Vitaszoba: Karácsonyi veszedelem

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: SM_Aura, témanyitás ideje: 29.11.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. BLUEBERRY1

BLUEBERRY1 Fórum-zöldfülű

egyet értek nem beszélve a hajódról amit eddig építettél vettél semmi haszna bent a térképen

2. Tamika22

Tamika22 Aktív író

reggel restart ota elértem ezta szintet ben azuj eventérképen gratulálok a fejlesztöknek ehez nagy tudás és értelem kellet!mértnem engedik meg mindenkinek hogy a saját épitett hajójával csinálja a eventet mivel ez igy kilodás idegölö most 11.24 perc van gondolkogyon már el aki ezt kitalálta **** MODERÁLVA*** hogy kehet ezt igy teljesiteni?nem is mondom hogy a piacon meg ajándékdoboz azért vásárolni lehetetlen mert mire ki huzom a tehetségeket vége az eventnek !még 2szintig se tudtam fejleszteni az enbereket amik adják a bonuszt hogy végig lehesen támadni a szinteket de az npc azok aztán lönek jó nagyokat meg gyorsak is ez igy nem játék hanem idegölö !ez a játék nem jóbb hanem egyre rosszab!!!!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 12.12.24
    sárkányos és BLUEBERRY1 kedveli ezt.
  3. ๖YX

๖YX Fórum-zöldfülű

Sziasztok
    Nem lehetne valamit változtatni az event új szakaszán mert eléggé idegesítő hogy..
    1 Nem lehet javítani ott fent
    2 Amit fejlesztek a hajómon ajándékdobozért az ki be lépés után elvész
    3 Továbbá kevés a jutalom is illetve a hullámok is eléggé nehezek már 4 után kb
    Arról nem is beszélve hogy a tárgyakat/dolgokat a piacon mire összegyűjti az ember az nem 1-2 nap pláne ugy hogy 0 fejlesztés nélkül lehetetlen gyűteni is de mindegy...
    Ezen nem változtatnak vagy jelzik akkor event ezen része jópár embernek kimarad...
    További szép napot! ;)
    ๖YX

sárkányos, kecsó és Ducc[HIP] kedveli ezt.
  4. Ducc[HIP]

Ducc[HIP] Haladó

Ahoj, ezen a csodálatos kazamata térképen nem jegyzi meg a rendszer a saját hajódra húzott szinteket!:mad: Gondoltam tartok egy kis pihenőt ki léptem, pihenő után belépek hogy folytatom erre eltűntek a saját fejlesztéseim! Védelem már 3as, töltés, sebzés 2es szinten volt és eltűntek se jóváírva a teljes ára vagy csak legalább a fele, de semmi! Viszont a segítőké megmaradtak 1-es szinten de azok olyan gyengék hogy szinte semmire sem megyek velük! Ebben az elkerülés védelembe láttam reményt, fantáziát de így hogy eltűnik az egész teljesíthetetlen! Pedig 3as szinten a kis npck már csak 50k körül karcoltak! Szóval ezt nem ártana sürgősen javítani hogy megmaradjanak a saját fejlesztéseink mert úgy még talán teljesíthető volna ez az új szakasz, igaz így is csak rengeteg idő befektetéssel, tehát én még a jutalmakon is emelnék hogy könnyebb dolgunk legyen valamennyivel!

sárkányos kedveli ezt.
  5. SM_Aura

SM_Aura S-Moderator Team Seafight

Ahoj!

A véleményeiteket továbbítom, de azért megjegyezném, hogy az ismertetőben le van írva ez is:

Ducc[HIP] kedveli ezt.
  6. ░pityesz░

░pityesz░ Törzsjátékos

Aha, és aki munkahelyen csinálja az eventet mert van ideje, illetve jön egy véletlen szerver leállás vagy épp kidobja a szerver valami oknál fogva, (Mert ilyenre volt már példa) akkor utána miújság van ??? Amit addig fejlesztett az így SUTTYY elvész ??o_Oo_O Mire összeszeded a 3 alkalmat továbbra is gyüjtened kell a dolgokat a piacra is, hogy megtudd venni a dolgokat, de mindegy, nem beszélve arról, hogy alig adnak az npc-k jutalmat..:cool::cool:

sárkányos, kecsó és Ducc[HIP] kedveli ezt.
  7. Tamika22

Tamika22 Aktív író

na pont most van ilyen probléma hogy nem mozdul a hajo és ugy lö ki az npc hogy semi közöm a játékhoz ezt kompenzálják majd az okos fejlesztök Aura??? bent a event mappon XD erre a kérdésre meg még tese tudod a választ!?

