Visszajelzés Vitaszoba: Jolly Roger nap!

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 3.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Miki2015

  Miki2015 Járnitanuló

  Hát szomorú :( Igazán betehették volna legalább rendelési oldalra ;)
   
 2. TrapLord98

  TrapLord98 Fórum-zöldfülű

  Köszi
   
  †Knight_Rider† kedveli ezt.
 3. Ennek javaslom megfontolását! :)
   
  Gunár*MSZ kedveli ezt.
 4. Tranyo

  Tranyo Törzsjátékos

  Az inas valahogy kimaradt a piacrol . . . nemis veletlen szerintem mivel most varialtak meg , gondolom ezutan mar csak fizetosen lehet megszerezni . . . pfff
   
 5. Esi

  Esi Fórum admirálisa

  Annak nem elérhető, aki megvette a múltkori eventnél.
   
 6. ¤paraszt¤

  ¤paraszt¤ Aktív író

  aki nem vette meg annak sem volt elérhető...
   
 7. [balazs]HU

  [balazs]HU Utánpótlás-írogató

  Nálam elérhető volt :p
   
 8. world_of_warship

  world_of_warship Aktív író

  A szombat hivatalosan 00:00 perckor kezdődik, és eddig is akkor kezdődött jolly, úgyhogy éjszakai baglyok előnyben :)
   
 9. bnor

  bnor Törzsjátékos

  Sziasztok!
  Jelezni szeretném, hogy a legénységi tagokat nem lehet megvásárolni a fekete piacon. Legalábbis nem mindenkinek jelenik meg. Én például egyiket sem látom és a bevásárló kocsinál nincs bent a Jolly Roger nap-ra rászűrve sem. Jó lenne még az event ideje alatt ezt a hibát javítani, mert van aki meg tudta venni, és van aki nem.
  Köszönöm.
   
 10. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  Köszönjük itt is a jelzésedet, elegendő egy helyre is megírni a fórumon belül.
   
 11. zseel

  zseel Fórum-zöldfülű

  Kedves Bnor akinek nem latszik a feketepiacon megtalalja a tengerterkepen, a Joly Roger napnal a legenysegi tagokat de sajnos nem engedi megvasarolni:(
   
 12. David[hun]666

  David[hun]666 Járnitanuló

  Az sebesség, most ezt nem megbántásból tudom van hogy nemtehettek róla de freedomról semmi kiírás nemvolt március 25-ig és mais csak 8 órakkor írtátok ki. Szerintem ha nemkaptok infót akkor kicsit agresszívebben ķérdezzetek rá a közelgő eventeknél mert én saját magamból kiindulva tudtam volna kicsit freedomot lőni de mivel nemvolt semmi kiírva fekvés-alvás alapon elmentem és mivel 12 órát dolgozom nekem vége is lehet (maradék időben biztos lövök valamennyit XD ) csak maga az információ hiánya miatt lettem kicsit ingerült és azért írtam ezt is további szépeket, sziasztok.
   
 13. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  Nem tudtunk előre az eseményről mi sem, reggel kaptuk meg a közleményt. Az ilyen esetekben sajnos nem tudunk mit tenni. Alapesetben nem kell kérdezgetnünk, hogy mi lesz, mert mindig szólnak róla. Nyilván tudták a fejlesztők is, hogy lesz esemény, csak elfelejtették elküldeni nekünk az értesítést. Máskor majd jobban figyelnek rá.
   
 14. The_Massacre[HUN]

  The_Massacre[HUN] Junior szaki

  Valaki eltudná mondani mikor lehet vásárolni világító lőszert nagy mennyiségen gyöngyért? (Ha van ilyen) Régen mindig volt olyan nap amikor elérhető volt a piacon a foszfor meg a világító és társai(talán vasárnaponként) és már nagyon elegem van hogy nekem nincs másnak vannak milliók és jön a jolly nap és 50k-t tudok venni csak
   
 15. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  HH és MHH alkalmával érdemes figyelni az új boltban, többször láttam már olyankor bent a világítót.
   
 16. *pαℓذ*

  *pαℓذ* Haladó

  kedves illetékes! a mai freedom csupán közel 12 óra csúszással indult, így is véget ér éjfélkor
   
 17. The_Massacre[HUN]

  The_Massacre[HUN] Junior szaki

  Köszönöm megpróbálom majd akkor csak nem tudom mikor vannak ezek. Amerikai szerveren vagyok és régen 6 óra késéssel volt mindig valamikor éjjel de mióta vissza tértem a játékba már minden 9 óra késéssel történik(eventek)
   
 18. Maszkalozokni™

  Maszkalozokni™ Járnitanuló

  van Utalványkód? köszönöm
   
 19. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  A Jolly Roger eseményhez nem szoktunk utalványkódot készíteni. A legutolsó utalványkód a Kínai újév 2020 eseményhez tartozik, amit az esemény közleményénél találsz meg a fórumon.
   
 20. makfer

  makfer Törekvő

  Ez a később indult dolog, ok, megesik, de csak szerintem van extrém karcsúan a roncsok? Ha nem találtam volna mióta beléptem azt mondanám nincs is. Jó, lehet a szezon miatt más is lövi jobban, de eddig nagyon elvétve futottam bele. Máskor jobban szokott lenni.
   

Az oldal megosztása