Visszajelzés Vitaszoba: Kalózok Kupájának hagyatéka

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: SM_Aura, témanyitás ideje: 12.6.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. ░pityesz░

  ░pityesz░ Törzsjátékos

  Sziasztok!
  Olyan kérdésem lenne, hogy ezt az eladási/vételi limitet nem lehetne külön szedni ??o_Oo_O https://prnt.sc/u00ZLNJdB-ng . . Mert eléggé kevés a vétel/eladási korlát..Továbbá, nem lenne rossz, ha külön vennék a kettőt akkor talán értelme is lenne..:cool::cool: Illetve lehetne jelezni, hogy egy kis átkozott lelket betenni a nagy vagy akár a kis hajókba is, TOPP vagy épp bizonyos százalék élet lelövés után kapni..:rolleyes: Mert a Ritka darabok nem olcsóak nem beszélve a Bámulatosokról..:cool::cool:
  Köszönöm, ha ezeket a kéréseket/észrevételek továbbitanátok! ;)
  Jó játékot! ;)
   
 2. Ducc[HIP]

  Ducc[HIP] Aktív író

  Ahoj, érdeklődnék hogy a kalózjutalomba lévő 0 ékköves SS vip VII-es gyöngy ára véletlenül nem elírás? 85,5 milla gyöngy semmi ékkőért igencsak heroin árba van!:D
   
 3. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Ahoj!
  Kérdeztük, mivel mi is meglepődtünk, de azt a választ kaptuk, hogy ennyi...
   
 4. Nickholas

  Nickholas Junior szaki

  Nem azért de dobálhatná sűrűbben is a kirakós darabokat. 100 hajóból kaptam idáig 1-szer
   
  Naksi és Ducc[HIP] kedveli ezt.
 5. Ducc[HIP]

  Ducc[HIP] Aktív író

  Igen jó volna valamit kezdenének a dobási eséllyel, nekem már meg van az összes gyakori gondoltam majd jobban jönnek így a ritkák, meg bámulatosak, de nem, ritka kb napi 1-2, bámulatost inkább hagyjuk. Aztán itt vannak a 2. szakasz ismétlődős küldik is, na azok is mit adnak? Gyakorit...... Ha nem is növelnek az esélyeken, legalább tolják meg az eventet kb nyár végéig talán addigra össze lehet szedni az összes részt!:D
   
  Naksi és sárkányos kedveli ezt.
 6. §sombrero§(WFA)(MSZ)

  §sombrero§(WFA)(MSZ) Aktív író

  Üdv! nekem el veszett 200 zsetonom! Volt 300, de egyik nap abból 100.-at rá tettem egy csapatra ami döntetlen lett, így elveszett a 100 zseton! De nincs meg a 200 ami maradt! Pár napja szóvá is tettem ezt, de senki se reagált rá! :( nagyon kellemetlen az, hogy most mit csináljak? Azt gondoltam valami hiba ez, és vissza áll ,és ott lesz a zseton, de nem nincs meg! Alig lehet zsetont szerezni, főleg úgy, hogy le kellene Atlantiszra menni, nekem se időm nincs, és hajóm sincs ott, most az aki nem tud lemenni elveszik a lehetőséget tőle, de egyik ismerősöm aki lent szokott lenni, azt mondja borzalmasan keveset lehet szerezni, és ez a átkozott lelkekkel is így van! Ha ezen nem lesz változtatás ez a event el van rontva, ezek miatt haladni se lehet!
   
 7. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Ahoj!
  Rossz helyen tetted szóvá. Szerinted nekem mit kellene ezzel kezdenem? Már párszor írtam, csak fórumon vagyok, nem látok senki hajójába. Abban sem lehetek biztos, hogy "eltűnt", nem tudom ellenőrizni!
  Köszönöm megértésedet!
   
 8. Tamika22

  Tamika22 Junior szaki

  szia Aura! jó lenne ha jeleznéd hogy rengeteg progis hajó van a tengeren !Kéne egy szürés mert egy npc nemtudok úgy kilöni hogy ne jöjjön rá egy progis hajó!!jeleznéd kérlek szépen!!
   
