Visszajelzés Vitaszoba: Kalóz vezérek

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 2.4.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. CaptainGod

CaptainGod Járnitanuló

Köszi,és kb hányszorosan sebez az üreg rá?

2. *ricsi*

*ricsi* Fórum ismerője

Kb duplán.

3. levlevliva™

levlevliva™ Utánpótlás-írogató

Üdv :D

Szerintem ha így halad a dolog, mindenkinek meglesz a dizi, aztán holnap resi után halomra fognak rohangálni ezek a hajók, senki nem fogja őket lőni :D

További kellemest! :D

4. quka

quka Járnitanuló

hali, nem tudom ki mit gondol magárol de én személy szerint kb.2 hónapja játszok vele és az a kérdés hogy mit nem tud csinálni egy kicsi amit a nagy nem??? nem tudom hogy ha vkinek 50 db agyuja ( kis játékosra gondolok) a nagyobbaknak meg minimum 270 ( vagy több ) meg az az életről nem is beszélve!! hát kérdem én hol itt a balance ?? az eventre gondolván. mindig azt mondjátok vizsgázni, vizsgázni de mire fel?? mindenki lent kezdte és ment felfele de nem 2 hónap allat hanem több nap hónap vagy év( jah persze a pénz mindent megold, de nem mindenki teheti meg!!)!!! nah mind1 a kicsikkel ki van szúrva az biztos!!!

5. ***Jani***

***Jani*** Junior szaki

2015-04-03 13:50:00Megszerezve: 1 x Red Baron.

4 teleport, 4 tortuga fénye és 4 lövésnyi kartács lőszerbe került :D ez a lehetőség mindenki előtt adott.. :)
    Ez egy kalózos játék, lopkodni nem szégyen, ha máshogy nem megy akkor így mindenkinek van rá esélye :)

FM_Héra kedveli ezt.
  6. DokkoLó✰HST

DokkoLó✰HST Fórummogul

Mikor én kicsi voltam nem panaszkodtam event ideje alatt, mert tudtam, hogy nem azzal fejlődök. Egy eventhajótól erősebb leszel? nem hiszem...
    Egyébként meg el lehet vinni utolsó lövésre is, szóval panasz nem lehet.

7. WĄЯŁ0ЯD™

WĄЯŁ0ЯD™ Junior szaki

Itt a Probléma hogy a születésnapi eventnek se és a húsvéti eventnek sincs születésnap / húsvét fillingje..

Lehet decemberbe én is akác fát állítok be a napaliba :)

-killer- és **ENR** kedveli ezt.
  8. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Azt már látjuk, hogy csak a designért éri meg lőni a Red Baron-t. Akinek szüksége van a designra, vagy csak tetszik neki, az megy és próbálkozik! Függetlenül attól, hogy mekkorát sebzel van rá esélyed. Semmi más nem kell hozzá, mint minimum 7es kalóz szint és lényegében 1 db sebző ágyú. Ha ennél magasabb szinted van, csak több event lővésnél lehetsz jelen. Ha ennél több ágyúd van, csak jobb eséllyel hozhatod el sebzésre, vagy ha arra azért nem elég, még utolsó sebzésre bőven elég lehet.

9. quka

quka Járnitanuló

4 teleport, 4 tortuga fénye és 4 lövésnyi kartács lőszerbe került :D ez a lehetőség mindenki előtt adott.. :)
    Ez egy kalózos játék, lopkodni nem szégyen, ha máshogy nem megy akkor így mindenkinek van rá esélye :)

en nekem meg annyi a valaszom hogy az event mindenkinek szol es nem csak azokanak akik 7/ tol 20 / ig lehetnek de nézz kőrbe és láss hogy ezeken a mappokon nem 100k életüek mászkálnak!! ez nem panaszkodás és vita hanem vélemény!

10. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Lényegtelen mekkora ÉP van másoknak. Erős hajóm van ugyan, de van, akinek több az élete, erős ő is, a különbség mégis ott van. o_ORáadásul többen lőnek általában egyszerre. Nem félek attól, hogy "vizes" leszek.:oops: Úszni mindenki úszik itt eleget, úgy gondolnám.:p
    A lényeg az, megkérdezem magamtól, mit is akarok és azt hogyan érhetem el? Megér-e nekem annyit?
    Mint, ahogy itt többen írták, nem csak erővel hozható el a design, ügyeskedni is lehet.;)
    Az meg hogy régen mi volt, mikor én még kicsi voltam, felesleges lenne ecsetelni. Azért annyit mondanék, amit tudtam megtettem akkor is. Amit meg nem...., hát "megvártam", míg megnőttem.:)

**ENR** kedveli ezt.
  11. †~Minisota~†

†~Minisota~† Junior szaki

Minden Red Baron NCP ad leggtöbre és utolsóra dizit vagy ez változó? néha ad néha nem?!

12. SamuelTaylor

SamuelTaylor Fórumprofi

Ha legalább 4 éve játszol akkor tudod, hogy régen olyan eventek voltak (pl: Viathan, Magellan, Kolombusz, Bomberbee...), ahol volt 1 npc és mindenki azt lőtte és remélte, hogy utolsó lövéssel megszerezheti a designt, na meg az ajándékládákat.:) Ez az event inkább "szülinapi" mint az előző, mert ez egy retro event a régi játékosoknak, akik kicsit felidézhetik a régi Seafightot az "oldschool" dizikkel ;)

Utoljára szerkesztett: 3.4.15
    ***Jani*** kedveli ezt.
  13. ***Jani***

***Jani*** Junior szaki

A témához még annyit hozzá tennék h mikor én kezdtem el a játékot 6 éve sokkal nehezebb volt minden, mégis kevesebb nyafogással telt el a játék és az event ideje... mikor be vezették a behe mappokat én már javában 20-as színtű voltam esélyem nem volt eldönteni h fény vagy behe.. mégsem sajnáltattam magamat se a fórumon, se a cseten... gondolkozzatok már akik most vagy nem rég kezdtek el játszani nektek ott a fény mapp egy olyan lehetőség ami mindennél többet ér... kezdő bónusz mappokat kaptok pár db ágyút küldetésből.. nekünk ilyenek nem voltak mégis meg voltunk és lehetőségeinkhez képest fejlődtünk és fejlesztettük a hajónkat... vagy az admirál-ok esete 6-8 hajóval gyűltünk össze h egyet ki tudjunk lőni egy kis gy-ért.. ez ma már egy hajónak simán megy egyedül.. magamból ki indulva javítás nélkül akár 2-t is ki lövök egymás után.. ez ta játékot lehet ésszel és észnélkül játszani de a következményei ezeknek nem mindegy :)
    Erre a dizire pedig annyit mondok, h simán meg lőhettem volna magamnak legtöbb sebzésre is akár egyedül ki lőve az event hajót, de meg sem fordult a fejemben :) inkább trükköztem és el loptam másoktól mivel így olcsóbb és egyszerűbb :) arról már nem is beszélve h mekkora élmény már bosszantani az ellenfelet :)

SamuelTaylor kedveli ezt.
  14. **ENR**

**ENR** Utánpótlás-írogató

****** Üdv. Kedves Hölgyek és Urak ! ** Seafight csapat! ******* Rögtön a lényegre ! Rendben van ,hogy ez itt egy vitaszoba . Én nem vitázni akarok csak szeretném megerősíteni a kis játékosok alap felvetéseit a játék kapcsán ! Végigolvastam mit írtatok mi a véleményetek az "Eventekről " Itt szeretném megjegyezni ,hogy egyetlen játék nincs ami ingyenes lenne ez egy téves infó .. A regisztráció és az alap dolgok elérhetőek mindenkiszámára ,de ha unod az ácsorgást a várakozást igenis a zsebedbe kell nyúlni. Elég ha csak az ágyúkat említem és a jelenlegi bővítményeket. Ez mind mind nem kevés pénz ha csak nem veterán játékosként még mindig alul úszkálsz keserves lassú fejlődéssel. A szintekről annyit ha csak nem éjszaka és hajnalban vizsgázol a nagyobb fejlődő játékosok élni sem hagyják a kicsiket . Ez egy alapvető probléma a kicsi vagy magányos játékosoknak. További probléma a kis játékosokból lesznek a későbbi nagy játékosok akik a pénzt hozzák a játékba .. Ha a Seafight csapatnak ez mindegy akkor felesleges írni ez ügyben vagy feltenni bármely kérdést e - mail címeden "Ön miért hagyta abba a játékot! " Nos erről ennyit ;) Ha a kis játékos beleöl pénzt a játékba és küzd akár az " Event " alkalmával, igenis jutalmazni ösztönözni kellene .. Az a játékos aki sorozatosan csalódik nyilván elgondolkodik azon minek is játsszon tovább .. Ugye ez is érthető ? Aki folyton csalódik ebben a játékban az minek is játsszon tovább .. Mert ez nem kötelező ez egy játék és lehetőség .. A játékosok pedig potenciális leendő ügyfelei a Seafight játéknak .. Üdvözlet : További szép napot Mindenkinek! Kellemes húsvéti ünnepeket - valamennyiünknek . ;)

