Vitaszoba: Kegyelemdöfés

Kategória: 'Archív: Kalóztanya', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 14.5.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Igen, ha megvan az a pont, első nap ez 3 milliárd, akkor következő napra megvan a bónusz mindenkinek, ami annyit jelent hogy több lesz az NPC, teknős fészek...

2. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

köszi,igaz én a rangsort kérdeztem,hogy az eseménynél az utolsó rangsort kell néznem gondolom,az számit,abban kell a 300 ban benlennem?

3. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Te kérdezted hogy mindenki megkapja a napi jutalmat, és igen amit mindenki megkap az amit írtam, legközelebb pontosabban fogalmazz.

24 óránként indul újra, addig lehet gyűjteni a pontot, a 24 óra végén lelőtt életerő alapján az első 300 játékos kap egyéb jutalmat.

4. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

A Sárkányteknősfészkeknél nekem úgy tűnik, hogy nem az utolsó lövés számít, hanem az első. Vagy tévedek?

5. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Nem tévedsz, azért is van odaírva, hogy ha valaki rálőtt nem tudják ellopni. Kicsit félreérthető a leírás, azon javítok...

6. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Ezért is írtam. :)

7. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

értem de pl ha max 1.5órán belül eu2n elérik a játékosok szinte biztosan a pontértéket,akkor holnap délig,felesleges újra gyüjteni?Gondolom igen

8. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Felesleges annak aki a rangsorban nem szeretne már jobb helyezést elérni.

9. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

DD, ennek nem 50.000 páncéltörő lőszernek kéne lennie?

10. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

ezt tegnap is kérdezte már valaki

11. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Jobb volna az tuti, de az annyi amennyit látsz, 5000.

12. Fórumos

Fórumos Utánpótlás-írogató

1/-en is lehet sárkányteknősfészek mert ott még nem találtam?

13. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

nincs ,minden csak pvpn van,igaz2millás eventet órák óta nem találni

14. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Nagyon nagyon kevés az NPC, a fészek és a láda is. Van olyan map ahol még nem is láttam event hajót se fészket. Lehet kicsit emelni kéne a számukat.

15. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Pont ezért lesz jó a Cassiopeia hatalma bónusz ;). Holnap délben meglátjuk mennyit segít a helyzeten :)

16. levente.08.hu

levente.08.hu Aktív író

DD 3ora alatt egy darab teknosvadàsz npc-t nem talàltam,ha megduplàzzàk,akkor talàn 2orànkènt hozzàjutok egyhez :-(

17. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Nem dob minden térképre, de ahova dob, ott folyamatosan van 1 db, ahogy kilövik jön a másik. Hogy ebből te nem találsz egyszer sem az elképzelhető. 2 milla az élete pillanatok alatt kilövik!

18. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

De pont ez az DD. Elvileg MINDEN mapon kéne lennie mindkét NPC-nek, de ehelyett csak néha néha lehet pár mapon találni. A harapós teknősből sincs minden mapon és ha találok olyan mapot ahol van akkor is kevés, viszont holnaptól abból is kevesebb lesz a bónusz miatt... Tehát ez így sajnos nagyon nincs a helyén. :(

19. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Hát....nem tudom, harapósat én minden mappon találtam (ahol jártam, nem voltam mindenhol, de azért vagy 10-15 térképet végig jártam), egyszerre akár 3-4-t is láttam.. szval abból van elég, sztem.

20. $GOBLIN$HUN$

$GOBLIN$HUN$ Fórumlakó

Nagyon gáz ez a game,aki nem akar Eventezzni az ne játszón?És ez lesz 13 napig köszi..

Røвєяτ-ø*HU* kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.