Visszajelzés Vitaszoba: Kalüpszó bosszúja 2017

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: Esi, témanyitás ideje: 20.2.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. levlevliva™

levlevliva™ Utánpótlás-írogató

Na és még van sokszor 10 óra... ráadásul hidd el eltelik 2-3 nap és már a kutya nem fogja szedni a rakományokat... :)

2. NagyGiba.hu

NagyGiba.hu Fórum ismerője

Szerintem is jogos a hőbörgés, ugyanis a próbák egymásra épülnek, tehát aki az elején önhibáján kívül nem tudja teljesíteni a próbákat, az bizony hátrányba kerül.
    Sajna a többi map rakományait is 22/1-re dobja a rendszer valamiért....
    Bízzunk benne, hogy a hiba csak átmeneti és az illetékesek időben kijavítják.

†Knight_Rider† kedveli ezt.
  3. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Valótlant azért ne állítsunk. Párat sikerült felvennem, de azt nem 22/1-en. Bár nekem az a próbám nem fut, egyenlőre az eventes feladatokat hanyagolnom kell, de nagyjából 6-ot felszedtem, és mást is láttam felvenni párat. Van az, csak kevés, és van ahol többen vannak, ott nehezebben találtok. Tavaly ugyanez a történet volt, akkor sem lehetett könnyen találni.

4. |Noisecontrollers|

|Noisecontrollers| Járnitanuló

Üdv. Én értem, amit írsz, de ezt senki nem garantálja, mivel nem írják le előre melyik npc-nek mennyi élete lesz és mennyit gyöngyöt fog adni. Nem lehet kiszámolni, hogy pontosan mit is éri meg. Ez csak egy feltételezés részedről, ami vagy beválik, vagy nem, és én nem kockáztatok. ;)

Ízlések és pofonok. Nekem nem tetszik egyik se. :p Viszont felcsiszolni szerintem nem éri meg, mert ilyen kicsi kövekből több száz kéne, hogy egy használható követ csiszoljak. :D

Nem véletlen. :)

Mint azt te is olvashattad, az utolsó próbákat mindennap meg lehet csinálni, így ha késel a próbák teljesítésével, akkor veszíted azt amit naponta kapnál (ki tudja mi van az utolsó próbában? talán vudu ágyú?). Minél később sikerül teljesíteni a próbákat, annál kevesebb napi-event küldetést lehet teljesíteni, és nyilván annál kevesebb jutalomban részesülünk. :(
    13 nap áll rendelkezésre a semmire. Ha tetszik neked, nyugodtan csináld, de veled ellentétben sokunknak ne tetszik.

Sok sikert neked is. :)

tsillagh kedveli ezt.
  5. °°Máté°°

°°Máté°° Törzsjátékos

Az sem lenne hátrány, ha működne a feketepiac.......

6. NagyGiba.hu

NagyGiba.hu Fórum ismerője

Kedves Héra!
    Én nem szoktam valótlant állítani. Ugye eredetileg 22/1-en a rakományok nem adtak kristályt.
    2017-02-22 12:31:54
    Megszerezve: 2 x Kristály.
    2017-02-22 12:31:53
    2017-02-22 12:31:47
    2017-02-22 12:31:43
    2017-02-22 12:31:39
    2017-02-22 12:31:36
    Megszerezve: 2 x Kézifegyver.
    2017-02-22 12:31:33
    2017-02-22 12:31:29
    2017-02-22 12:31:26
    Megszerezve: 2 x Tőr.
    2017-02-22 12:31:22
    Kb. fél perc alatt kapkodtam fel őket, lent meg fél óra alatt egyet sem találtam.

Vadász82 kedveli ezt.
  7. FM_Héra

Az lehetséges, hogy oda több került, mint kellett volna, az tényleges hiba. Ettől függetlenül máshol is lehetett találni, ebben biztos vagyok.

8. AleX.86

AleX.86 Utánpótlás-írogató

csak közel sem annyit!!!

9. -T-MGabi

-T-MGabi Utánpótlás-írogató

Kedves Héra
    Megkérdezném,hogy voltál lenti mappokon,mert ott szinte lehetetlen rakomány tárgyat találni.Viszont a fenti mappokra 22/1 stb ott meg 10 percnként vagy 30 db van.Kérdezem jelezték egyáltalán ezt a hibát,mert így a kishajóknak csak szenvedés a próbát megcsinálni !!!!

