Visszajelzés Vitaszoba: Irány a Kalózok Kupája

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: SM_Aura, témanyitás ideje: 5.6.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. ░pityesz░

  ░pityesz░ Törzsjátékos

  Üdv!:)
  A cetlik szerzési esélyét meglehetne egy cseppet növelni, mert az event piacról kevésbé lehet kiszedni dolgokat így, hogy kb 1% esély van a szerzésre kb! :confused::confused:
  Továbbá, lehet javítani azt is, hogy a csoportos térképen amikor elér a játékos a jobb oldalra és utána visszadobja, utána nem enged javítani a térképen F5 után sem, ki-be lépés után pedig kidob automatikusan! :cool:
   
  Utoljára szerkesztett: 7.6.24
 2. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Jelezve, és ugyan volt, aki írta, hogy nem kér semmilyen jó tanácsot (a hozzászólása már nem látható) a javítással kapcsolatban, azért mégis megemlítem, hátha segít. Magam még a csoportoson nem voltam, de azt a tippet adták, mielőtt valaki felmegy a csoportos térképre, lépjen ki a játékból, és be. Szóval ne utána, hanem közvetlenül előtte.

  Egy linket is felrakok ide, amit az event ismertetőben már megtalál az, aki újra ránéz, aki szeretné, megnézheti:
   
  BLUEBERRY1 és ░pityesz░ kedveli ezt.
 3. BLUEBERRY1

  BLUEBERRY1 Fórum-zöldfülű

  köszönjük a videot
   
 4. §sombrero§(WFA)(MSZ)

  §sombrero§(WFA)(MSZ) Aktív író

  Üdv. Hol tudom megnézni, hogy hány db papírcetlim van? Az npc alig adnak ilyet :( valamit tenni kellene, hogy adjanak többet, mert így se játszani se vásárolni nem lehet :(
   
 5. Köyble

  Köyble Junior szaki

  Szia,

  jobb híján Áttekintés -> Raktár helyen tudod megnézni, illetve SH-ban a küldetésosztónál. Papírcetlit leggyorsabban a "csoportos" térkép teljesítésével tudsz gyűjteni szerintem. Kb. 6-8 perc 5 db.
   
 6. Ducc[HIP]

  Ducc[HIP] Aktív író

  Ki-be lépéssel is bugos a javítás a mini játékba! Ma 3-2x is bukó volt a menet, már volt hogy az első "gól" után nem engedett javítani, de tegnap volt hogy a 4. gól után bugolt be. Úgy hogy köszönöm a teljesítésben nem megszerezett jutalmakat mert így csak 5/7 megrekedtem mert kifogytam a cetlikből!:mad:
   
  Naksi és sárkányos kedveli ezt.
 7. sárkányos

  sárkányos Fórumelemző

  Szia Ducc !! Csak annyit eme eventől hogy BRAVÓ többet nem merek írni!!:):):):eek:
   
  Ducc[HIP] kedveli ezt.
 8. AngyalBandi

  AngyalBandi Utánpótlás-írogató

  Nálam is többször lefagyott a javítása minin játékban, így nem lett meg a 7 teljesítés.
   
  Ducc[HIP] kedveli ezt.
 9. Naksi

  Naksi Fórum hercege

  Szia! Egyetértek veled, ez a mini játék nem ér sokat, mert egyszer se tudtam javítani mert nem engedett, és a amulettre hiába nyomtam rá, az nem működött. :( Most ezek miatt nem kapom meg a ajándékokat majd :( Simán meg lett volna, ha tudom a amulettet használni :( Valahogy ezt jóvá kellene írniuk. Több valaki is ez miatt nem kapja meg. Ázsiai szerver.
   
  sárkányos és Ducc[HIP] kedveli ezt.