Visszajelzés Vitaszoba: Kalóz vezérek

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 2.4.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Én a sajátom nem másolom, de én top sebzésre hoztam. Sok rajta a veszteség, ha elittel tolod, de +1 design a gyűjteménybe, ha ez számít valakinek valamit. :cool:

Jah! Az ne tévesszen meg senkit, hogy "Red Baron"-t ír ki a tengertérkép, "Red Baron jelent meg...", magának az NPC-nek is Red Baron a neve, de Bomberbee designben.

2. arsenal125

arsenal125 Fórumprofi

Én szeretem az ilyen eventeket...VB,EB eventek is jók...Nem lehet szerezni sok dolgot, de szórakoztatóak és azért van egy-kettő szép dizi is amit meglehet szerezni, bár ez a mostani elég csúnyácska :D Remélem azért későbbiekben is lehet majd találni hajókat tengeren :)

3. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Nekem is erőből lett meg! :)

2015-07-28 13:41:17
    Megszerezve: 1 x Bomberbee.

arsenal125 kedveli ezt.
  4. †~Minisota~†

†~Minisota~† Junior szaki

Sziasztok, meglehet kérdezni mennyi az élete? :)

5. arsenal125

arsenal125 Fórumprofi

25 millió és üregessel sokkal nagyobbat sebzel rá... Majdnem akkorát mint elittel ;)

6. xyz

xyz Utánpótlás-írogató

40k-t mondjuk? :)

arsenal125 kedveli ezt.
  7. arsenal125

arsenal125 Fórumprofi

például :)

8. Đr.McKay

Đr.McKay Junior szaki

Az tök jó akkor tényleg fölös elittel csapni, pedig én személy szerint azt terveztem hogy "izomból" elhozzam! :)

9. Veloboy86HUN

Veloboy86HUN Fórum-zöldfülű

Én is megszereztem elsőre a dizit :):)

10. Péter

Péter Fórum ismerője

Én azt hittem picivel több világítót fog adni ha egyedül lövöm ki. Ha már 25 milliót kell lelőni,,és talán még kövek is lesznek a hajóba de csak 1 X 5000 életű kő van benne.
    2015-07-29 01:23:15Elsüllyesztetted Red Baron hajóját.
    2015-07-29 01:23:15Megszerezve: 1 x Bomberbee.
    2015-07-29 01:23:15Kaptál 98121 TP-t (tapasztalatpontot).
    2015-07-29 01:23:15Megszerezve: 10000 x Világító lőszer.

11. Veloboy86HUN

Veloboy86HUN Fórum-zöldfülű

2015-07-29 13:03:10Kaptál 5604 gyöngyöt.
    2015-07-29 13:03:10Megszerezve: 1 x Predator.
    2015-07-29 13:03:10Kaptál 15204 TP-t (tapasztalatpontot).
    2015-07-29 13:03:10Megszerezve: 2802 x Sütőtök lőszer.
    Nekem megszereztem elsőre :)

12. $GOBLIN$HUN$

$GOBLIN$HUN$ Fórumlakó

Grt

Veloboy86HUN kedveli ezt.
  13. Tranyo

Tranyo Törzsjátékos

Lőszert oda kell képzelni vagy ezt hogy gondolták már megint ? Dobáljam meg kővel ehhhhh ne vicceljünk már emberek . . .

14. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

A kő lőszer az nem jó, arany lőszerrel nem lőheted, csak gyöngy lőszerrel. Abból viszont bármikor vásárolhatsz a kereskedőnél, piactéren, de akár a tengertérképen keresztül.

15. -.Franko.-

-.Franko.- Utánpótlás-írogató

Igen azokra a játékosra nem kell gondolni akinek nincs világító lőszere nem hát mert ott van rendelési oldalon,meg lehet mással is lőni,előző ilyen eventen a fekete piacon lehetett hozzá venni lőszert most semmit hát ehhez csak gratulálni tudok.

-morci- kedveli ezt.
  16. Spongee™

Spongee™ Rutinos

Aruba üstje,Ládák,Piactér.
    Nem tudom,szerintem ez elég sok vásárlási lehetőség,amiért nem kell fizetni.
    Az,hogy nem gondolkodsz előre,és ellövöd az elited, már nem a BP hibája.

Amúgy meg nagyon jó event,sokkal-sokkal régebb óta kellett volna már ilyen eseményeket csinálni,ahol meg lehet szerezni a régmúlt desingjeit.!
    Piros pont.

[DD] kedveli ezt.
  17. -.Franko.-

Aha mert fogadjunk te be táraztál tök lőszerből is :cool:

Đr.McKay kedveli ezt.
  18. Đr.McKay

Đr.McKay Junior szaki

Ládák*...nem ad, Piactér*...jelenleg nem elérhető! :) De mielőtt az lenne hogy a mi bajunk én gondolkodok előre csak nem úgy van az hogy...mért nem gondolkodsz...de amúgy annyira szeretlek titeket megmondó emberek...igazából ennyi erővel jelezhetnétek előre hogy mikor van event...:D "Vásárlási lehetőség amiért nem kell fizetni" Ki hallott már ilyet?? vásárlás amiért nem kell fizetni :DDD Értem én hogy te mire gondolsz de akkor had kössek bele én is a dolgokba :)
    2015-07-27 05:55:58Lőszer vásárlása: 1000000 x Világító lőszer -300'000 gyöngy

19. -.Franko.-

Igen aki egésznap gép előtt van tud erről gondolkodni,tudod másnak van munkája.

20. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Jelenleg a világító lőszerről van szó, ne keverj ide mást, mert még a világítót is betehetik, a töklőszerről nem is beszélve.
    Sőt, a világító lőszerről sokszor beszéltünk már. Szinte bármikor érkezhet egy Freedom event és mint tudjuk, az első 12 órájában nem elérhető a világító lőszer, tehát érdemes mindig annyi világító lőszert tartalékolni, hogy egy éjszakai és vagy délelőtti freedomozásra elég legyen. (ki mikor szokott játszani)