne vegyen csomagot?
   
 15. Wizard

  Wizard Kivételes tehetség

  Ahogy azt előttem már megírták, ugyan azt tudom mondani én is. A 2:1 arányban történő átváltás még normál ár mellett is kedvezőbb mint egy sima kulcs ára. Lásd: alap áron (minden kedvezmény nélkül) 308 gyöngy 1 db kristály így 4 db kristály, mely 2 ládához elegendő 1232 gyöngy, míg a sima láda kulcsa szintén alap áron 1500 gyöngy.

  A különleges kulcsok elsősorban az esemény alatt elérhető event ládák miatt vannak nem a sima ládák végett. A kompenzáció az események végén arról szól, hogy az esemény alatt fel nem használt tárgyak ne maradjanak a hajódon a következő eseményig, hanem a mindennapi játékban tudd hasznosítani.
   
 16. **M.I.L.Á.N**

  **M.I.L.Á.N** Junior szaki

  3milla gyöngyért vettem 7ezer kristályt abbol 3000kulcsot és 1500kapok te örülnél neki ha ennyit kapnál ??? aztán egy csomo gyöngyöm elment a levesbe??
   
 17. *ZSOLTI*

  *ZSOLTI* Járnitanuló

  Ez igy van nem lopjuk a gyöngyöt mint a botosok nameg pénzért vett csomagok? akkor miértnem féláron adták a csomagokat? vagy visszaadják fele árát?
   
 18. Wizard

  Wizard Kivételes tehetség

  Fentebb már leírtam, a kompenzáció nem arról szól hogy a játékosok abból gazdagodjanak meg hanem, hogy az esemény alatt fel nem használt tárgyak ne maradjanak feleslegesen a hajón. Jobban örülnél ha egyáltalán nem lenne kompenzáció az események végén, és minden ott maradna a hajódon?

  Ha a gyöngyöt nézed még így se jár rosszul az aki sok kulccsal rendelkezik, mert a 2:1 arányú átváltással is olcsóbban lehet hozzájutni a sima kulcsokhoz mint azt ahogyan már fentebb levezettem.
   
 19. *ZSOLTI*

  *ZSOLTI* Járnitanuló

  Ez mind szép és jó de akkor ez mi?:Az event kulcsokat 1:1 arányban normál ládakulcsokra váltjuk át
   
 20. sanci001

  sanci001 Fórum-zöldfülű

  Kérdeztem Töled valamit léccives válaszolj !!3milla gyöngyért vettem 7ezer kristályt abbol 3000kulcsot és 1500kapok te örülnél neki ha ennyit kapnál ??? aztán egy csomo gyöngyöm elment a levesbe?? ezt kérdeztem töled !!!
   

Az oldal megosztása