Vitaszoba: Kegyelemdöfés

Kategória: 'Archív: Kalóztanya', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 14.5.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sLaca

sLaca Aktív író

Érdeklődnék, hogy az event próbákban az utolsó próba hogyan működik? mert lelőttem az 1 millát és visszamentem az event hajóhoz és nem kaptam semmit...

2. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

Szia, ez velem is előfordult tegnap, én nem ugyanott vettem fel a jutalmat először, másodjára ugyan ahoz az NPC-hez mentem vissza és úgy megkaptam a jutalmat. Ha te is úgy csináltad, akkor passz, de ha nem, akkor próbáld meg így.

3. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Sziasztok

Ugye azt a feladatot óránként megcsinálhatod, ez többek között ezt is jelenti hogy ha adott óra végig nem adod le akár a félkész, vagy már kész feladatod akkor elvész. Ha pl most 10:00 és 11:00 veszed fel a feladatot akkor még ez időintervallumban le is kell adnod.

4. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

Néha előfordul, hogy ha az adott időn belül teljesítetted a feladatot, akkor sem ad jutalmat... és néha kilövéskor meg is szakad.

5. sLaca

sLaca Aktív író

Akkor az lehetett, hogy nem adtam le időben...

Igen, nekem is volt, hogy 3x is újra kellett kezdeni...

6. sysrq33

sysrq33 Járnitanuló

másnak is aki nem tudja beváltani a jutalmat, szürkén van ott, hogy jutalom beváltása?

7. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

Szia, igen.

8. levente.08.hu

levente.08.hu Aktív író

valoszinuleg tul lèpted az oràt egèsz oràig kell leadni.

9. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

Én már nem foglalkozok az eventnek ezzel a részével. [​IMG]

10. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Én is inkább a kocsmába vagyok! :D

[DD] kedveli ezt.
  11. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

Ha neked az jó... :D Én nem iszok. :p

12. ¤Gyuszika¤

¤Gyuszika¤ Aktív író

sztem tökjó event :)

ha tegnap is volt cassiposa hatalma és aznap is megcsináltuk holnapra akkor holnap még több teknős vadász lessz?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.5.14
  13. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

A Cassiopeia hatalma nem hatványozódik, vagy aktív, vagy nem...

14. fityes{HUN}

fityes{HUN} Járnitanuló

De azert jo volna valamit kezdeni a harapos teknosokkel. EU3-on ma egesz nap egyet lattam eddig vagy 10 terkepbol. Azert azt nem hinnem hogy olyan gyorsan kilovik, foleg ha lehet uregessel loni. Szerintem nagyon lecsokkentettek a mennyiseget.

15. YiSan

YiSan Utánpótlás-írogató

Igen mert eddig az volt a baj hogy sok,es nem ugy oldjak meg h hat akkor mittom en meg felezunk,hanem nah jatekosok sirtatok hogy tul sok van?most kaptok 1-2egy mapra:))

16. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

Szerintem egyáltalán nem szándékosan csökkentették le ennyire, csak simán elfuseráltra sikerült ez az event. Na de most őszintén... 4 év alatt nem volt még részem ennyire rossz eventben... remélem ez volt az első és utolsó ilyen event.

17. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Cassiopeia hatalma alatt kevesebb a harapós....

18. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

A kevesebb és a szinte nulla között nagy külömbség van. :p De amúgy, ha a Cassiopeia hatalma nem aktív, akkor több harapós van és teknősvadász van elvétve pár darab, ha meg aktív, akkor harapósból van nagyon kevés, de teknősvadászból picivel több, szóval sehogy sem igazán jó, mivel átkozott és ragyogó lélekre is egyaránt szükség van.
    Nem tudom, hogy a többi szerveren milyen a helyzet, de az enyémen aligha lehet észrevenni, hogy na... valóban event lenne. :D

Utoljára szerkesztett: 23.5.14
  19. Prin©ess

Prin©ess Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    Nem sírni kell hanem játszani én már összegyüjtöttem :Ragyogó lelket:9'792-őt Átkozott lelket: 6'080-at . Úgy hogy nálunk Cassiopeia hatalma csak 1 nap után volt aktív :cool:

20. Xena[Hun]

Xena[Hun] Haladó

Nem tudom, ennyit hogy sikerült..., de grat hozzá! Ennyit nem tudok játszani, nekem van munkám és családom is:) Egyébként meg, ha tudnék, akkor sem hiszem, hogy jót tesz az éjjel-nappali csak és kizárólag gép előtt ülni és játszani, nem ajánlanám senkinek, a jóból is megárthat a sok:)

$GOBLIN$HUN$ kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.