8. #big-ben#

#big-ben# Törekvő

olyam jo lett a restart hogy mostmár nem lehet bemenni akazamatába

9. alex.1970

alex.1970 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Nem találom hol lehet belépni a kazamatákba

10. P.O.D

P.O.D Fórum-zöldfülű

Nem engedi megvenni a kazamata térképet sem, pedig bőven van 500 kalácsom. "Vagy nem áll rendelkezésedre elegendő fizetőeszköz, vagy már a maximális mennyiség van a birtokodban...

11. SM_Aura

Ahoj!
    Tárgyak aktiválása (csillag menü) menüben a Kazamata kalauzra kell kattintani.
    Valószínűleg próbából már megszerezted.

12. ҜΞĢŁΞ√เζђ

ҜΞĢŁΞ√เζђ Utánpótlás-írogató

Hát az a véleményem, hogy ez egy nagyon elrontott event. Túlbonyolított katyvasz az egész. Az a valahol, ahol lehet lőni valamit ami majd ad ajándékdobozt nem tudom hol van hogyan érhető el. Biztos ha elolvasnám az a hosszú leírást benne van, de lehet nincs. Még neki is álltam volna, amikor itt sokan leírták, hogy sok energia befektetésével sem ad semmi érdemlegeset. Most épp színes cukorkát kell szerezzek, amit úgy tűnik egy hajó ad. Na ez lényegében nincs a vízen. Nyugalom, azért 1db találtam. Végiglőttem, nem azt adott. Viszont ez legalább adott messziről is jól látható mértékű dolgokat. Nem úgy, mint az Ünnepi Szellem. Az ki, miért lövi? Se TP, se gyöngy, se mézi. Annyi életért ilyen kevés jutalom...atya ég! Elkeserítő. Kérlek szóljatok a fejlesztőknek, hogy a kevesebb néha több! Engedjék gyűjtögetni a játékosokat! Gyűjtögetni, ne szenvedni! Az event minőségét még az is mutatja, hogy alig van játékos. Még a botokat sem futtatják XD Mindezt csak a visszajelzés miatt írom.

Utoljára szerkesztett: 13.12.24
    sárkányos, sokares és Naksi kedveli ezt.
  13. Naksi

Naksi Fórum bárója

Sziasztok mindenkinek! Ugye vannak azok a hajók aminek 850 ezer a életük ,azokat mind a két hajót kilőttem , és nem adta meg azt a rózsát, azért ezen lehetne változtatni, hogy a ember küzd, és nem kis ideje megy rá, és akkor még le se lehet adni a próbát. Nem vagyok megelégedve, és csalodott is vagyok! Azt sem értem mikor a hajókat több percen át löttem , és elmentem a hajoktól, de online voltam, és miért nem kaptam semmit se belőlük? nekem ez fura! Mindenkinek további jó játékot kívánok!

§sombrero§(WFA)(MSZ) kedveli ezt.
  14. ferkó19722

ferkó19722 Járnitanuló

1. 4. próba: "Confronting Shadows" – Elérhető 12.15. déltől (szerveridő)
      • Feloldja a feketepiac 4. kategóriáját.
      • Én nem kaptam ma új próbát

15. SM_Aura

Ahoj!

Megkérnélek, hogy teljes főoldalas ki-belépés után nézd meg még egyszer! Nálam bent van, Szemben az árnyakkal a próba neve.

16. ferkó19722

ferkó19722 Járnitanuló

Szia, nincs Scrooge-nál csak a 3 ismétlő próba ma is.

17. FM_Brigant

FM_Brigant Moderator Team Seafight

Szia,

az új próbák (4. és majd 5. illetve az ismételhető) a kazamata térképen lévő Scrooge-nál (lesz) elérhető, mivel a kazamatához tartozó eddigi 3 db próba bővítését tartalmazza.
    Ott keresd őket, ne a normál kikötőben.

Üdv,
    Brigant

ferkó19722 kedveli ezt.
  18. **M.I.L.Á.N**

**M.I.L.Á.N** Aktív író

Üdv honnan lehet szerezni karácsonyi emlék tárgyat?

19. SM_Aura

Ahoj!

Az esemény ismertetőjében le van írva, ahonnan idézem, de ajánlom a teljes ismertető elolvasását!:)

20. #big-ben#

#big-ben# Törekvő

sziasztok a fekete előőrs semmilyen jutalmat nem ad