Visszajelzés Vitaszoba: Kalózok kupája - Óceáni bajnokok

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: SM_Brigant, témanyitás ideje: 10.6.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. SM_Brigant

SM_Brigant S-Moderator Team Seafight

Szia,

Tipp:
    a HMS Villám admirális egész jól adja a nemzetikhez képest.

Üdv,
    Brigant

2. Ducc[HIP]

Ducc[HIP] Haladó

Ahoj!
    Az atlantiszi elmerült nemzeti dizájnok sem akarnak potyogni:eek:
    Amíg fent már az összes meg van, lent alig pár db /3/.....

3. ĐROTUŁŁO

ĐROTUŁŁO Haladó

Hali!
    nem lehetne állitani az arányokon a hajóroncsokon????
    azért az durva hogy 100 roncsból sem ad villámcsapás ágyút....
    csak a süti meg a sárkánypor....na az van egy vagonnal....

4. norbi15

norbi15 Fórum-zöldfülű

Üdv!
    Nem lehetne valamit csinálni ezzel a Rok mappos admirálissal hogy ne csak az számítson bele a teljesítésbe ?? Mert nekem illetve gondolom én más embernek sincs ideje mindig azt csinálni és lehetne változtatni rajta hogy hozzáadni egy másik admirális sebzését is, Pl az atlantiszit mert akkor ugyan annyi esély lenne annak is akit éppen nem érdekel vagy épp nem csinálta a Rok mappot!! Köszönöm a megértést és a jelzést is ha megtennétek!!

sárkányos és bagiro22(hun) kedveli ezt.
  5. *~Gaby~*

*~Gaby~* Junior szaki

Sziasztok! Most komolyan nem ad semmi jutalmat ez a Gólfaló admi? Órákat vártunk rá, hogy megjelenjen (EU8) és semmit nem adott. Minek az 5% meg a 10%, hát nem 10 játékos lövi.

Utoljára szerkesztett: 23.6.26, 18:13
    sárkányos kedveli ezt.
  6. sárkányos

sárkányos Fórum hercege

Jó neked !! Én nem is láttam még:)