Vitaszoba: Kegyelemdöfés

Kategória: 'Archív: Kalóztanya', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 14.5.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

DD harapós van rengeteg,másikról ír mindenki,egyszerűen délután 2óra óta egy dbt nem találok,és nem csak én,ez már azért vicc.

Ja és még egy fontos kérdés,a legutóbbi eventnél minden próba éjfélkor kezdődött újra.Azért kérdem,mivel az egyik event teljesen eltünt,így képtelenség a próbát megcsinálni.Arra lennék kiváncsi,mikor lehet az aznapit elkezdeni ismét?Éjfélkor,mint a múltkorit,vagy itt a
    próbánál is déli 12 a napi forduló?

Utoljára szerkesztett: 16.5.14
  2. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

mindenki? hmm

harapós - harapós.... lehet nem egyről beszélünk?

Gala, őszintén fogalmam sincs hogy mikor kezdheted újra, de ez 2,5 óra múlva kiderül :)

3. Gecso

Gecso Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Hát, nem tudom, de a leírás szerint minden PvP térképen lehet találni Teknősvadászt illetve Harapós teknőst. Délután 4 óta összesen 10 db tojást, 3 event ládát láttam, a többiből semmit. Biztos hogy így jó, vagy még valami gubanc van az eventtel?

4. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

DD Teknősvadász nincs egy db sem,ÓRÁK ÓTA

5. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Mint írtam, csak bizonyos térképeken jelenik meg, nincs mindenhol. Leírás szerint minden PVP térképen előfordulhat, de ténylegesen csak pár térképen van. Ezt ki kell tapasztalni minden játékosnak hol mit találhat. Ezek szerint csak nem volt igazad, de semmi gond, elnézem neked :cool:.
    Tehát van pár térkép ahol folyamatosan vannak teknős vadászok, találj rá egy ilyen térképre és ha szerencséd van (nincsenek sokan) akkor lőhetsz is párat.

6. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

DD hidd el seholnincs,ha gondolod,lépj be eu 2re,és Chaten kérdezd már meg mikor találkozott vele valaki,kb 7órájasenki,! Voltam minden mappon,átul cettig,seho 1 db sincs,nem véletlenül irták itt feljebb is.De mindeggy talán majd holnaptól változik a helyzet,mert így egy próbát nem lehet végig csinálni.

7. ¤Gyuszika¤

¤Gyuszika¤ Aktív író

Kerülj az élre! és vissza számól 1óráig .. Az miaz mit tudd? mit kell csinálni?!

8. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Az az utolsó próba újrakezdéséig számol vissza!

Nah a Harapós teknősből már találtam normálisan, de a másik NPC-ből kevés van, ami remélhetőleg holnap változik, viszont a láda és a fészek még mindig kevés...

9. ¤Gyuszika¤

¤Gyuszika¤ Aktív író

kösziszépen

hát sztem tiszta unalmas az event :D

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.5.14
    Calisthenics#Hun kedveli ezt.
  10. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Igazat kell, hogy adjak. Nagyon ritkák a cuccok...

11. ZEłłIR

ZEłłIR Utánpótlás-írogató

Elégé gyengére sikerült az NPC része az eventnek. az előzőhöz képest most nem vitték túlzásba a gyöngy jutalmat!
    Nagyon gyenge ez!

12. Spongee™

Spongee™ Rutinos

2 dolgot kell ezzel az eventel csinálni.
    1. időhöz kötni a megjelenést.
    2. a 2 milliós eventhajónak 10x-es életet adni (200 millát).

Ja, és nem ártania egy kicsivel megnövelni a ládák, és hajóroncsok számát..mondjuk úgy ötszörösére, :eek: én ládát még nem is láttam..

Moderátor által utoljára szerkesztve: 17.5.14
    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.
  13. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Támogatom!

14. KLobonc

KLobonc Utánpótlás-írogató

1. Hát vagy 2-3 órája keresem a tekivadászt, egyet láttam, de azt is gyorsan kilőtték, reménytelen a próba teljesitése. Ha vki próba teljesitésére kezd el lőni tekivadászt, ne az utolsó találathoz kapcsolódjon az eredménye, hanem legyen elég a részvétel is, mivel nagyon kevés van belőlük.

2. Ha elértük a szükséges szintet, pl. 3.000.000.000, miért nem jelenik meg egyből több NPC, stb. ???

$GOBLIN$HUN$ kedveli ezt.
  15. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Mert a következő nap déltől lesz aktív!

Nekem CM azt írta, hogy eddig nincs róla információ, mikor jár le.

16. Tranyo

Tranyo Törzsjátékos

Hello .

Az hogy eu2-n csak 2 mappon van teknosvadasz az azert durva . . . lehetne 20 mappon nyugodtan s mapponkent vagy 20-30 db . . .

17. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Sziasztok

Tranyo, hogy te csak 2 mappon találtál az nem azt jelenti hogy csak 2 mappon van ;)

18. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

DD telejsen igaza van,aszem tegnap erről már tucatnyian írtunk.Még azon a két mappon is ha van ritkán, a többin már tegnap délután kb 15-16óra óta egy db nincs.Ha valaki nem hiszi a Bptől,nézze vissza

19. Tranyo

Tranyo Törzsjátékos

DD , tenyekrol beszelek :)

Lenyeg az ha nem varialnak ezen valamit akkor ez olyan event kb hogy fogd meg a semmit . . . Inkabb csili meg behe bm az tobbet ad . . .

20. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Teljesen nincs igaza, bármit is mondasz, mert tudom, pont az ellenkezőjét látom!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.