Vitaszoba: Kegyelemdöfés

Kategória: 'Archív: Kalóztanya', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 14.5.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ..Joker..

..Joker.. Haladó

Ennél már van frissebb is. Holnap 12:00 kor indul az event. Ne várjátok.

2. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Még belefér egy masszőr is :p

3. $GOBLIN$HUN$

$GOBLIN$HUN$ Fórumlakó

Sajnos az esemény indulását át kell raknunk holnap délre (2014.05.16 12:00), de még ma szinkronizáljuk a szervereket és javítunk pár hibát.:D:D:D:D:D:D:D

4. -Achilles02-

-Achilles02- Fórum-zöldfülű

DD..ugye ismered azt a mondást, hogy: ha itt egy pillangó megrezegteti a szárnyait, ott hatalmas hurrikán kerekedik:)DD

5. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Spongee, tudod, ha neked jobban menne akkor jelentkezz... , szerintem mindenki örülne neki ha hiba mentes lenne a játék.

6. Gallardo

Gallardo Rutinos

Szia most nem arról van szó hogy jobban tudná de képzeld el ha készítek egy új tetőt és mondom a tulajnak bocs de csuszik egy héttel addig meg hadd ázzon minden :) szted ez a mai mesterember?

7. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

Nem éppen jó példa. Már csak azért sem hiszen nem látunk bele a dolgokba. Nem kis cégről beszélgetünk, nem hinném hogy a BigPoint olyanokat alkalmazna akik nem tudnak programozni, nem értenek a szakmájukhoz. De amíg embereket alkalmaznak, addig ott lesz a hiba lehetősége. Hiszen az emberek hibáznak.
    Pár napja jött szóba hogy nem tudnak olyat kitalálni amivel a kedvetekben járnának. És ez még mindig így van. Mikor jött egy esemény és 1-2 napig rossz volt a játék az volt a baj, most mikor nem akarják elrontani a játékot inkább nem teszik be és megpróbálják így javítani most ez a baj. Ha beteszik az eseményt megint lesz valami baj... Más munkáját a legkönnyebb kritizálni, mennyivel másabb lenne, ha mindenki csak saját magával foglalkozna, és azzal törődne hogy ő jól csinálja amit csinál.

Spongee™ kedveli ezt.
  8. Spongee™

Spongee™ Rutinos

DD igazolj vissza Skype-on pls. Nem fórumra való témát szeretnék veled beszélni.

9. Gallardo

Gallardo Rutinos

Na ja egyetértek veled de kiegészíteném azzal nem harangozok be semmit előre mikor még csak félig van kész ezzel lehet hitelt veszteni látom szakmai társaimtól hogy vesztik el bizalmukat a megrendelők a hitegetésekkel. Egyébként abban is igazat kell adnom mindenki foglalkozzon a saját dolgával így most megyek is egy kontár után kell javítanom mert beszakadt a tető :)

$GOBLIN$HUN$ kedveli ezt.
  10. Idegbeteg-V-

Idegbeteg-V- Junior szaki

DD igazad van.amikor beraktak 1 eventet és volt 1 olyan hiba aminek köszönetölheg többszörösét kaptuk a gyöngynek mint ami a tényleges lett volna akkor nem láttam olyan beírást hogy rossz az event vegyétek vissza a ingyen 1 milla gyöngyöt.Kritizálni tudják itt nyilvánosan a programozókat bezzeg ha a mi javunkra hibáznak akkor meg csendbe dörzsölik a markukat ezek a játékosok.

