Vitaszoba: Kegyelemdöfés

Kategória: 'Archív: Kalóztanya', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 14.5.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. $GOBLIN$HUN$

$GOBLIN$HUN$ Fórumlakó

És ma:
    2014-05-20 05:58:12
    Megszerezve: 3 x Ragyogó lelkek.
    Kaptál 30000 aranyat.
    30'000 arany
    Kaptál 5000 TP-t (tapasztalatpontot).
    Megszerezve: 2500 x Páncéltörő lőszer.

2. *_Lacika_*

*_Lacika_* Utánpótlás-írogató

Én türelmes ember vagyok de ez már cink persze ha nem lőjük meg a napit akkor a harapósokal roskadásig vanak a mapok de mikor meg meg lőjük 1 szem Vadászt sem látni és ezt a ranglistán is észre lehet venni valamit nagyon el rontotak itt meg hát 1K életel viszik csak le a tojásokat szerintem nem ez volt fórumra írva mikor kezdődött az event mi lesz ég itt 10k lélek lesz 1 dizi ? .

3. Saracen

Saracen Kivételes tehetség

Az eventnek lesz második része is?

4. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

Nem

5. Tranyo

Tranyo Törzsjátékos

Ahoj Kalózok!

A tervek szerint hamarosan szinkronizáljuk a szervereket. Javítjuk az event NPCk-t, és ládák hibáját. Továbbá növeljük a Teknős vadászok, Sárkányteknősfészkek, és event ládák számát, mikor a Cassiopeia hatalma aktív. A Harapós teknősök száma nem fog változni.

A Seafight csapata.

Ez mind szep es jo de a ( hamarosan ) azt pontositani kene ^^

6. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia Tranyo,

Ne legyél már ennyire türelmetlen :p

7. 义☠N€ЯØ®™☠义

义☠N€ЯØ®™☠义 Fórum-zöldfülű

Tisztelt illetékes! Jelezni szeretném, hogy olyan jól sikerült az event NPC darabszámának stabilizálása, Hogy 12:00 óta stabilan egy sincs egyik mapon sem.

8. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szerintem még nem volt se szinkronizálás sem restart, így csodát ne várj.

9. levente.08.hu

levente.08.hu Aktív író

DD,Cassiopeia hatalma aktív immàron 2,5oràja semmi vàltozàs nem tapasztalhato,màr tobb napja tart az event ès irto kevès vadàsz,ès fèszek van,ha ez a normàlisan mennyisèg, akkor lègyszives kozoljètek!

10. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Így van! Továbbá ajánlott a közlemények olvasása is :)

11. StiffmeisterHUN

StiffmeisterHUN Járnitanuló

Hatalmas nagy csalódást okozott nekem ez az event, sokkal többet vártam...
    Általában nem írok ilyet de az ez event nagyon 0 számomra, harapós teknős a fenti mappokon 10/ például annyi van hogy az már abnormális. lentebb pedig egy darab sem. Teknősvadász kincs az event során, ha találok egyet 3-4 óra keresés után akkor is 4-5 en rontunk rá (jobb esetben) ugyanis a játékostársaim is őrülten keresik. Sárkányteknősfészek is nagyon ritkán található a tengeren. Jó event lett volna ha nem rontják el így.. JA! és az okozott még nagy csalódást hogy nem kezdődött minden nap újra az Alexander feladatai mint a születésnapi event alatt.. Érjük be óránként az utolsó küldetéssel. Csalódtam, 0 az event.

$GOBLIN$HUN$ és Røвєяτ-ø*HU* kedveli ezt.
  12. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

ne siránkozz,szinkronizálás megtörtént minden mappon van bőven teknősvadász már

13. DD és most már van infód h valaha jobb lesz az event ? :D

14. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Esetleg ha kicsit részleteznéd... bár lehet nem is kell, hiszen amit tudunk azt közlemény formájában megosztjuk veletek, ahogy eddig is megosztottuk.

15. ¤Gyuszika¤

¤Gyuszika¤ Aktív író

SZia DÉDÉ kevesebb tojás van és van hatalom cassepiosa vagy mi.

16. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Már bocsi DD, de ez még mindig édes kevés. :(

17. Pl volt e szinkronizálás , vagy h délelőtthöz képest mért van kevesebb event hajó ilyenek ? :)

18. Prin©eѕ[[C⋆]]

Prin©eѕ[[C⋆]] Járnitanuló

DD nekem egy olyan kérdésem lenne ,hogy miért nem kaptam meg a Cassiopeia lővésért járó Bm-et mikor 3. lettem .Amerika 2 a szerver . Válaszod köszönöm

19. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Nem tudom, de ha biztos vagy benne hogy járt volna a BM, de nem kaptad meg akkor írj supportnak.

20. Egy.pont

Egy.pont Fórum-zöldfülű

Azóta hogy megváltoztatták a teknősvadászok megjelenését, és minden mapon vannak, az egész event élvezhetetlenné vált a kicsiknek. Az összes fullos lejött 2/-re, és itt ölik a népet. GG

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.