Itt megjegyzem 2009 -ben léptem be a Seafight játékba ;)

15. -killer-

-killer- Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nem kritizálni akarom csak elmondani vagyis leirni a saját véleményem ezekrol az eventekrol :) Tul van fantáziálva ami nagy kár mert az egyszerubb jobb lenne. A régi játékosok talán értik mirol is beszélek. PL. a husvéti event anno husvéti volt...szigonyoztunk tojásokat stb,,, a szuletésnapi event: tortát lottunk :) Valentin napkor rozsák voltak a csilik helyett. Az event arrol szolt éppen amilyen unnepet tartottunk. Nem mint a mostani ami szétt van osztva min.4 részre, olyan hajok aminek a nevét ki sem tudjuk mondani. Szerintem itt az a mondás érvényes hogy a kevesebb néha tobb! :) Megjegyzés : Most meg futkározunk 2000 világito loszerért :) (már aki megy érte )Elvezhetobb volt, játékosabb, jobban érdekelte az embereket az EVENT...Biztos nem mindenki igy gondolja ....ez csak egy vélemény a sok játékos kozul. Tisztelettel: killer

**ENR**, Saracen, ***Jani*** és még 1 ember kedveli ezt.
  16. SamuelTaylor

SamuelTaylor Fórumprofi

Igen, sajnos ez van. A Bigpoint nem talál jó grafikusokat. Korábban voltak hangulatos eventek de akkor meg a hajók nem voltak jók. Elég arra visszagondolni mikor hónapokig minden új hajó léghajó volt. Most jobbak az új hajók de az eventek hangulata meg eltűnt.

Utoljára szerkesztett: 3.4.15
    **ENR** és -killer- kedveli ezt.
  17. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Mert ezeket a hajókat könnyű megrajzolni? Szerintem nem ez az ok ;)

**ENR** kedveli ezt.
  18. **ENR**

**ENR** Utánpótlás-írogató

Kedves Héra ! Próbálok korhű lenni és lovagias ezért magázom .. ;) Mindig kedvesen édesen ösztönzi játékoslelkű elégedetlen kalózait (Y) .. Köszönet érte . Mindig mosolyt csal az arcomra .. (Y) Legyen szép napja .. A Hölgyeknek ezúton is sok locsolót kívánok hétfőre ;) az Uraknak pedig ami szem szájnak ingere .. Üdv. Mindenkinek ....

19. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Szia **ENR**!
    Itt játékon belül mindenki kortalan, így maradjunk a tegező viszonynál, ha kérhetem.:)
    Köszönöm szépen a megtisztelő szavakat! Örülök, ha mosolyt csalhatok az emberek arcára.;) Remélem amit írok, (nem véletlenül
    írom) egy kicsit a hozzáállásukat is befolyásolja a dolgokhoz. :)

**ENR** és ***Jani*** kedveli ezt.
  20. SamuelTaylor

SamuelTaylor Fórumprofi

Kis apróság de nekem hiányzik, hogy az NPC kilövése után kiírja, hogy ki kapta a designt és a hajójá át is váltson arra a designra. Régen jó volt mindig kilőni bosszúból azt, aki elvitte előled a designt:D

Qkac☻, Fobia és *ricsi* kedveli ezt.