Vitaszoba: Kegyelemdöfés

Kategória: 'Archív: Kalóztanya', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 14.5.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Ide várjuk visszajelzéseiteket a Kegyelemdöfés esemény témával kapcsolatban.

DE: Kérlek Benneteket, hogy ügyeljetek arra, hogy hogyan és mit is írtok.

• Mielőtt a postotokat elkülditek, olvassátok át a leírtakat mégegyszer:
    • Mit is írtam
    • Érthető -e amit írtam
    • Ugyanezt merném -e szemtől-szembe mondani egy barátomnak, családtagomnak, játékostársamnak
    • Amit leírtam megfelel-e a fórumszabályzatnak....
    A Seafight csapata

Azokat a hozzászólásokat, amelyek nem a témához tartoznak figyelmeztetés nélkül töröljük!

2. _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_

_*VILLÁM-PVP-{HUN}*_ Fórumprofi

Várom már hogy mi fog kisülni ebből..:D

3. Jónak igérkezik merélem nem okoz csalódást :rolleyes::D:p;):rolleyes::D

4. Fórumos

Fórumos Utánpótlás-írogató

Ezek is szinthez lesznek kötve mint a roncsok?

5. levente.08.hu

levente.08.hu Aktív író

Ha nem minuszos az màr jo..;

6. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Szerintem, ha szinthez lennének kötve akkor le lett volna írva...

Jónak ígérkezik az event és határozottan sok információt tartalmaz a GY.I.K. is. ;)

[DD] kedveli ezt.
  7. fityes{HUN}

fityes{HUN} Járnitanuló

Sziasztok.
    Szerintem a jutalom rosszul lett leirva. A 11-100. helyezet valoban csak 5.000 golyot kap, amikor a 101-200. hely 15.000 kap??? Nem 50.000 golyo jarna a 11-100. helynek?

8. $GOBLIN$HUN$

$GOBLIN$HUN$ Fórumlakó

:DNa megint lesz fagyás rendesen:D

Spongee™ kedveli ezt.
  9. messor

messor Junior szaki

én arra lennék kíváncsi hogy a nagy teknős mit ad

10. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Ha megnézed a 200-300 között már 15 000... még több, de a többi jutalom kevesebb.

Le van írva az ismertetőben

11. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Ezt adja:
    vagy

12. Maszkalozokni™

Maszkalozokni™ Járnitanuló

kevés mappon lesz eventlövés..azaz kevés emberre fog jutni jutalom...a duplájára kellen emelni a mappok számát ahol lőni lehet majd az eventet - lásd az előző evnteket ahol Ugyanez volt az induló szisztéma és NEM jött be..(

"Milyen jutalmakat adnak az event NPC-k?

Teknősvadászoktól tapasztalatpontot, gyöngyöt és ragyogó lelkeket lehet szerezni, a Harapós teknősök pedig tapasztalatpontot, elátkozott lelkeket és néha páncéltörő lőszert adnak. A jutalmak mindkét NPC-nél attól függnek, hogy mennyi sebzést okoztatok." -

úristen..a TAPASZPONTOK helyett nem lehetne értelmesebb ajándékot betenni? 25 ezres vagy 50 ezres vudu amukett, vigyázó szem, teleport, vérszomj stb..

josz(H) kedveli ezt.
  13. Spongee™

Spongee™ Rutinos

Még a végén FM leszel..:cool:

14. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Event NPC minden mapon lesz, a Cassiopeia az ami 4 mapon lesz megtalálható...

Igyekszik az ember. Már csak azt várom, hogy DD felkérjen. :D :p

15. *_Lacika_*

*_Lacika_* Utánpótlás-írogató

Sziasztok nekem csak 1 kérdésem lenne, hogy stimm hogy a Cassiopeia első 100-200-300 gamernek stb mit ad de mi a helyzet azokal akik ebbe nincsenek benne azok ha lövik mit kapnak ? Mert erről nem nagyon olvastam vagy el kerülte a figyelmem

16. Prin©eѕ

Prin©eѕ Járnitanuló

Szia
    Össze kell fognotok a szervereteken játszó többi játékossal ahhoz, hogy legyőzhessétek Cassiopeiát, és a lehető legnagyobb sebzést okozzátok neki. Cassiopeiát ugyan nem ölhetitek meg, de annál nagyobb a zsákmány, minél több sebzést okoztatok a szörnynek! Mivel nem lehet elsüllyeszteni nincs jutalom csak amit a rangsorban elérsz az után :cool:

17. Spongee™

Spongee™ Rutinos

Hihetetlenek vagytok..elindul még idén azaz event??????

18. $GOBLIN$HUN$

$GOBLIN$HUN$ Fórumlakó

Még mindig dolgozunk a hibák javításán, ezért az esemény indulását 16:00-ra toljuk.:D:D:D:D:D:D

19. Én csak annyit szeretnék kérdezni ha már délben nem sikerült az eventet elindítani nem lehetne 18 00-ra átrakni az event kezdetét? 16 00-ra masszórhöz kell mennem:))

$GOBLIN$HUN$ és -Achilles02- kedveli ezt.
  20. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Sziasztok

Kis türelmet, ha végre elindul 2 hétig élvezhetitek, ezen a pár órán nem múlik semmi.

tünde(H) kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.