Visszajelzés Vitaszoba: Jolly Roger nap!

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 3.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  MHH van! A piactéren világító lőszer. Feltételezve, hogy prémiuma már a többségnek van, 25%os kedvezménnyel már olcsóbban vehetitek meg mint a Feketepiacon (már amikor ott is elérhető). Kedvezményt bármikor megtaláljátok a SEafight Üzletben, legolcsóbb 145 HUF, célnak megfelelne kb 5 percre is, ez 1 nap. Szóval tessék felkészülni a következő Jolly Roger eventre, ami lehet a jövőhéten lesz, lehet csak novemberben.
   
  FM_Héra kedveli ezt.
 2. lidoof.

  lidoof. Utánpótlás-írogató

  Sziasztok

  A Mega szerverre vártam volna, hogy több Freedom hajó lesz. Ez bejött, de nem úgy gondoltam, hogy felezik az életét :(, bár még így is jobb. Teleport nélkül jobb esélyem van, hogy lőhetek 1-1-t :D. Tehetnének minden térképre, arányosan kevesebb életekkel és senki nem maradna le róla.
   
 3. TYUPI™

  TYUPI™ Fórumlakó

  senki nem marad róla csak meg kell érte küzdeni örüljön mindenki annak hogy több lett és nem 4 et kell kergessünk 1000 ren én eddig majdnem másfél milla gyöngynél járok kicsiként szóval se teleportom se szinte sebesség így is tudok fejlődni a nagyok meg nevetve le futnak szóval ne sírjunk játszunk :D Például engem hatalmas meglepetés ként ért hogy dizit kaptam a freedombol nem tudtam hova tenni de nagyon örültem neki így lehetne máskor is hogy nem írják ki :D
   
  Utoljára szerkesztett: 4.10.15
 4. lidoof.

  lidoof. Utánpótlás-írogató

  Szabad kérdeznem, hogy te melyik mega szerveren játszol? Megjelennek a Freedom hajók, ha nem a szomszédos térképen jelenik meg, már muszáj teleportálnom. Sokszor ez is kevés :(, mikor nincs szerencsém és nem találom meg max 2 átló után. Olyankor már tovább is állok, mert ha véletlen még meg van valahol, abból már nem sokat kapnék. Persze 2 hete még nem ilyen volt :), akkor kicsit több időnk volt. Ez pedig nem sírás. Nem az a bajom, hogy ezért küzdeni kell. Valamikor lelőnek róla, valamikor én lövök le róla mást. Ez ilyen. Csak tényleg bosszantó, ha valami ennyire a szerencsén múlik. Jönne inkább minden térképre 3-4 millió élettel ;). Vagy az már túl egyszerű lenne? :confused: Na mind1, így sem rossz :D
   
 5. lidoof.

  lidoof. Utánpótlás-írogató

  TYUPI™

  User

  Férfi
  Global Ázsia 1 User ID: 329/41801859
  Valahogy így gondoltam, szóval majd az után mondj hasonlót, hogy ott lesznek veletek egy tengeren az Amerika szerverek játékosai :cool: Kíváncsi vagyok, hogy úgy odaérsz-e. :)
   
 6. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

  ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

  Szerintem te egy másik eventről beszélsz... :D
   
 7. Black9015

  Black9015 Járnitanuló

  Nem hiszem, csak olyan kevesen vannak a szerverén, hogy ennyire jól megy. Én Mega Szerver 1-en, a szomszéd mappról sem érek oda délután, annyian vannak. Inkább ne írná ki, és többet dobna kevesebb élettel...
   
 8. OnimeNoNeko

  OnimeNoNeko Aktív író

  Nekünk is keményen meg kell küzdeni Ázsián a sok játékossal, azért a kevés gyöngyért.
  2015-10-04 06:55:43Kaptál 148405 gyöngyöt.
  2015-10-04 03:30:15Kaptál 80399 gyöngyöt
  2015-10-03 22:48:28Kaptál 119315 gyöngyöt.
  2015-10-03 12:38:54Kaptál 152882 gyöngyöt.
  2015-10-03 11:43:35Kaptál 148168 gyöngyöt.
  Pár nagyobb :)

  A válasz az előző kérdésre ,mennyien vagyunk ázsián lényegében :)
   
 9. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

  ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

  Na igen, de a Freedom-ot kiírja és nem ad dizit. Ő meg azt mondja, hogy örül annak, ha nem írja ki sehova és már kapott egy dizit belőle. Ez az Októberes event szerintem!
   
 10. OnimeNoNeko

  OnimeNoNeko Aktív író

  Bonfire design-t kaptuk meg többen freedomból.
   
 11. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Sziasztok
  1 megjegyzés... Egy másik témában beszéltünk róla, hogy milyen ünnepekre van jolly roger. Ez a holnapi elvileg a görögök miatt lesz ;) és tény, hogy október 28-a egy nemzeti ünnep Görögországban :).
   
 12. ANGYALKA134

  ANGYALKA134 Utánpótlás-írogató

  nekünk is volt Nemzeti ünnep mégse volt jolly nap :p
   
 13. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Igen, erről beszéltünk, hogy általában nem kapunk róla infót, hogy melyik jolly roger eventet miért rendezik meg. Én úgy gondolom, hogy van egy szempont ami alapján rangsorolhatják ezeket az ünnepeket, és meg kellett húzniuk 1 határt, hogy mire csinálnak és mire nem. Gyanús, ha minden ünnepre lenne, akkor akár minden másnap lehetne :) Ilyen szempont lehet, hogy melyik országból hányan játszanak, netalán van ott a fejlesztő csapatban egy olyan nemzetiségű emberke. Ezt nem tudom, de ha tudjuk, hogy mikor miért van, mert ezt magunknak megnézzük a neten, vagy valahol, akkor könnyebb lenne következtetni akár a következő Jolly Roger event időpontjára is. ;)
   
 14. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Holnap (október 29.) a török "köztársaság napja" lesz, elvileg ezért az újabb Jolly Roger.
   
 15. tס๒ץL(v)ƒa|Hµñ|

  tס๒ץL(v)ƒa|Hµñ| Járnitanuló

  Szerintem már ne is legyen vége, mert már hamarosan 1.-e, és megint Jolly Roger.:D:D:p:rolleyes:
   
 16. Black9015

  Black9015 Járnitanuló

  Akkor már (elvileg) a Halloween event lesz.
   
 17. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  November 11. a lengyel függetlenség napja.
   
 18. Tranyo

  Tranyo Törzsjátékos

  Lőszert piacra eh . . . Világítót piacra . . .
   
 19. dudka1

  dudka1 Haladó

  Valaki megtudná mondani mennyibe kerül a kis illetve nagy Freedom csomag?
   
 20. FM_Héra

  FM_Héra Fórum parancsnoka

  dudka1 kedveli ezt.

Az oldal megosztása