[DD] kedveli ezt.
  11. Gallardo

Gallardo Rutinos

Szia Ideg örülök neki hogy te részt tudtál venni olyan eventen ahol 1 milla gyöngyöt kaptál ingyen nekem sajna nem sikerült még ilyen event sajna :-(

12. galecs

galecs Fórum-zöldfülű

Nem értek egyet DD-vel..Persze hibázni lehet,de ilyen konkurenciánál,mint jelenleg van a játékpiacon pár baki és kereshetik a játékosokat.A BP belőlünk él..ha nem leszünk..bajba lesznek:)

Gallardo kedveli ezt.
  13. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Istenem... Egy nap csúszásról van szó!!! Ha ennyire nem tetszik akkor ne is legyen, de ahogy DD is mondta, ha meg betették volna a hibákkal akkor meg mindenki azért nyafogna. Lehet örülni, hogy még kaptunk egy napot az event előtt egy kicsit feltornászni a gyöngyöt, szigonyt és üregest...

14. EU1Királya

EU1Királya Utánpótlás-írogató

Elegem van az eventjeitekből, már had ne mondjam mim teliven vele!
    Lehetetlen játszani a játékot, mert ti állandóan laggoltatjátok semmire valo eventtel, ami senkit az ég világon nem érdekel...
    Azért van itt az ember, hogy harcoljanak, küzdjenek egymás ellen, nem az NPC kkel ?
    Ha egyedül akarok játszani megyek farmerrámázni...
    A játék csatára való, nem eventezésre, meg laggoltatásra, hogy ne lehessen játszani semmit. Az ember beleöl nem kevés pénzt, remélve hogy a játék biztos hogy jó, elvileg ezért kapják a probramozók a pénzt. Szomorú hová jut ez a játék, meglássátok 1 éven bellül nem marad itt senki !

Lehet banolni bigpoint lejáratásért!

15. sLaca

sLaca Aktív író

Sajnos ez így van... Nem egyszer bizonyították már tudásukat :D

16. manolis125

manolis125 Fórum-zöldfülű

Nem tudom mennyi programozó foglalkozik a játék fejlesztésével, de szerintem több kellene. Fejlesztések, Eventek nem kis meló. Szerintem túl nagy a nyomás és az elvárás a Bigpoint részéröl. Mostanság elég sürü a program.
    A véleményem, hogy nem a programozók hozzá nemértése a gond, hanem a Bigpoint stratégiája. Próbálják a maximális nyereséget kihozni a játékból. Ha egy-két programozóval több lenne gyorsabban végeznének a fejlesztésekkel és lenne idö tesztelni a a fejlesztéseket és a hibákat idöben javítani. Persze ez pénzbe kerül.

Már elgondolkoztam azon, hogy melyik másik játékba található még ennyi hiba. Kapásból tudnák most is vagy 10 írni. Egy béta szerveren ez rendbe lenne. Viszont egy éles szerveren ez nekünk és a játék tulajdonosainak is gáz.

|SZITUS| kedveli ezt.
  17. BISMARCK.FBI

BISMARCK.FBI Junior szaki

sajnos e pilanatban se esemeny se jatek.de jo ,hogy a warr kozepen cigiszunet van s eppen az enemyvel pipazgatok. mert raloni nem lehet.

18. *_Lacika_*

*_Lacika_* Utánpótlás-írogató

Hát akkor lőjek az akinek sok az elitje nekem aszem abol fog álni az egész event meg várom még az okosak le lövik a napi értéket én meg jó kis haszonal neki álok szigonyozni köszi skacok hogy a kisebbeknek agy semmi esélye nem lesz mert hogy a legjobb 300 ba biztos nem jutunk be játékos társainkal az is biztos. Nekem van időm rá mondjuk akár 18 órát is játszok de ez akkor is cink hogy rengetg elitbe fog fájno hogy talán a legkisebb nyereményt el érjem köszi azért a választ

19. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

Én igazat adok DD-nek, inkább késsenek vele 1 napot, de utána ne rémálom legyen az event... még az sem lenne baj, ha a végére nem korrigálják ezt az 1 nap csúszást, csak hibátlan legyen az event. :)

20. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Akkor keress másik játékot, ha semmi nem tetszik. Egy event nem kötelező jellegű...

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.