Vitaszoba: Kegyelemdöfés

Kategória: 'Archív: Kalóztanya', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 14.5.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

Ezt kifejtenéd,mert azt mondja velem eggyüt,hogy a két millás event ami pl próbához is kell,szinte egy mappon sincs tegnap délután óta.De ha te az ellenkezőjét látod komolyan mondom behívlak egy hajóval eu 2re ,és követlek,mutassál nekem 1dbt is.Hogy nem fogsz találni arra fogdást is köthetünk!
    Most 12 órakor újraindul az egész max megint délután 2ig lesz pár db ebből,és újra eltünik,ezen nincs mit magyarázni

2. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Nem fogok segíteni NPCt keresni, az tuti, mindenki magának tapasztalja ki hogy is működik az esemény, mit hol kell keresni. Nem véletlen nincs leírva minden az ismertetőbe. Keresgélj, ha mást nem töltsd el minden térképen 10-20 percet, ha nem látsz játékost sem aki vadászokat lőne akkor mész tovább. Vagy csak érdeklődj klántársaidnál, ők hol láttak már ilyeneket.

3. NagyGiba.hu

NagyGiba.hu Fórum ismerője

Már megbocsáss Kedves DD, de az ismertetőbe az van írva, hogy minden Pvp térképen lesz event npc, és ez ugye nem fedi a valóságot! Tehát vagy módosítsák a kiírást vagy tartsák be! Ne csak ránk nézve legyenek kötelezettséget, tisztesség is van a világon!

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.
  4. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

Haggyuk.napi 12órában nyomom a játékot,tegnap délután,nem találtam kb 15óra óta,ma 11ig 1dbt sem ebből az eventből.De tudom én vagyok a szerencsétlen.Kb 5éve játszom,azért csak észreveszem ha valamiből nincs egy mappon sem,nem vagyok kezdő.Ha meg azért csinálta Bp,hogy ne szedjenek ki a játékosok az egész event ideje alatt annyi gyöngyöt ebből az eventből,mint pl a legutóbbi esemény alatt,azt is megértem,de hogy 1dbt ne lehessen találni több órán keresztül,azért az már kicsit tulzás.És ha valóban azért csinálták,hogy fékezzék az event ideje alatt a túlzott gyöngykiszedést,akkor nem értem a behemót,ill fénytérképet miért nem szünteteik meg,vagy korlátozzák.Mert hát ugye abból,dögivel szedik ki a gyöngyöt a játékosok.Sokszor annyira logikátlannak tűnik ami itt folyik ,hogy már írni is felesleges róla.És miért van az,hogy akár hány eventet elindítanak,az állítólag tesztelve van elötte,mégis mihelyt elkezdődik,az 1-2 nap után módosítanak rajt,mert valamelyik eventből szinte mindig kevés van egyes mappokon.Gondolom csak az idén emlékezhetünk nem egy ilyen eventre

Utoljára szerkesztett: 17.5.14
  5. _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_

_*VILLÁM-PVP-{HUN}*_ Fórumprofi

Próbát hol lehet elfogadtatni? Az ismertető azt írja, hogy különböző mappokon, de én nem találtam semmi hajót vagy ilyesmit, aminél el lehetne.

6. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Hihetetlen Gala :D, ha elkerülöd a fent említett térképeket akkor tuti nem fogsz találni. Menj fel pl 18/1re és nézelődj, nem mondom hogy ott tele van és rögtön találsz, hiszen jó eséllyel más is lövi, de pl ott találhatsz.

Tesztelésről csak annyit, hogy szerver és szerver között óriási a különbség! Minden szerver ugyan olyan, de a játékosok miatt még is más. Gondolok itt arra, hogy lehet EU3on naponta 2000 játékos fordul meg, nekik az a mennyiségű event vagy sima npc kevés ami megjelenik. De nézzünk egy másik kevésbé aktív szervert pl Skandinávia, lehet ott csak 500 játékos van naponta, nekik bőven elég lehet a bent lévő npc... (az említett számok nem feltétlen tükrözik a valóságot, csak a hasamra ütöttem...) tehát tesztelés során nem feltétlen az npck számát figyelik...

7. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

18/n,szerinted ott nem voltam,ott sem találsz 1dbsem,csak harapósból

8. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Az már a te bajod, mint írtam hogy te nem találsz az nem azt jelenti hogy nincs, de részemről végeztem veled. Akkor keress mást amit lőhetsz, ha nem tudlak meggyőzni a tényekről :)

Nincs minden térképen, de ahol van FOLYAMATOSAN van, 2 milla az élete, csak elitlőszerrel lőhető, pillanatok alatt kilövik.

9. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

bent voltam a 300ban,a listán de nem kaptam semmit,legalábbis addig bent voltam amíg a ponthatárt elérték a szerver játékosai,ami tegnap délután történt.Utánn kicsúsztam a 300ból,de kérdem én nem addig kell benne lenni?

10. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Délig kell benne lenni!

11. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

a leírás szerint a mig a játékosok nem érik el a 3000000000 ponthatárt,és azt elérték kora este.

12. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Tehát déltől délig tart 1 nap, ha ez idő alatt megvan a minimum pont a következő 24 órára, megint csak déltől délig megkapjátok a jutalmat.
    Szó sem volt arról, hogy a rangsor ott véget ér ahol a minimum pontszámot elérték a játékosok. A kettő egymástól független. Érjétek el a minimum pontot hogy megkapjátok a bónuszt, de aki a rangsorban is jobb helyezést akar elérni használjon elit lőszert, függetlenül hogy megvan-e már a minimum pontszám.

Ha valamit nem értesz meg ismertető alapján olvasd el megint és megint, ha utána sem akkor kérdezz.

13. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

A mai ranglistán sehol nem találom magam,ott legaláábis ahol tegnap kellett nézni,pedig már vagy 3db 2millás eventet löttem ki,erre esetleg valami magyarázta?

14. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Ezek szerint csak vannak 2 millások is :D. Na de azt hiszem jobban járnál ha újra neki ülnél annak az ismertetőnek, és értelmeznéd amit ott olvasol.

15. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

vannak 2millások,de nem voltak ma délig tegnap 15órátol,ezt jobb ha tisztázzuk,nem kell nekiugranom.MIÉRT nem látom magam a mai ranglistán,erre kérnék választ,már 3db 2millás eventet kilöttem,egy pár szigonyozhatót is,de sehol nem látom magam a listán,talán errre kérhetnék ésszerü választ?

16. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

De egy olyat se találtam aminek 3000 lenne az élete!!!

17. ☆ЯΔP☆MonsteR

☆ЯΔP☆MonsteR Utánpótlás-írogató

No ez a teknősvadász NPC eléggé ritka egy valami lehet. Több, mint 24 órája tart az event, és eddig 1et találtam :) :D Hmm. Tetszetős az event, de ez a vadász NPC sétálgathatna sűrűbben is :(

18. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Választ megkaptad, ha kérdezel, legalább a választ olvasd el, ha már az ismertetőt nem sikerült!

Persze kevés van/volt (nem tudom változott-e a helyzet dél óta), de volt :p, Gala szegény nem talált 1 db-t sem, ő szerinte nem is volt.

19. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

Mit olvassak újra,???????????????teknős,és harapos event kilövése után is egy külön ranglistán vannak a játékosok,azon voltam tegnap,nem a nagy event kilövése után kapaható pontok listáján nem találom magam,hanem a másik 3event(szigonyos,harapós,teknősvadász kilövése után kapott pontok listáján.,nem vagyok sehol)Mit nem lehet ezen érteni,egyáltalán tisztában vagy azzal mit kérdezek?

20. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

Nem lehetne az event ládák számát mondjuk 200 ezer szeresére növelni? 2 órája rohangálok fel-alá, mint a chemotoxozott légy 20/ és 2/ között, de egy darab sincs! Azért rendelési oldalra teszik a kulcsot, vegyed csak dinka...

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.