  Kezdet93, BLUEBERRY1, Naksi és 2 más kedveli ezt.
 9. Naksi

  Naksi Fórum bárója

  Sziasztok mindenkinek! Felvettem a próbát, hogy lőj ki 15db 2024 Belgium stb. már másfél órája keresem őket, de nincsen sehol . :( Akkor hol vannak? Köszönöm.
   
  sárkányos kedveli ezt.
 10. AngyalBandi

  AngyalBandi Utánpótlás-írogató

  Arany szabadrúgás rúgó hol található?
   
  Naksi kedveli ezt.
 11. ҜΞĢŁΞ√เζђ

  ҜΞĢŁΞ√เζђ Utánpótlás-írogató

  Sziasztok,
  Akármikor nézem, nem lehet kereskedni a kirakós darabokkal. Sem eladni, sem venni. Egyszer elcsíptem 5 másodpercig működött. Olvastam, hogy bizonyos napi darabszámot engedtek. Ha ez így igaz, a játék értelmetlen. Kérlek tegyétek lehetővé, hogy lehessen használni a piacot.
  köszi
   
  sárkányos kedveli ezt.
 12. Ducc[HIP]

  Ducc[HIP] Aktív író

  Ahoj, szeretnék érdeklődni hogy a Mélytengeri Csatár, Ellenséges Szabadrúgó leírás szerint tartalmazna szolón, illetve platon érmét, de én még belőlük nem kaptam egy darabot sem csak event kódokból.... A 4. és egyben az event utolsó szakasza ma indult el és ezek az npck még most sem adnak érméket, vagy olyan sűrűn van benne mint a fentiekben a bámulatos kirakós darabok?
   
 13. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Ahoj!
  Elnézést kérek mindenkitől! Eredetileg adott volna, legalábbis az volt az ismertetőben, közben küldték a módosításokat, és véletlenül kihagytam, nem töröltem a Mélytengeri Csatár, Ellenséges Szabadrúgó eventhajók jutalmának leírásából. Sajnálom! :(
   
 14. Ducc[HIP]

  Ducc[HIP] Aktív író

  Tehát akkor szolónt, és platont csak az "Az Országos napi rangsor" adhat? Egyébként az melyik fülecske az esemény táblán belül mert nekem nem akar szemet szúrni....
   
 15. sárkányos

  sárkányos Fórumelemző

  Szép estét szeretném + kérdezni hogy a katalitikus csillag mire jó köszönöm!! UI: és hol találom?
   
 16. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Igen, sajnos csak az országos napi rangsorból lehet szerezni.
  Még nekem sem szúrja, nem volt szerencsém hozzá, de amint megtudom, írni fogom. Esetleg, ha valaki pontosan tudja, megoszthatja velünk, köszönöm!
  A katalizátorkamrában tudod használni. A Tárgyfejlesztés ablakában az utolsó fülön találod.
   
  sárkányos kedveli ezt.
 17. xSZIBILx(HUN)

  xSZIBILx(HUN) Aktív író

  Sziasztok! ezt az Arany szabadrúgót hol lehet meg találni,segítenétek,előre is köszönöm :)
   
 18. bnor

  bnor Törzsjátékos

  Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy hogy lehet az, hogy a Lőj a zsákmányért csoportos térképen különböző jutalmakat ad a játékosoknak. Akivel fent voltam, az kapott a végén ikertérképet, én nem. Nagyon sokszor voltam fent, de egyet sem kaptam még. Ő már legalább 6-ot kapott. Értem, hogy szerencse kérdése, de most együtt voltunk fent. Csak érdekelne. Köszönöm ha válaszolsz.
   
  Naksi kedveli ezt.
 19. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Ahoj!

  Az Arany Szabadrúgó 5-54. térképeken véletlenszerűen jelenik meg, ha minden igaz a mellette lévő térképeken kiírja a megjelenését.

  Sajnálom, ezt nem sikerült kiderítenem, esetleg ha valaki biztosat tud, ne tartsa magában, köszönjük!
   
 20. bnor

  bnor Törzsjátékos

  Köszönöm, megkérdezem a supportot is.