10. FM_Héra

Tavaly sem volt több, elég hosszú ideig keresgéltem, mire megcsináltam a próbát. Most nem azzal foglalkozok, hogy keresgéljem a rakományt, nekem más próbám van, csak akkor veszem fel, ha véletlenül utamba kerül. Ha hiba van, akkor valószínűleg az, ha fenti mappokon sok van.

11. -T-MGabi

Tavaly a kishajók jobban tudták megcsinálni a próbát ennyit nem kellet küszködni vele.Kérdezem akkor a nagyobb hajóknak más próbái vannak akkor a fenti mappokra minek dobál 20 db-ot mikor a kicsiknek is kellene.Nem vitatkozni akarok.A véleményemet mondom el . Vagy az a cél,hogy hadják abba,mert elmegy a kedvük az egész játéktól ?Ha nem tudja a próbát megcsinálni,mert nincs 8 óra lehetősége itt ülni a gépnél kb talán össze tudja szedni ennyi idő alatt a 10 db rakományt. Jelezni kellene ,hogy ez így nem igazságos és nem azzal hárítani,hogy más próbáid vannak.Nekem is vannak és mégis sajnálom őket. Kérem jelezzétek a hibát köszönöm !!

**Patrik** kedveli ezt.
  12. FM_Héra

Ne gondold, hogy nem lett jelezve. Semmi köze ahhoz, hogy nekem más próbám van, azt azért írtam, most nem keresgélem, mégis találtam, ne keverjük a dolgokat.;)

13. -T-MGabi

Ha viszont jelezve lett mikor csinálják meg 4-en keressük a kicsi hajóknak különbőző mappokon és mégsem találjuk ?A tegnapit sem tudták megcsinálni,mert nem volt rakomány.Ezzel hátrányba kerülnek s mivel nem tudjuk mi a próba vége akár lehet ágyú is vagy más akkor ők ne kapják meg mert a fenti mappokra jelen pillanatban nem tudnak felmenni ? Akkor ez lehet diszkrimináció is . Azt szeretnénk,hogy fejlődjenek,de így hogyan ? Majd az event 2. részében mikor gyöngyöt gyüjtenének a fejlődéshez jönnek majd a nagy hajók és lelővik őket.Tehát ismét nem tud majd fejlődni. Röviden ennyi és ezzel én zárom is a dolgot. Köszönöm

14. Naksi

Naksi Fórum bárója

szia ! Nem is lehet találni sehol sem rakományt! Mindent bejártam az összes térképet sok sok idő de semmit se találtam és ezzel sokan mások is így vannak!

15. Buvár=Kund

Buvár=Kund Utánpótlás-írogató

Kár szépíteni! Próba akár ne is lenne, a többi meg nokedli. Nem véletlenül csökken a létszám és kínos a chat. Mélyrepülés régóta már a legtöbb event.

Naksi és |Noisecontrollers| kedveli ezt.
  16. luffy

luffy Járnitanuló

rakományt probáltátok 22/1 en is? ott több száz van. valamit nem olvastok el, ott a biblia.

17. †Knight_Rider†

†Knight_Rider† Fórum veteránja

Ezt nem gondoltad át. 15-ös szinttel hogy menjek oda, meg a többi ilyen nagyságú játékos? Szép volt... :D

18. Keeflee

Keeflee Utánpótlás-írogató

Ahhoz be kéne tudni lépni a tengerre :)

†Knight_Rider† kedveli ezt.
  19. Csaba84(HUN)

Csaba84(HUN) Aktív író

Egyre jobb lessz az event,Ody-nak 2millával több élet és még a jutalmán sem emelte,gratula a fejlesztőknek.

Vadász82 és Naksi kedveli ezt.
  20. Manoka87(HUN)

Manoka87(HUN) Utánpótlás-írogató

Ahelyet hogy javitanák még rontanak rajta miért nem lehet valamit normálisan betenni elkezdeni gratulálok ismét :-(

Vadász82 és Naksi kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.