Visszajelzés Vitaszoba: Jolly Roger nap!

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 3.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. ✬EXTREME✬

  ✬EXTREME✬ Utánpótlás-írogató

  Sziasztok!
  Egy visszatérö játékos vagyok, és a mai reggel észrevettem, hogy bevezettek egy uj dolgot a Jolly Roger eseményhez mégpedig az oroszlánkulcs és a hozzá tartozo ládikot, viszont leirást nem találtam, hogy mit is tartalmaz, valaki lenne oly szíves és felvilágositana?
  Köszönöm szépen a választ!
   
 2. †Knight_Rider†

  †Knight_Rider† Fórum veteránja

  Szia, adhat minimális mennyiségű koronát, sárkánytüzet, fegyvertársakat, mojot. Most így hírtelen ennyire emlékszem.
   
 3. Saracen

  Saracen Kivételes tehetség

  Sziasztok!
  Én sem találtam leirást erröl a ládárol..:(
   
 4. °°Máté°°

  °°Máté°° Törzsjátékos

  nem éri meg... ne szedjétek inkább
   
  Naksi kedveli ezt.
 5. Naksi

  Naksi Fórum hercege

  sziasztok! Ami bent van koronáért,semmi se éri meg! Aki ezt ki találta az nem is tudja mennyit kell gürcölni 1000 koronáért, és a sok amulett, a sok lőszer,mert akkorákat lő rád a npc, hogy az már túlzás!Nem vagyok kis hajó, de ez a véleményem! el lehetne gondolkozni rajta, és vissza lehetne venni mindenből ami oly sok koronáért van fent!Ezt javasolom!
   
 6. †Knight_Rider†

  †Knight_Rider† Fórum veteránja

  Még mindig itt tartunk? Érdekelne mennyi a sebzés elkerülésed pl. mert 70% körülivel már simán bírható bármilyen NPC. Nyilván életerő is kell hozzá, viszont a koronás észrevételért teljesen igazat adok. 12.500 korona még 10db 2.szintű sárkánytűzért is picit sok lenne, így meg egyenesen nevetséges.
   
  Apolló kedveli ezt.
 7. STAFF

  STAFF Utánpótlás-írogató

  szia! Gondolod, hogyha 70% lenne a sebzéselkerülése akkor ezt írná ide? Ne haragudj de nem mindenkinek olyan a hajója ,mint a tied! Sokaknak sok az a sebzés amit ott fent sebeznek a npc.-k. Másik dolog rengeteg sok zsákot vettem, a hajóhoz a házi kedvenchez is, de szerencse kell, hogy legyen benne olyan kő ami kell... Másik dolog nevetséges az amik koronáért vannak ki téve, de ha senki se jelzi nekik, sose vesznek vissza belőle, de lehet így sem:D
   
 8. †Knight_Rider†

  †Knight_Rider† Fórum veteránja

  "Nem vagyok kis hajó" ezt Naksi írta. Te meg azt írtad rengeteg zsákot vettél, lehet csiszolni.
   
 9. STAFF

  STAFF Utánpótlás-írogató

  Kedves †Knight_Rider† ! Tudod,hiába vettem ,én rengeteg zsákot, sok sok pénzért, ha olyan kövek voltak benne, ami nekem nem kell, és olyan nem is volt benne,hogy ami használható lenne, amit lehetne csiszolni, mert ha nem ad sebzés elkerülést, akkor mit csiszolj?? Ha kisebből is van ugyan, de nem elég, azzal se mész semmire se.. Remélem értesz?Ha azt írta nem vagyok kis hajó, az nem azt jelenti, hogy esetleg, rendelkezik olyan kövel, ami neki jó lenne, ha meg lenne értelme csiszolnia biztosan meg tenné.A nagy hajó nem csak azon múlik, hogy legyen neki 24-es sebzéselkerülés köve, meg nagy kitérisi esélye... de lehet nem jól látom, nem tudom! Gondolom sok minmdene meg van, de épp a kövei nincsenek meg... szerencse kérdése mit adnak a zsákok!
   
 10. †Knight_Rider†

  †Knight_Rider† Fórum veteránja

  Értem a problémádat, saját tapasztalatból tudok kiindulni: 10 -15 császári zsákból egész jó köveket tudtam csiszolni. Például 21-es és 23-as kavics szint között sok különbség nincs, inkább egy megerősített bordázat (full 2.szintű) és jó ágyúk kombinációjával már nem kellene gondot okoznia az NPC sebzésének. Azért sok szerencsét kívánok, hátha összejön egy komolyabb tégla :)
   
 11. _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_

  _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_ Fórumprofi

  Üdv,

  A feketepiacon nem elérhető számomra a 2-es bérenc, az inas, és a lőszer. (Koronáért) Általános chaten olvastam, hogy másnak sem elérhetőek ezek az itemek. Inasom van, ~6 napra szóval talán ezért nincs ott, de a 2 es bérenc nincs a hajómon mégsincs ott a piacon. A lőszert meg nem is értem miért tűnt el.

  Egész Európa 3.
   
 12. Tranyo

  Tranyo Törzsjátékos

  Ez nem csak nalatok van igy , szerintem mindenkinel , hogy nincs a feketepiacon a berenc inas loszer .

  Klanon belul is csak 1 emberol tudok akinek bent volt , mindenki masnak meg nem . . .
   
 13. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  Én is azt tapasztalom, hogy játékosonként eltérő, mi látható. Jelzem a problémát.
   
  _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_ kedveli ezt.
 14. Sztyujih21

  Sztyujih21 Utánpótlás-írogató

  Sziasztok!

  Parádés lenne ha EU7-en nem 35/-ig hanem csak 28/-ig jelennének meg a hajók mert nincs annál nagyobb szintű játékos. Ezzel az eventtel csak azt érik el, hogy éjfélkor és ötkor lehet lőni egy-egy óráig a hajókat aztán a maradék 22 órában vakarhatjuk a fejünket. Hiába, hogy múltkor adminok kicsapdosták fent meg resiztek akkor is csak pár órát dobtak rá. :eek:
   
 15. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  Jelzem ezt az észrevételt, de gyanítom, hogy ez is egy olyan dolog, amit nem lehet (vagy csak nagyon macerás) szerverenként külön-külön beállítani.
   
 16. Sztyujih21

  Sztyujih21 Utánpótlás-írogató

  Köszönöm szépen! Akkor pár hétig csak a feketepiac miatt éri meg itt az event...már ha lenne :oops:
   
 17. TrapLord98

  TrapLord98 Fórum-zöldfülű

  Mennyi időnként jelenik meg a Freedom? Valamint még most is ki írja,hogy melyik térképeken jelent meg?Bocsi,csak volt egy jó hosszú kihagyásom.
   
 18. Miki2015

  Miki2015 Járnitanuló

  A mostani eseményen egy másik dizájnt lehet megszerezni a Störtebeker-t!

  Hol lehet megszerezni? Sehol nem találom, nálam a fekete piacon csak a Bonfire van.
   
 19. †Knight_Rider†

  †Knight_Rider† Fórum veteránja

  Szia, igen kiírja. 20 percenként jelenik meg.
   
 20. Esi

  Esi Fórum admirálisa

  Kivettem a leírásból, valószínűleg csak arról szólt, hogy a Freedom kinézete változott csak meg.
   

Az oldal megosztása