Vitaszoba: Kegyelemdöfés

Kategória: 'Archív: Kalóztanya', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 14.5.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

Jó neked! :) Én napi 8 óra játékkal itt tartok:
    Ragyogó lelkek:
    163
    Átkozott lelkek:
    1'129
    És ezt sem véletlenül írtam! :p

2. levente.08.hu

levente.08.hu Aktív író

Nem hiszem el,sorry.Napi 4-5oràval 550 ragyogo,800àtkozott kozepesen eros hajoval.Termèszetesen ha vagyonokat koltottèl kulcsokra,loszerre akkor eltudom kèpzelni...

$GOBLIN$HUN$ kedveli ezt.
  3. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

üdv,valaki nem emlékszik arra,hogy a legutobbi event után a megmaradt ragyogó,ill átkozott lelkeket mennyi kristályra cserélték be ?

4. sLaca

sLaca Aktív író

Nem mindig kristályra cserélik be....

5. Prin©eѕ

Prin©eѕ Járnitanuló

Szia
    Nem tudom te milyen eventen vagy ? De ez az event egyáltalán nem veszteséges se a teknősvadász se a láda. Jelen pillanatban 1682 teknősvadászt lőttem ki (1-dül vagy max 2en) Persze hozzátartozik jó szerveren és jó szövetségben kell lenni ;)

6. Saracen

Saracen Kivételes tehetség

Sziasztok!
    Az, hogy van, hogy a Scorpio hajódizi fórum leírás szerint 10% plusz sebzése van de a fekete piacon látni, hogy 16% ez a plusz sebzés akkor most melyik is?-...
    ...ja és miért csak 2 dizit látok a fekete piacon pedig fórumon 3 is van?

7. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

Szia!
    A Scorpio hajódesign leírása hibás a feketepiacon. Az pedig hogy csak két dizit látsz a feketepiacon azért van, mert a 3.-at az eventrangsor győztese kapja. :p

[DD] kedveli ezt.
  8. Saracen

Saracen Kivételes tehetség

Köszi :)

9. 5berci5

5berci5 Fórum-zöldfülű

Az eventládákat hol találom?

10. *ricsi*

*ricsi* Fórum ismerője

Végre valaki, akinek tetszik rajtam kívül :D bőven megéri lőni a teknősvadászt meg ládázni is :)

11. levente.08.hu

levente.08.hu Aktív író

Melyik szeron vagytok?

12. *ricsi*

*ricsi* Fórum ismerője

Én EU1

13. Prin©eѕ

Prin©eѕ Járnitanuló

Én egész Amerika 2:cool:

14. levente.08.hu

levente.08.hu Aktív író

EU3 elèg gàzos szero;)

Røвєяτ-ø*HU* kedveli ezt.
  15. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

Valószinűleg az egyik legrosszabb, ezt nem egyszer sikerült bizonyítaniuk.[​IMG]

$GOBLIN$HUN$ kedveli ezt.
  16. ╬✖»ÇØŁµмßµ$«✖╬

╬✖»ÇØŁµмßµ$«✖╬ Utánpótlás-írogató

Üdv!
    A tojások számát kicsit megnövelhetnék mert én 1 óra alatt 1-et találtam és min 5 térképen jártam. Ezt a kérést azért írtam hogy a gyenge játékosoknak is legyen még valami esélye a játékra és a dizi szerzésre.

17. fireman(HUN)

fireman(HUN) Fórum-zöldfülű

Egyetértek az előttem szólóval tényleg nagyon kevés a tojás

18. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

Sziasztok!

Erre a majdnem 4 napra már nem nagyon fognak változtatni az eventen, szóval...[​IMG]

19. ╬✖»ÇØŁµмßµ$«✖╬

╬✖»ÇØŁµмßµ$«✖╬ Utánpótlás-írogató

Ezen a 4 napon még dizit is szerezhetnék ha lenne tojás. Vadász van egy csomó de tojás egy darabse

20. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

Ahogy ez már kiderült ez függ a különböző szerverektől is. Az enyémen például semmiből sincs elég, épp ezért nekünk nem túl jó az event, de van ahol bőven van minden. Attól függ, hogy mennyi aktív játékos van egy szerveren... ahol kevesebben vannak, nekik talán bőven elég, de egy forgalmasabb szervernek lehet, hogy semmiség. Egy-két szerver miatt meg nem fogják átvariálni az egészet, főleg 4 nappal a vége előtt. Ha mindenki panaszkodna, hogy sehol-semmi, akkor talán, de így kizárt és ezt nem is várhatjuk el tőlük. Majd a következő remélhetőleg jobb lesz. :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.