Visszajelzés Vitaszoba: Kalózurak

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: SM_Aura, témanyitás ideje: 27.7.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Ide írjátok meg javaslataitokat a Kalózurak eseménnyel kapcsolatban.
  DE: Kérlek Benneteket, hogy ügyeljetek arra, hogy hogyan és mit is írtok.
  Mielőtt a postotokat elkülditek, olvassátok át a leírtakat még egyszer:

  • Mit is írtam
  • Érthető -e amit írtam
  • Ugyanezt merném -e szemtől-szembe mondani egy barátomnak, családtagomnak, játékostársamnak
  • Amit leírtam megfelel-e a fórumszabályzatnak...
  A Seafight csapata

  Azokat a hozzászólásokat, amelyek nem a témához tartoznak figyelmeztetés nélkül töröljük!
   
 2. Matt_is_GreatAgain

  Matt_is_GreatAgain Utánpótlás-írogató

  Az eventhez tartozó csomagok lennének a beharangozott finomságok? Remélem utána számol mindenki mert jó nagy átverés az összes.
   
  sárkányos kedveli ezt.
 3. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Ahoj!
  Nem igazán értem a problémádat. Jelenleg még csak a lőszereket látom bent piacon. Jó, nem szeretjük, ha korlátozott, de azért ez egy rövid event, + az npc-kből lehet kicsit gyűjtögetni. Ezen kívül, nem láttam ilyen beharangozó részt az event közleményében.
  Ahol ilyenről lehet olvasni, az a Belépési problémák miatti kompenzáció..., sajnálatos, ha az valakinek nem tetszik. Az átverést ebben nem látom sehol.
   
 4. Matt_is_GreatAgain

  Matt_is_GreatAgain Utánpótlás-írogató

  A kompenzációs csomag tetszett, de ne csináljunk úgy, mintha az egész csomag ingyé' a zsebembe lett volna nyomva, hiszen annak 80%-val rendelkeztem korábban is, éppen csak használni nem tudtam, de kompenzálták ez a lényeg, ezeket javarészt pénzé' szereztem be. Köszönöm szépen örültem, ez így volt igazságos.
  Visszatérve az eredeti hozzászólásomhoz, erre gondoltam: "A következő egy-két napon belül exkluzív játékon belüli finomságokat kaptok, amelyek segítenek a küldetésben, és javítják a játékélményt." Ha ez csak a kompenzációs csomagból állt, akkor elnézést. Ettől függetlenül ezek a csomagok túl vannak árazva, és nagyon sok fölösleges dologgal, ki használ tűzvihar ágyút, a mai metában, vagy máshogy kérdem, kinek van rá szüksége? Tennének bele ehelyett bővítményeket, de pusztán azért, hogy meg legyen a csomagnak az ára, már-már pofátlanul kihasználják a játékosokat, nekem csak a nagyúr ágyú kell, és sokaknak is többnyire az a fontos, és ezzel visszaélnek.
   
  sárkányos kedveli ezt.
 5. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Senki nem csinált úgy, ha olvastad a közleményeket, a történtekért elnézést kértek, stb., bár a kialakult helyzetről ők sem tehettek.
  Igen, a kompenzációnál olvashattál finomságokról, arra utaltak, pontosan a A boldog hétvége csomagnál. Ne ragozzuk, felesleges.
  A csomagokra és a véleményedre térjünk rá, ejtenék pár szót, miután én is látom már bent. A tűzvihar ágyút feltételezem a magok miatt tették bele, vannak, akik igényt tartanak rá. Az hogy neked ezek nem tetsző csomagok, az egy dolog, de biztos felmérik az igényeket, mielőtt bármelyik csomagot összeállítják. Tudod..., kinek mi a fontos. Lehet másoknak már nem kell a nagyúr ágyú (bár ez is van benne), sem bővítmény, nem tudhatjuk.
  Ha nekem nem tetszik egy csomag tartalma, vagy sokallom érte azt az árat, amit kérnek, nem veszem meg. Több szót ez sem érdemel.
   
 6. Naksi

  Naksi Fórum hercege

  Sziasztok mindenkinek! Ázsiai szerveren játszom, és nálam a üreges lőszert nem érzékeli a rendszer, annyira keveset lövök vele, hogy van mikor még 100.000 sem :( Lehetne ez ellen tenni valamit? Köszönöm.
   
 7. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Ahoj!

  Az üreges lőszer nem elit lőszer, hatalmasat nem sebez vele senki. Az üreges úrra 661 (nem admirális) ágyúval nagyjából 105000 (szórást ér figyelembe venni) a saját sebzésem, nyilván a többit nem sorolnám fel, ékkövek stb. Ez ellen annyit tudunk mi magunk tenni, hogy nem üregessel lőjük, ha kicsit nagyobbat szeretnénk rá sebezni.
   
  §sombrero§(WFA)(MSZ) kedveli ezt.
 8. sárkányos

  sárkányos Rutinos

  Szép Napot!! Csak Gratulálni szeretnék a BP-nek ahogy lövöm a Szellem urat úgy növekszik vissza az élete!!Bravó.
   
 9. #big-ben#

  #big-ben# Haladó

  eu7 ugyszintén 30 perce lóvőm és még mindig full a hp-ja
   
 10. _Jutka_[₩ΛŁ]

  _Jutka_[₩ΛŁ] Járnitanuló

  Sziasztok!A Szellem Úr elég sokat javít vissza.Kb 28milliot lőttem le és vissza ment az élete ennyivel. Így elég rossz lelőni. most ketten lőjük és nem haladunk sehová.mindig vissza ugrik fúl életre.
   
  sárkányos kedveli ezt.
 11. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Ahoj!

  Jelezve, de sajnos hétvége lévén nem tudom, lesz-e módosítva.:(
   
 12. Ducc[HIP]

  Ducc[HIP] Aktív író

  Szerintem senki sem bánná ha holnap egy utalvány kódban jóvá írnák mindenkinek a dizit, mivel délben vége az eventnek!:D
   
  sárkányos kedveli ezt.
 13. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Erre nem számítanék a helyedben.:) Egyébként így sem lehetetlen megszerezni, csak nem egyedül kell lőni. Két hajó (mondjuk nem a legkisebbek) ki tudja lőni, nyilván őrszem sem árt, és idő, lőszer. Nekem sikerült megszerezni, a legelső adta. Mástól is hallottam. Mondjuk az utolsó lövésre előfordulhat, hogy egy potyázó viszi, de ez megszokott már.
   

Az oldal megosztása