Visszajelzés Vitaszoba: Jolly Roger nap!

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 3.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. §sombrero§(WFA)(MSZ)

  §sombrero§(WFA)(MSZ) Junior szaki

  Üdv sziasztok! Nagyon kevés a láda, alig lehet találni. Nem értem, hogy miért nincs megfelelő láda? Mikor ott a próba, hogy vegyél fel 20 ládát! De. hogyan is ,mikor annyira kevés? Láttam , hogy fentebb már volt többször is jelezve, és mégis kevés. :( A roncsból is lehetne több . Remélem egyszer meghallgatásra kerül ,és lesz is változás! Köszönettel, jó játékot!
   
  Naksi, Scorpio.2.Hu és sárkányos kedveli ezt.
 2. BA_Master

  BA_Master Fórum hercege

  A jelzések mindig továbbítva vannak.
   
 3. Scorpio.2.Hu

  Scorpio.2.Hu Junior szaki

  Hello ! Jelezném , hogy a láda nagyon kevés! Alig lehet találni! :( U.i.: Eltelt több, mint 1 óra, és eddig csak 9 db ládát találtam! Szeretném, hogy ha az a feladat, hogy gyűjtsél be 20 ládát, akkor az a minimum, hogy legyen mit begyűjteni. :( Miért nem lehet elegendő ládát be tenni ? Hogyan teljesítsem, ha láda sincs ? Több valaki is írt már ez miatt láttam. de láda meg nincs, csak alig! :(
   
  Utoljára szerkesztett: 4.7.23
  Naksi kedveli ezt.
 4. §sombrero§(WFA)(MSZ)

  §sombrero§(WFA)(MSZ) Junior szaki

  Hello! Remélem lesz majd elég láda, és szigonyozni való is. :) Eddig mindig kevés volt a láda, alig lehetett össze gyűjteni 20 ládát!
   
  Naksi kedveli ezt.
 5. .y1.

  .y1. Utánpótlás-írogató

  Nem lehet felvenni a Jolly Roger próbákat.
   
 6. Naksi

  Naksi Fórum hercege

  Szép estét mindenkinek! Szeretném jelezni ismételten, hogy 1 óra alatt mindössze 6 darab ládát sikerült össze szednem :'( Hiába kérem minden alkalommal, hogy a-hoz, hogy össze lehessen szedni 20 ládát , kellene elegendő láda is :( de nincs sajnos! Ez Ázsiai szerveren van! Én szerintem 1 óra alatt össze kellene jönnie a 20 ládának, mert nem mindenkinek van itt ideje 3 órákat játszani. És az is biztos, hogy nem lehet össze szedni 1 óra alatt a ládákat ! :( Tisztelettel szeretném kérdezni, hogy még ebben a évben lesz változás? Lesz megfelelő mennyiség a ládából ? Köszönöm szépen. Ti akik itt játszotok, hogy lássátok a láda dolgot? Szóljatok hozzá!
   
 7. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Nem tudok ezzel kapcsolatban neked érdemi választ adni, nincs információ róla.
  A helyedben ezen a próbán nem idegeskednék, nem ad olyan nagy valamit érte. Azt a mennyiségű gyöngyöt, koronát gyorsan össze tudod szedni másból.
   
  Naksi kedveli ezt.
 8. zolyy

  zolyy Fórum-zöldfülű

  Sziasztok

  Az oroszlán ládákat nem engedi felvenni, azt írja hogy kulcs kell hozzá, de abból van 60 db.

  Esetleg valami ötlet mi lehet a baj?

  Előre is köszönöm
   
 9. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Ahoj!

  Nem sima kulcs kell hozzá, hanem a boltban tudsz vásárolni. Tárgyak- pipa a Jolly Roger nap mellé, Oroszlánkulcs néven találod.
   
 10. zolyy

  zolyy Fórum-zöldfülű

  Szia

  Tudom, abból van 60db a bolta Jolly Roger résznél vettem a kulcsokat
   
 11. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Megfelelő ládákat szeretnél kinyitni vele? Nem a sárga ládához való, ahhoz event kulcs kell. Vettem ilyen kulcsot, hogy ellenőrizzem, a megfelelő ládát ki tudtam nyitni vele, ami így néz ki: upload_2024-1-26_20-23-29.png
   
 12. zolyy

  zolyy Fórum-zöldfülű

  Sajnos igen, de mivel több probléma is adódott mára várok holnapig hátha magához térnek a dolgok, mert így jelenleg nincs értelme fellépnio a térképre :(

  Köszönöm a segítséget :)
   
 13. §sombrero§(WFA)(MSZ)

  §sombrero§(WFA)(MSZ) Junior szaki

  Üdv.Nagyon kevés a láda szinte alig van, de sokszor lett jelezve, és mindig csak az van, hogy kevés! :( Igy nem lehet össze gyűjteni azt a mennyiséget,amit kérnek!Akkor felesleges a próba, ha láda sincsen :( Köszönöm.
   
  sárkányos kedveli ezt.
 14. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Valahányszor írtátok, jelezve lett. Úgy tűnik, ezen nem akarnak változtatni. Megpróbálhatod megcsinálni, de ha nem jön össze, akkor sem kell bosszankodni rajta. A magam részéről én fel sem szoktam venni azt a próbát.
   

Az oldal megosztása