Vitaszoba: Kegyelemdöfés

Kategória: 'Archív: Kalóztanya', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 14.5.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Egy.pont

Egy.pont Fórum-zöldfülű

Miért nem lehet egy olyan eventet csinálni ahol szinthez van kötve hogy hol lehet lőni? Mint a roncsoknál...

2. Xena[Hun]

Xena[Hun] Haladó

Sziasztok!
    Sokan nem örülnénk neki, túlzottan sokan vagyunk pl. magasabb szintűek és elég szűkös fent úgy. Ráadásul nem szeretjük, ha túlságosan korlátoznak:)

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.
  3. マリア♡MARIA♡

マリア♡MARIA♡ Fórum-zöldfülű

Bocs Xéna, nem értek veled egyet. A kicsikre is kellene gondolni. Írom ezt annak ellenére, hogy a saját szerómon igen csak nagy vagyok. :)

4. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

Igazából egyik sem jó túlzottan. Egy szerver minimum 60%-ka 20 as szintű, kb. 30 15-ös, a többi pedig alatti. Na most, ha a szerver 60%-kát felszorítják 6 térképre, abból nem event lesz, hanem szerver halál. :cool: Egyszerű a megoldás... minden térképen egyformán legyenek event NPC-k, a kicsiket meg a nagy batároknak nem kéne aprítani, ennyi! :D Nagy dicsőség az egy fullos játékosnak, ha üregessel kiszed pl. egy fafedes hajót...

Utoljára szerkesztett: 20.5.14
  5. Xena[Hun]

Xena[Hun] Haladó

Ezzel egyet értek, de nem abban a formában, hogy a nagyokat felszorítjuk 4 mappra. Egyébként én is voltam kicsi, sőt másik szerveren van kis hajóm, de sosem sírtam, tettem a dolgom, mentem és eventeztem, úsztam... Még most nagyként is ezt teszem. Mindig vannak erősebb hajók, de időnként ők is kilőhetők.
    Lehetne megoldásokat keresni, pl. 6/ig lenne PVE terület, új szinteket hoznának be, hogy a nagyoknak is legyen elég terük, de ez nem az én dolgom.
    Hoppá, jut eszembe... Akkor a kicsiknek hol marad az izgalom?:) Azért azon elgondolkodhatnának, hogy a kicsiknek 1/-re csinálhatnának nekik való eventet, amit ők lőhetnének csak ott, akár egymással összefogva, de ennek talán nem is itt a helye.
    Elég késő van már, ilyenkor jönnek a rémesebbnél-rémesebb ötletek, így én el is köszönnék, holnap vár a munka. Jó éjt mindenkinek!:)

Utoljára szerkesztett: 20.5.14
    Caяiþ_Ridєr[HET]RUN] és sLaca kedveli ezt.
  6. |Tony¤Jaa|

|Tony¤Jaa| Utánpótlás-írogató

ez az event kritikán aluli lett , kétszer meglőtök a 3 milliárd ép-et és mindkétszer csináltak egy restartot és ugrott az event , minősíthetetlen dolog a bp -től

7. sLaca

sLaca Aktív író

Sziasztok!
    Valaki megtudná mondani, hogy 9/2-őn kívül hol lehet még felvenni küldetéseket?
    Köszi!

8. levente.08.hu

levente.08.hu Aktív író

7/1 3/3

9. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

A nagy event sebzése utáni rangsort látom,azt szeretném kérdezni,látom e ugyanott a teknősvadász,harapos,és a szigonyozható event kilövése utáni aktuális rangsor?

10. sLaca

sLaca Aktív író

Köszi

11. Fórumos

Fórumos Utánpótlás-írogató

Valaki megtudná mondani kb. mennyi ragyogó lélekbe fognak kerülni a házi kedvencek?

12. Mary

Mary Fórum nagymestere

Én kérdezném, hogy ma senki nem kap jutalmat, miután belelőtt az event szigetbe egy csomó lőszert?

13. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

14. Prin©eѕ

Prin©eѕ Járnitanuló

Szia
    Ez egy hiba lehet Amerikán már tegnap nem kaptunk :(:(

15. Mary

Mary Fórum nagymestere

Szia!

Köszi, EU4-en tegnap még megkaptuk, de ma senki semmit és napló sem írja, így hogyan írjunk supportra :(

16. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

#######################################
    #######################################

17. Mary

Mary Fórum nagymestere

Köszönöm DD, azt meg sem kérdezem mikor :)

18. Mary

Mary Fórum nagymestere

Akkor gondolom az is hiba, hogy hiába lőttük le a limitet, nem történt semmi változás az eventben :(

19. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Ha már tegnap is lelőttétek akkor nem is kell hogy változzon a helyzet :)

20. Mary

Mary Fórum nagymestere

Tegnap sem és tegnap előtt sem sikerült lelőni a limitet, csak ma sikerült.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.